Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet dün kontrolüm vardı. Çok şükür kızım iyi, suyu iyi gelişimi haftasi ile uyumlu🙏🙏🙏

Ama ben çok kilo almışım, doktor tartisi 96 gösterdi.. ama evde 93 um ben ve kendim kontrol ediyorum.. 88 ile hamile kaldım.. 24.haftada 5 kg hadi 6 kg almış oldum.. ama doktor tartısı 96 verince doktorum baya payladi beni..

1 hafta sonra tartı kontrolü verdi.. 😢😢
Aslında çok almamışsın ama hamile kaldığın kiloda çokmuş üstene 5kilo daha gelince dahada çoğalmış..100 kilo ve üstü bir gebelik asla istemiyor doktorlar sen bebeğe kilo aldıracak seylere odaklan canım.senin içinde zor olur daha önümüzde 3 ay var,birde bunun doğum sonrası varki sende büyük ihtimalle sezeryan olur iyileşmesi zor olur

Aslında çok almamışsın ama hamile kaldığın kiloda çokmuş üstene 5kilo daha gelince dahada çoğalmış..100 kilo ve üstü bir gebelik asla istemiyor doktorlar sen bebeğe kilo aldıracak seylere odaklan canım.senin içinde zor olur daha önümüzde 3 ay var,birde bunun doğum sonrası varki sende büyük ihtimalle sezeryan olur iyileşmesi zor olur
Evet ilk kızımda sezeryen idi.. bayabzor olacak biliyorum.. ama diyette yapamıyorum.. ahh ahh.. baya kızdı doktorum zaten bebeğe çok zararı var dedi, dikkat etmem lazım haklısın canım..

Evet ilk kızımda sezeryen idi.. bayabzor olacak biliyorum.. ama diyette yapamıyorum.. ahh ahh.. baya kızdı doktorum zaten bebeğe çok zararı var dedi, dikkat etmem lazım haklısın canım..
Bende 101 kg ile hamile kaldım 26+1 hafta 105 kg yum şuan. Gebelik şekeri de çıktı 🙈 ztn az dikkat ediyordum beslenmeye şimdi ekstra dikkat etmeye başladım.
Benim doktorum kilo yüzünden kendimi strese sokmamam gerektiğini söyledi. Amerika ‘da çok kilolu kadınlar çatır çatır doğuruyor dedi. Riskli gebelik diyip kendini üzme riskli gebe değilsin sen dedi. 🥰 yani moralini bozma arkadaşım ama tedbiri elden bırakma.
Beslenmene özen göster. Ama bebeğini de besinsiz bırakma. Allahın izniyle sorunsuz bir süreç tamamlarız. Herşey çok güzel olacak 🩵🧿

Evet dün kontrolüm vardı. Çok şükür kızım iyi, suyu iyi gelişimi haftasi ile uyumlu🙏🙏🙏

Ama ben çok kilo almışım, doktor tartisi 96 gösterdi.. ama evde 93 um ben ve kendim kontrol ediyorum.. 88 ile hamile kaldım.. 24.haftada 5 kg hadi 6 kg almış oldum.. ama doktor tartısı 96 verince doktorum baya payladi beni..

1 hafta sonra tartı kontrolü verdi.. 😢😢
Ben de 83le hamile kaldım 25. haftada 88'im ama kiloma laf eden olmadı şimdilik :-d Boyum da 160 üstelik. Bana göre bu saatten sonra yapacak bişey yok, doğumdan sonra vermeye bakıcam.
Ne dedi ki doktor hamileyken nasıl bi diyet yapılıyomuş?

X