Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

etrafımda anlayan kimse yok ki maalesef bende anlamam hiç ☺️ Olmazsa musteladan tekli vücut nemlendiricisi alayım çünkü aldığım incia sette bakım yağı var ama nemlendirici yok ☺️
Ben tavsiye ederim kesinlikle çok memnun kaldım. Zaten kendin için de bebek için de aynı nemlendiriciyi kullanabiliyorsun. Benim Uzay için aldığım sette nemlendirici çok minikti. Kendi aldığımı ona da kullanacağım artacak çünkü muhtemelen.

Ben de geçen sene işten ayrılmıştım on yıl çalıştım ayrılınca iş aramadım bir süre sonra meleğim geldi🥹 tazminatımın bir kısmını harcıyorum şuan ben de. Böyle kendin yapmak da güzel bir his kesinlikle🥰
Ay ben tazminatımla çeyiz falan alıp düğünümü yapmıştım eşime tek taraflı yüklenmek istemedim çünkü ailelerimizden destek istemeden her şeyi biz yapmak istedik. He tabi onlarda bilezik falan yaptı tabi bir sürü masraf oldu ama çok güzel oldu şimdi her şeyimiz çok değerli kendimiz yapınca♥️. bir bakmışsın uçmuş gitmiş. 😂😂😂

Ay ben tazminatımla çeyiz falan alıp düğünümü yapmıştım eşime tek taraflı yüklenmek istemedim çünkü ailelerimizden destek istemeden her şeyi biz yapmak istedik. He tabi onlarda bilezik falan yaptı tabi bir sürü masraf oldu ama çok güzel oldu şimdi her şeyimiz çok değerli kendimiz yapınca♥️. bir bakmışsın uçmuş gitmiş. 😂😂😂
Ya ne kadar kıymetli ama değil mi. Olsun para kazanılır herşey yerini bulur nasılsa ama o his hayatta bir kez yaşanıyor. Çok şanslıymışsınız🥰

Kızlaaaar geçen sene aldığım pijamayı denedim ve içine girebildiim çok mutluyum şuan😅😁😅😅

Eklentiler

• IMG_20241116_224756.jpg
    IMG_20241116_224756.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 20
2. Trimesterin enerjisiii nerdeeeeeeeeee?!!??!!??!!?!!??
Nerdee cidden gören bilen varsa söylesin 😫
Liste ben de yapmıştım bilgisayarda kaldı. Kasım indirimlerinde hepsini tamamladım ama sürekli eksik çıkıyor anlamadım sonu yok galiba 😅

Hediyelik ne düşünüyorsun ben de bu aralar ona odaklandım biraz 😁

Ben herkes mustela dediği için onu aldım. Kendime kullanıyorum önce nemlendiricisini sevdim baya kokusu yok hiç öyle ama güzel nemlendiriyor ertesi gün bile yumuşacık oluyor karnım🥰

Yaaa ben nevresim için de kumaş aldım bir tane makinem var evde dikişten anlayan bir kuzen de var onu çağırdım😁 müslin battaniyeler kusmuk omuz örtüleri normal pamuk battaniyeler ve nevresimler hep makinede dikilecek. İmkanınız varsa sizin de böyle bir şeye öneririm yarı yarıya kar ettim bu işten. 🥰
Ben illa deftere yazıcam, üstünü çizicem falan 😅
nevresim seti almadım çünküişlk 6 ay snüzpod anne yanı beşik kullanıcam ölçüsü çok küçük olduğu için çok fazla müslin örtü aldım çarşaf gibi kullanırım diye😅
Hediyelik de asla daha düşünmedim ama kapı süsünü kendim yapıcam punch işlemesiyle, ismine karar verirsek 😒

Nerdee cidden gören bilen varsa söylesin 😫

Ben illa deftere yazıcam, üstünü çizicem falan 😅
nevresim seti almadım çünküişlk 6 ay snüzpod anne yanı beşik kullanıcam ölçüsü çok küçük olduğu için çok fazla müslin örtü aldım çarşaf gibi kullanırım diye😅
Hediyelik de asla daha düşünmedim ama kapı süsünü kendim yapıcam punch işlemesiyle, ismine karar verirsek 😒
Yaa punch kasnaklar çok güzel oluyor yapabiliyorsan çok güzel modeller var😍 Müslin de bence çok iyi fikir benim de beşiğim çok küçük ona göre çarşaf bulamadım. Uygun fiyata kumaş bulunca da aldım bakalım nasıl olacak. Ben hediyelik marteniçka düşünüyorum aslında😍😍 Bulgaristan göçmeniyiz biz her sene yapar arkadaşlarıma dağıtırdım zaten. Bu sene Uzayın hediyesi olsun dedim. Doktorum sezeryan olursa Şubatın son haftası olur dedi son kontrolde. Tarih çok uygun onu hediye vermek için😍

Yaa punch kasnaklar çok güzel oluyor yapabiliyorsan çok güzel modeller var😍 Müslin de bence çok iyi fikir benim de beşiğim çok küçük ona göre çarşaf bulamadım. Uygun fiyata kumaş bulunca da aldım bakalım nasıl olacak. Ben hediyelik marteniçka düşünüyorum aslında😍😍 Bulgaristan göçmeniyiz biz her sene yapar arkadaşlarıma dağıtırdım zaten. Bu sene Uzayın hediyesi olsun dedim. Doktorum sezeryan olursa Şubatın son haftası olur dedi son kontrolde. Tarih çok uygun onu hediye vermek için😍
Valla güzel punch yaparım da isme karar verene kadar doğurmam inşallah 🤪
Marteniçka çok güzel fikiir 😍 Ben düğünümde zeytin fidanı dağıtmıştım çocuk için de kalıcı bişey olsun çok isterim düşüncezz bakalım 🥰

Valla güzel punch yaparım da isme karar verene kadar doğurmam inşallah 🤪
Marteniçka çok güzel fikiir 😍 Ben düğünümde zeytin fidanı dağıtmıştım çocuk için de kalıcı bişey olsun çok isterim düşüncezz bakalım 🥰
Ya en zoru kalmış sizin eşyalar falan olur da isim konusu önemli☺️ zeytin fidanı çok güzel bir düşünce ya bence de kalıcı bir hediye. Bebek için de güzel bir fikir bulursun bence 😍

X