- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.041
Squatla yaptım ben zaten 2 senede falandümdüzdü ya pantolon düşüyordu
Benim totom var ama göbeğimde vardı hep. O göbek benle kalacak yani anladım benBende reformer a gidince yapiyordukbenim de oyleydi cok fena duruyordu arkadan sac olmasa kiz mi erkek mi belli olmayacak
Ya benim yılbaşı dramım bu işteelbise giydim süslendim güya güzel pozlar çekeceğiz. Karnımı tuttum eşim çekti bir sürü. Bakıyorum da bebekten çok akşam kuru fasülye yemişim de gaz yapmış gibi duruyor hiç bebeğe benzemiyor ya taytla ve dar kıyafetle güzel çıkıyor ama o da yine alt karın.
Benim totom var ama göbeğimde vardı hep. O göbek benle kalacak yani anladım bengeçmez
evet bence de hiç üst tarafa geçeceği yokHaha ben 1.5 iskender soyledim o gece eve tika basa yedim ona ragmen pek cikmadi gobekust tarafa dogru en fazla bir aya gecer sanirim bizim de olcak
evet bence de hiç üst tarafa geçeceği yokdün mobilyacıya gittik sen doğurdun mu çok zayıfsın diyor
Gider gider hepsi güzelleştiriyor yanakları al al yapıyor hamilelik kilosuAksama dogru biraz daha cikiyor ama benimde bu sabah gobegikilo baska yerlerime gidiyor galiba bele filan bu daha kotu
Boyun gayet iyi uzun.Cook uzun da degil aslinda 1.74
Onun farkındayım ama boyun eğer kısaysa ister istemez kilon daha belli oluyor.Boy, vücut yapısı, kas yağ oranı her şey etkiler görüntüyü. Herkesin 66 kilosu bir değildir.Mesela ben 45 kilo olsam hastaneye yatırırlar
Ayza ismi hoşuma gitti bi bakayım dedim ama şöyle bişey çıktı karşıma.Veremedik yaHala Eliz, Ayza, Melis, Maya, Maysa, Gökçe, Göksu bandında geziyoruz
Çok aşırı kilolu değilseniz bebek alsa da anne çok yemediği sürece almıyor pek biraz da genetik oluyor son haftalarda az yiyin bebek 4 kiloyu geçince mecburi sezaryene alıyorlar bol bol su için o herşeye yetiyorMesela diyelim bebek 38.haftada doğmadı 40. 41. Haftalarda doğdu geç kaldı öyle olunca daha mı kilolu giriyoruz doğuma?
Yoksa o zamanda kilo alımı durdu diye almıcak mıyız?
Boyun gayet iyi uzun.
Ben 1.70im daha uzun olmak isterdim
Öyle tabi, her boyun kaldırabileceği kilo farklı.Onun farkındayım ama boyun eğer kısaysa ister istemez kilon daha belli oluyor.
Gider gider hepsi güzelleştiriyor yanakları al al yapıyor hamilelik kilosu
Bende çok kilolu bir bebek olsun istemem zaten doğumu da çok zor oluyormuş.Çok aşırı kilolu değilseniz bebek alsa da anne çok yemediği sürece almıyor pek biraz da genetik oluyor son haftalarda az yiyin bebek 4 kiloyu geçince mecburi sezaryene alıyorlar bol bol su için o herşeye yetiyor
Aaa çok şaşırdım, umay da kötülük yapan bir tanrıça haline gelmiş burdaki bilgilere göre. Ben ay gibi güzel yüzlü kız biliyordum Ayzayı. İyice araştırmak lazımAyza ismi hoşuma gitti bi bakayım dedim ama şöyle bişey çıktı karşıma.
Ayza isminin gerçek anlamı ne? Kötü anlamlı bir isim mi?
Evet, Ayza kötü anlamlı bir isimdir maalesef. Ne yazık ki internetteki bazı isim sözlüklerinde Ayza'nın anlamı yanlıŠbelirtilmekte... ...bebegimeisim.blogspot.com
Ahahaha Evet bu efsanevi kadın LilithAyza ismi hoşuma gitti bi bakayım dedim ama şöyle bişey çıktı karşıma.
Evet, Ayza kötü anlamlı bir isimdir maalesef. Ne yazık ki internetteki bazı isim sözlüklerinde Ayza'nın anlamı yanlıŠbelirtilmekte... ...bebegimeisim.blogspot.com
Site korkunç yalnız, bütün isimlere kötü demişAyza ismi hoşuma gitti bi bakayım dedim ama şöyle bişey çıktı karşıma.
Evet bence de biraz zor olur fazla kilolu bebek doğurmak. Bana dün doktorum çok kilolu bir bebek olmaz ama ele de gelir dediBende çok kilolu bir bebek olsun istemem zaten doğumu da çok zor oluyormuş.