Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sonunda fetal dan sonucumuz geldi. Çok şükür temiz çıktı veeeeeee bir prenseste bizden geliyooorrr akşam aile arasında minik bir parti yaptık rabbim hep böyle güzel haberler aldırsın hepimize Mervenur277 kız olarak listeye eklersin bizi
Kızlar sonunda fetal dan sonucumuz geldi. Çok şükür temiz çıktı veeeeeee bir prenseste bizden geliyooorrr akşam aile arasında minik bir parti yaptık rabbim hep böyle güzel haberler aldırsın hepimize Mervenur277 kız olarak listeye eklersin bizi
Kızlar epeydir yazamadım da bakamadım da nasılsınız ,bebisler nasıl. Kızım zatürre olmuş 1 günde çocuk solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Günlerdir hastanede kalıyoruz. Daha yeni yeni toparlıyor. Onun hastalığı yetmez gibi bende grip oldum. Oksurdukce kasığımda bıçak saplanir gibi ağrılar oluyor, korkutuyor beni.
Çok geçmiş olsun canım Ventolin veriyolarsır büyük ihtimalle düzenli olursa geçiyor bi şekilde ama oğlumdan biliyorum zor sıkıntılı süreç ister istemez sen de hasta oluyosun maalesef. Limonlu ıhlmur iç o iyi gelir inşallah