Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    74
Konudan bagimsiz olarak kizlar evcil hayvaniyla yakin zamanda ucak yolculugu yapan var mi ?

Kızlar mart annelerine de sordum, erkek cocugu icin sizce Giray Alp mi yoksa Aybars ismimi güzel? Birde yakıninizda bu isimlerde tanidiginiz varsa karakteri nasil acaba😊
Aybars son yıllarda çevremde çok duymaya başladım tek eksi tarafı popülerlesmesi olabilir anlamı güzel ama beğeniyorum ay gibi parlak pars gibi yirtici :) arkadaşımın çocuğunun adı çok inat dediğim dedik diye söyleniyordu geçen ama genel olarak çocuklar öyle bence hele erkek çocukları çok uysal olmaları beklenemez 😂

Aybars son yıllarda çevremde çok duymaya başladım tek eksi tarafı popülerlesmesi olabilir anlamı güzel ama beğeniyorum ay gibi parlak pars gibi yirtici :) arkadaşımın çocuğunun adı çok inat dediğim dedik diye söyleniyordu geçen ama genel olarak çocuklar öyle bence hele erkek çocukları çok uysal olmaları beklenemez 😂
Ayy inat olursa cok zor olur 😂 uslu olmasi icin selim ismini de dusunuyordum ama bu isimler daha cok hosuma gidiyor

bence de bu aralar yaptırsanız iyi olur, biz de evi boyadık, eşim boyadı, temizliğini ben yaptım, insan yoruluyor, çünkü dip köşe temizlik oluyor, her yer kalkıyor, ileriki haftalarda daha çok yorgunluk oluyor, hele ki son haftalarda temizlik yaptıktan sonra otururken bile uyuyakalıyorsunuz, temizlik boyayı şimdi bitirirseniz, eşyalarını yavaş yavaş alır içine yıkayıp yıkayıp koyarsınız. Bir de ne kadar olsa boya koku yapıyor, onun geçmesi de belli bir zaman alıyor.
Ay doğru zaten kış evi düzgün havalandıramıyoruz

Ama son zamanlarda her yerde var kesin sınıfında 2-3 tane olur ben değişik isimler seven varsa sıkıntı olur

Benim köpüşüm var ama çok sakin zaten birde uçak için ilaçlardan aldım hiç zorluk olmadı
Benim kedimde cok sakin ama yinede aldim o ilactan panik yapmasın diye 😊 bizim sorunumuz su kedim biraz fazla iri 🤣 yani tasima cantasi alacagim nasil bi canta alacagim bilemedim. Ucagin istedigi boyutlar cok küçük. Siz nasil bir canta kullandiniz acaba varsa bi fotografini paylaşabilir misiniz ?

Kızlar ben bişi yaptım ve 13 yaşındaki kızıma yazın 1 ay İngiltere dil eğitimi için ok dedim :KK43: Aşırı heyacanlandı mutlu oldu, ödemesini de yaptık. Ama şimdi iki gündür nasıl anksiyetem tuttu anlatamam; kabuslar görüp duruyorum 😭😭😭 Grupla gidecek aslında ama yine de içim çok pır pır zaten pimpirikli bir anneyim…Galiba dayanamıcam ne yapıp edip bebekle ben de gidip orda beklicem 😭 Çok fenayım ya nasıl olacak :KK43:(((

Ama son zamanlarda her yerde var kesin sınıfında 2-3 tane olur ben değişik isimler seven varsa sıkıntı olur
Yani her dönemin popüler isimleri oluyor Uras, Atlas da çok duyuyorum mesela kızlarda da Asel, Lina ,Asya ama sonuç olarak önemli olan içine sinerek koyman tabi isim çok önemli gerçekten. Benimde kızım olacak arkadaşım Yüsra koy çok kolay bebeklikleri oluyor anlamı da zaten kolaylık deyince baya hoşuma gitti🤣 daha eşime fikir olarak söyleyince bile yok kolay kız olur bilmem ne dedi😅 benimki de hiç bir şeyi beğenmiyor onun beğendiğini de ben begenmiyorum napcaz bilmiyorum🥲

Benim kedimde cok sakin ama yinede aldim o ilactan panik yapmasın diye 😊 bizim sorunumuz su kedim biraz fazla iri 🤣 yani tasima cantasi alacagim nasil bi canta alacagim bilemedim. Ucagin istedigi boyutlar cok küçük. Siz nasil bir canta kullandiniz acaba varsa bi fotografini paylaşabilir misiniz ?
Ben resmî yok ama eve gidince atayım eskiden çekçekli çantalar vardı ona benzet birleşeyim var hayvan taşıma pusetine tekerleri yapmışlar onla taşıdım

Ben resmî yok ama eve gidince atayım eskiden çekçekli çantalar vardı ona benzet birleşeyim var hayvan taşıma pusetine tekerleri yapmışlar onla taşıdım
Bundan aldım ben çiçek sepetinden boyutunda da sıkıntı yaşamadım #reklam değil
IMG_6260.jpeg

Kızlar ben bişi yaptım ve 13 yaşındaki kızıma yazın 1 ay İngiltere dil eğitimi için ok dedim :KK43: Aşırı heyacanlandı mutlu oldu, ödemesini de yaptık. Ama şimdi iki gündür nasıl anksiyetem tuttu anlatamam; kabuslar görüp duruyorum 😭😭😭 Grupla gidecek aslında ama yine de içim çok pır pır zaten pimpirikli bir anneyim…Galiba dayanamıcam ne yapıp edip bebekle ben de gidip orda beklicem 😭 Çok fenayım ya nasıl olacak :KK43:(((
Bence sorun yok zaten dil okulu kapsamında gidecek hatta ben de göndersem iyi olur ama benim kızın öyle bir isteği yok. Bağımsız olarak gitsin siz de bebişke ilgilenin ne kadar olmuş dil okulları.. size de anksiyetenizi yenmek için fırsat bebekle çok zorlanırsınız

Bebek bezi olarak biz prima premium çare ile başladık kızımı tamamen bunla bitirdik ama yine de ara ara piştikler olmuştu ama çok nadir oğlan da bununla başladık fiyatlar coştu sleepy geçtik şükür sorun olmadı bunun için de şimdilik 2 paket en küçük sleepy bio natürel aldım sonra ekleme yapıcam ıslak mendil de sleepy bebekler için olandan

bence çok iyi yapmışsınız ben de 14 yaşında ailemden ayrılıp yatılı liseye gitmiştim o kadar da küçük bir yaş değil gruptan ayrılmasın sürekli haberleşirsiniz hiç bişey olmaz. bence siz gitmeyin bebekle zor olur

İçinizi ferah tutun guvenli bir ortamla gidiyordur sanirim ilk defa bu kadar uzun bir ayrılıksa zor olur gerçekten ama onun icin muhteşem birsey şu anda:) liseye yatılı gelip ayda bir evine giden kız arkadaşlarım vardı günümüzde eğitim için illaki evden ayrılmak gerekiyor artık bir şekilde

Bence sorun yok zaten dil okulu kapsamında gidecek hatta ben de göndersem iyi olur ama benim kızın öyle bir isteği yok. Bağımsız olarak gitsin siz de bebişke ilgilenin ne kadar olmuş dil okulları.. size de anksiyetenizi yenmek için fırsat bebekle çok zorlanırsınız
Benimki iki senedir o kadar çok istiyor ki; gerçi ben soktum kafasına. Yurt ile okul arası 20 dk imiş; gerçi 13-16 yaş grubu iyi ilgilenirler boş bırakmazlar herhalde diye de düşünüyorum ama ilk defa ayrı kalıcaz böyle tabii…6000 usd civarı vize uçak kurs yurt eğitim materyalleri vs her şey dahil.

X