Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet link ekliyorum hemen 0.5 olmasını ben sorın etmedim çünkü evim çok sıcak oluyor ama zaten orjinal sitesini ekleyeceğim asagıya son fotoğrafta 21-24 derece arasında bile içini nasıl giydirmeniz gerektiğini gösteriyor ve owlinin kalitesi zaten tartısılmaz 😊
Ben krem rengini tercih ettim Stok hb ve ty de var kremi de kendi sitesinde kalmamıs kremi
⬇️
Owli
Tamam çok teşekkür ederim🌸

Evet motorola pahalı. Bunun kalitesi iyi ben beğeniyorum indirimlerden yakalarsan kaçırma bence 🙏 pompa ne aldın bu arada?
Aynen kışın olmaz bu zaten 3 aylık yenidoğan ürünü sonra da kullanılmaz diğer önerdiğim markaya bi bak istersen
Ben pompa almadım, bazıları hiç gerek olmadı diyor o sebeple doğumdan sonra bakacağım ilk başta gerekirse hastane tipi kiralarım ya da direk hemen alırım diye düşündüm

Çiftte kampanya vardı e malum bende de ikiz bebek var çift aldım bende yorumlarına bakarak karar ver derim çevrende falan kullanan varsa sor mutlaka eller serbest tercih ettim bende çünkü iki bebekle her anın kıymetini iyi bilmek lazım diye düşünüyorum bu yüzden ilk aldığım şeylerden biri de sling 😊
Normal elektrikli pompa da alacak mısın? Yoksa sadece eller serbest mi kullanacaksın?

Normal elektrikli pompa da alacak mısın? Yoksa sadece eller serbest mi kullanacaksın?
Kuzenim Philips avent kullandı sonra eller serbest diye bebebao aldı hiç fark yok diyor bebebao pozitif anlamda daha iyi demişti
Ve doktor bir arkadasım iki bebeğini de bebebao ile büyüttüğünü söyledi ben bu yüzden ilk tercihimdi ama ilk başta masaj özelliği ile sütun gelişini hızlandırmak çoğaltmak için çok yararlı olduğunu defalarca okumuştum sağmasam bile masaj özelliği çok işime yarayacak ikiz bebeklerim olacagı için de zaten ne kadar erken cogalırsa sütüm o kadar iyi diye düşündüm o yüzden şimdilik elektrikli almam diye düşünüyorum ama yine de almam gerekirse burdan da yenilerim tabi sizi de 😊

X