Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    74
Yastan mi diyosun 😂 bnmde aksamlari ayni bu sekil oluyo bnm ilk hamilelikte 5. Ayda fln cikmisti yanlis hatirlamiyosam simdi erken olunca eyvah dedm nasil gecicek hamilelik🤯
Benim ilkinde 3 aylıkken bile çıkmıştı. Kocamandı karnım hep…Şimdi bu kadarla bile zor oturup kalkıyorum, nasıl olacak bakalım. Ondan diyorum yaş önemli diye :)

Benim ilkinde 3 aylıkken bile çıkmıştı. Kocamandı karnım hep…Şimdi bu kadarla bile zor oturup kalkıyorum, nasıl olacak bakalım. Ondan diyorum yaş önemli diye :)
İlk hamileligim yaza denk gelmisti hep gezmistim hic yorulmadan ama bunda sanirim.evden cikamicam.😁 Neyse olsn saglikla dogsunlar da Allah'tan kışa denk geldi bekleriz evde napalim 😂

İlk hamileligim yaza denk gelmisti hep gezmistim hic yorulmadan ama bunda sanirim.evden cikamicam.😁 Neyse olsn saglikla dogsunlar da Allah'tan kışa denk geldi bekleriz evde napalim 😂
Mart- Nisan doğurmak için en güzel ay bence :) 40’ı çıkınca hava ısınmış oluyor; dışarda güneşle daha hızlı büyüyor kışın hastalanmıyor.

Az önce bi doktorun hesabinda juno vb yataklarin reflu yoksa kullanilmamasi gerektigi en iyisinin düz yatak olduğunu anlatmış onu izledim. ben de almıştım ama kafam karıştı şimdi. İade mi etsem

Az önce bi doktorun hesabinda juno vb yataklarin reflu yoksa kullanilmamasi gerektigi en iyisinin düz yatak olduğunu anlatmış onu izledim. ben de almıştım ama kafam karıştı şimdi. İade mi etsem
Bence bir kaç doktor reflü yatağı sakıncalı diyor ama eskiden beri reflü yatağı yokken bile annelerimiz bizi o yatağın pozisyonunda yatırmış bence bazı şeyler reklam amaçlı gibi geliyor hayır diyen doktor izleniypr

Belki yadırganırım ama kızlar bugun 1 tane sigara içtim psikolojime iyi geldi biraz kendime geldim; çok sıkışmış hissediyordum kaç gündür. Öyle şeylere takılıp alınıp ağlıyordum ki bir haftadır. Kimsenin beni sevmediğini bile düşündüm :KK43: Mide bulantım da durdu biraz…Ama daha içmem tabii ki 🙏 Sanırım insanın kendini çok zorlaması da çok iyi bişi değil.

Belki yadırganırım ama kızlar bugun 1 tane sigara içtim psikolojime iyi geldi biraz kendime geldim; çok sıkışmış hissediyordum kaç gündür. Mide bulantım da durdu biraz…Ama daha içmem tabii ki 🙏 Sanırım insanın kendini çok zorlaması da çok iyi bişi değil.
Bazi ailevi sorunlar yasiyoruz. Simdiye kadar hic bu kadar canim istememisti. Bir kac gündür inanilmaz canim istiyor. Kendimi frenliyorum. Korkuyorum bi yerde bırakacağım diye.

Bazi ailevi sorunlar yasiyoruz. Simdiye kadar hic bu kadar canim istememisti. Bir kac gündür inanilmaz canim istiyor. Kendimi frenliyorum. Korkuyorum bi yerde bırakacağım diye.
Ben de tutamam kendimi diye korkuyorum açıkçası ama tutmamız şart canım. Çok çok aşırı sıkışmadınsa sabret 🙏

X