Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    99
Kızlar epeydir yazamadım da bakamadım da nasılsınız ,bebisler nasıl. Kızım zatürre olmuş 1 günde çocuk solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Günlerdir hastanede kalıyoruz. Daha yeni yeni toparlıyor. Onun hastalığı yetmez gibi bende grip oldum. Oksurdukce kasığımda bıçak saplanir gibi ağrılar oluyor, korkutuyor beni.
Çok geçmiş olsun canım Ventolin veriyolarsır büyük ihtimalle düzenli olursa geçiyor bi şekilde ama oğlumdan biliyorum zor sıkıntılı süreç ister istemez sen de hasta oluyosun maalesef. Limonlu ıhlmur iç o iyi gelir inşallah 🙏
Kızlar sonunda fetal dan sonucumuz geldi. Çok şükür temiz çıktı 🤲🏻💕 veeeeeee bir prenseste bizden geliyooorrr 💕🥰 akşam aile arasında minik bir parti yaptık rabbim hep böyle güzel haberler aldırsın hepimize 🤲🏻🥰🎉 Mervenur277 Mervenur277 kız olarak listeye eklersin bizi
Tebrikler canım hayırlısı olsun 😉 amiin inşallah 🙏

Doktorum hiç birşey demedi önce amniyosentes istersen dedi göbegime iğne batirilmasin dersen fetal DNA öneriyorum dedim yaşimla ilgili olabilirmi hayır yaştan değil seninki bebekle alakalı dedi doktorum öyle söyleyince moralim sıfıra indi açıkçası ben hep yaşa bağlamıştım
O zaman doktorunu dinleyip fetal dna ver canım ama çok riskli bir durumsa garanti olsun dersen amniyosentes yaptırırdım ben soru işareti kalmasın diye

Pişmiş sucuk yiyorum canım arada, fermente ve güvenilir marka olmasına dikkat ediyorum. Sucuk çok severim, gebelik süresince çok istisna bazı besinler dışında hiç bir kısıtı doğru bulmuyorum. Kahve de içiyorum, çay da, hamburger de yiyorum 😬 dozunda oldukça hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum, doktorum da destekliyor. Gebelik süresinde kendimi strese soktuğumda sürecin bana iyi gelmeyeceğini düşünüyorum.
Ay bende aynı fikirdeyim tamamen kısıtlayamıyorum kendimi doktorumda yememe içmeme karışmıyor şuanda sadece ilk aylarda ananas ve hurmadan uzak durmamı söylemişti onları da küçük porsiyon ile arada yiyebilirsin canın isterse demişti
Ve bir boğa burcu hamiş olarak söylüyorum şu dönemde yediğim her şeyin tadı daha da bi güzel bunu bırakamam :KK70:

Arkadaşlarım merhaba, mantar geçiren ya da mantar tedavisi gören arkadaşlarım bir şeyler danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Vajinal kaşıntı ancak dış kısımda ve beyaz krem akıntım var cildiye doktoru krem verdi, kendi doktorumda bunları kullanabileceğimi söyledi sizler nasıl bir tedavi görüyorsunuz, belirtileriniz nelerdir?
Canım geçmiş olsun öncelikle. Peynir kesiği gibi bir akıntı ve kaşıntı ben de yaşadım. Hem hamilelikte hem öncesinde başımın belasıydı geçmeyen bir akıntı ve kaşıntı. 1 sene boyunca tekrarladı. Aşağıdaki yöntemlerle kurtuldum.

1. evdeysen bol şeyler giyip o bölgeyi sürekli hava aldırmaya çalış, dar giymemeye çalış
2. Sürekli kuru tut
3. Fitiller işe yarıyor ama tekrarlayabiliyor şekerden uzak dur şeker tetikliyor
4. Doğal ev yapımı yada organik elma sirkesi birebir. Suyla seyreltip kullanmanı tavsiye ederim direkt sürersen çok fena yakıyor.
5. Travazol krem kaşıntılara iyi geliyor ama hamilelikte kullanımı uygun mu bilmiyorum doktora danışmak gerekebilir.

Kizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlar 😔 cok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..

Kizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlar 😔 cok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Canım çok geçmiş olsun sakin ol seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende çarşamba günü o kanı gördüğümde dünyam başıma yıkıldı. Ama şuan bebeğin seninle ve iyi. Neyse ki her şey doktorun yanında olmuş ve önlemini almışsın. Stres yapma lütfen bebeğin iyi olacak Allah'ın izniyle. Kanaman kan uyuşmazlığından dolayı mı olmuş peki?

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ama iyi olacaksınız🙏🏼🙏🏼 hepimizin başına gelebilir . 🌸🌸 Dualarım sizinle

Ben kraftın tokyo modelini aldım. Manevraları falan çok iyi sürüşü kolay.
Kraft York vardı, puseti falanda baya güzeldi. Tokyo yoktu ona da bakacağım. Cybex mi alsam diye çok kararsızım o kadar paraya değer mi acaba

Eklentiler

• IMG_9460.png
    IMG_9460.png
    396,2 KB · Görüntüleme: 35
X