- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.075
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.061
Eşit yaratıldıkları için anlaşamadılarsa ben de lilith i tutuyorumAhahaha Evet bu efsanevi kadın Lilith. Türk mitolojisinde, dini hikaye versiyonları da var. Bizde al karısı dedikleri kişilik. Lucifer'ı izlerken öğrenip didiklemiştim biraz. Adem'in Havva'dan önceki karısı. Eşit yaratıldıkları için anlaşamadıkları. Bizde de netflix'de zorlama 9 kere leyla versiyonu çekildi. Ben koymayı düşünürdüm. Bütün hikayeyi dinleyince kötü gibi delmedi bana, bir komploya kurban gitmiş olduğunu düşünüyorum .
Korse aldınız mı yaaa şimdi sezeryan olursa mesela yine giyiyor muyuz korse acıtmaz mı nasıl olacak o işDogumdan sonra hemen korselerimizi giyicez gecicek gecicek bu yaza umutluyum ben
site gerçekten çok fena, her isme bi b.k atmışlar afedersinizSite korkunç yalnız, bütün isimlere kötü demişürktüm okurken
Hepimiz lilith izEşit yaratıldıkları için anlaşamadılarsa ben de lilith i tutuyorum
İşte bilemiyorsun ki Allah kolaylaştırır inşallah canımBende çok kilolu bir bebek olsun istemem zaten doğumu da çok zor oluyormuş.
Ben aldım da giyemedim hiçKorse aldınız mı yaaa şimdi sezeryan olursa mesela yine giyiyor muyuz korse acıtmaz mı nasıl olacak o iş
Kaç kilo aldın canımKızlar günaydınnnn sabah tartıya çıktım şok oldum 1 kg daha almışım çok hızlı alıyorum ya 7 den sonra daha hızlı alınmıyor muydu ben baştan beri hızlı alıyorum
Yani 32.haftadan sonra mı yavaşlar canım?Bu haftalardan 8. Aya kadar hernhafta kilo alcaz kızlar 8. Ayda duruyo kilo alımı ya da yavaşlıyor bebek doğuma hazırlanıyor karın düşmeye başlıyor
Mesela ben 1.60 boy 65 kiloOnun farkındayım ama boyun eğer kısaysa ister istemez kilon daha belli oluyor.
Benimkide uzun boylu ama kilosu normal.Evet bence de biraz zor olur fazla kilolu bebek doğurmak. Bana dün doktorum çok kilolu bir bebek olmaz ama ele de gelir dedigelişimi hep aynı gidiyor öne de geçmedi geriye de gitmedi. Ondan öyle dedi sanırım
60 kilo civariyken mi hamile kalmıştın?Mesela ben 1.60 boy 65 kilo
BurdayimLizz nerelerde hiç uğramıyor artık?
Yani kiloluysa cidden sezaryen olurum o riski göze alamam.İşte bilemiyorsun ki Allah kolaylaştırır inşallah canım
Gözün aydın canım.Burdayimher zaman duzenli takip edemiyorum girdikce okumaya calisiyorum yazdiklarinizi bu arada sanirim ayrintiliya giren son kisi benim her sey yolunda, saglikli , kipirtik ve 445 grlik bir babycat
Allah korusun böyle şeyler olabiliyorBenimkide uzun boylu ama kilosu normal.
Çokta fısır fısır olmasın kıyafet bulmakta zor oluyor sonra
Bi akrabamızın da bebeği kiloluydu doğumda oksijensiz kaldı bitkisel hayattaydı 5 yaşında vefat etti.
Tesekkur ederim canimmGözün aydın canım.Yüzünü görebildiniz mi?
Aynen ihmal sebebiyle de böyle şeyler yaşanıyor. O doktor bebeğin kilolu olduğunu sezaryen olması gerektiğini söylememiş.Allah korusun böyle şeyler olabiliyorbiz hep iyisini düşünmeye çalışalım. Zaten doktorlar anne ve bebek için sezaryen daha iyi olacaksa bunu öneriyor, ille de normal doğurucam diye diretmek bana cahilce geliyor. Tabi doktor kendi rahatı için sezaryen önermiyorsa.
Gerçeklerle yüzleşmek beni üzmeye başladıGünaydın kilo işini hiç takmıyorum evde baskül var aslında ama hiç tartılmıyorum doktordan doktora tartılıyorum moralim bozulmasın diye :))