Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İçinizi ferah tutun guvenli bir ortamla gidiyordur sanirim ilk defa bu kadar uzun bir ayrılıksa zor olur gerçekten ama onun icin muhteşem birsey şu anda:) liseye yatılı gelip ayda bir evine giden kız arkadaşlarım vardı günümüzde eğitim için illaki evden ayrılmak gerekiyor artık bir şekilde
Tabi, dünyadaki en büyük kurumla gidiyor…Ama yine de aklıma on bin tane şey geliyor. Yurt dışındaki 13 yaş ile bizdeki 13 yaş aynı değil; bizimkiler daha çok bebek :) Ben 12 yaşındayken gitmiştim taaa seneler önce annem nasıl yapmış cidden telefon bile yokken çok korkunç :/ Evden ayrılmadan büyünmüyor cidden; çok önemli alışmak. Ama işte analık…Dibimden ayırmak istemiyorum.

bence çok iyi yapmışsınız ben de 14 yaşında ailemden ayrılıp yatılı liseye gitmiştim o kadar da küçük bir yaş değil gruptan ayrılmasın sürekli haberleşirsiniz hiç bişey olmaz. bence siz gitmeyin bebekle zor olur
Yaaa :KK43: Valla annelerimiz çok cesurmuş; düşününce neler çekmişlerdir kim bilir ❤️

Yaaa :KK43: Valla annelerimiz çok cesurmuş; düşününce neler çekmişlerdir kim bilir ❤️
Aynen hic annem açısından dusunmemistim bu yaşıma kadar hatta her gun ariyor diye kizardim o zaman da 🥲 Kendi istegiyle erken ailesinden ayri bir seyler yapabilenlerde özgüven yükseliyor herseyi yapabilirim hissi olusuyor, insallah sorunsuz gider gelir 🙏

Benimki iki senedir o kadar çok istiyor ki; gerçi ben soktum kafasına. Yurt ile okul arası 20 dk imiş; gerçi 13-16 yaş grubu iyi ilgilenirler boş bırakmazlar herhalde diye de düşünüyorum ama ilk defa ayrı kalıcaz böyle tabii…6000 usd civarı vize uçak kurs yurt eğitim materyalleri vs her şey dahil.
Bence içiniz rahat olsun. Bireyselleşmesi açısından çok faydalı bir şey. Anne olarak iki sokak arkadaki okula bile gitse hep aklımız kalacaktır zaten.

Bebek bezi olarak biz prima premium çare ile başladık kızımı tamamen bunla bitirdik ama yine de ara ara piştikler olmuştu ama çok nadir oğlan da bununla başladık fiyatlar coştu sleepy geçtik şükür sorun olmadı bunun için de şimdilik 2 paket en küçük sleepy bio natürel aldım sonra ekleme yapıcam ıslak mendil de sleepy bebekler için olandan
Bende ilk kızımda sadece prima premium care ve aktif bebek kullandım bunda istesem yine alırım ama primanın en yakın rakip firma ile fiyat farkı çok gibi geldi hangisiyle başlarsa ona alışır dediler arkadaşım 1 numara sleepy natural verdi çok küçük kendisi de ondan kullanamamış primanın 1 numarasına göre (hatırladığım kadarıyla) küçük sleepy bionaturalde de 1 numara küçük mü 2 numaradan mı başlamalı 1 numara aldınız mı

Kızlar ben bişi yaptım ve 13 yaşındaki kızıma yazın 1 ay İngiltere dil eğitimi için ok dedim :KK43: Aşırı heyacanlandı mutlu oldu, ödemesini de yaptık. Ama şimdi iki gündür nasıl anksiyetem tuttu anlatamam; kabuslar görüp duruyorum 😭😭😭 Grupla gidecek aslında ama yine de içim çok pır pır zaten pimpirikli bir anneyim…Galiba dayanamıcam ne yapıp edip bebekle ben de gidip orda beklicem 😭 Çok fenayım ya nasıl olacak :KK43:(((
Bence çok mantıklı hem dili yerinde öğrenir hem de özgüven gelir İngiltere temiz bir yer Türkiye’deki kadar olayda yok zaten grupla bence telaşlanmayın

Tabi, dünyadaki en büyük kurumla gidiyor…Ama yine de aklıma on bin tane şey geliyor. Yurt dışındaki 13 yaş ile bizdeki 13 yaş aynı değil; bizimkiler daha çok bebek :) Ben 12 yaşındayken gitmiştim taaa seneler önce annem nasıl yapmış cidden telefon bile yokken çok korkunç :/ Evden ayrılmadan büyünmüyor cidden; çok önemli alışmak. Ama işte analık…Dibimden ayırmak istemiyorum.
Zaten 13 yaşında 3-5 yıl içinde üniversiteye gidecek kim bilir nereye gider onun içinde tecrübe olur biraz tek başına seyehat

Hem otellere falan gidiyoruz yani otellere falan gittiğimizde yabancı insanların çocuklarına davranışlarına bakıyorum hiç bize göre değil ama çocuklar çok özgüvenli yani beş yaşındaki çocuklar kendi yemeklerini kendi alıyorlar bizim Türkler 15 yaşındaki çocuğa tabak hazırlıyor

X