- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.861
Şimdi bı yer ile görüştüm 3 yas için sınıf açmaya karar vermişler 3 gün önce ön kayıt yaptırmaya gideceğim duruma göre açılırsa alacaklar sanirimVar tabi, genelde 4 yaştan itibaren alıyorlar ama bazı okullar 3 yaş grubu için de sınıf açıyor. Çevrenizdeki anaokullarına bir bakın 3 yaş alan var mı. Geçen ay başladı kayıtlar.
İlk günler heyecanlı ve istekli oluyorlar. Okul fikri hoşlarına gidiyor. İkinci hafta bir noluyor, sürekli mi gidicez diye dank edince gitmicem ağlamaları başlayabiliyor panik olmayınİnşallah olur söyledim şimdi kızıma çantasını hazırladı oyuncak doldurdu okula gidelim diyordünden razı inşallah açılırsa okul başlayınca da hevesli olacağını düşünüyorum keza kum parkı vs gittigimizde beni bırakıp içeri koşuyor
İlk günler heyecanlı ve istekli oluyorlar. Okul fikri hoşlarına gidiyor. İkinci hafta bir noluyor, sürekli mi gidicez diye dank edince gitmicem ağlamaları başlayabiliyor panik olmayınona da alışıyorlar.
Canım benim 6sene Çocugum olmadı bebek özlemi vardı zaten İlk cocugum mucize gıbı oldu ıkıncı olmaz dıye korunmadık 6aylıkken hamıle kaldımMaşallah hanımlar sağlıkla alın kucağınıza.
Üçüncü bebek fikri nasıl oluştu
Ben hamileliği ve doğum anını tekrar yaşamayı çok isterim ama bebek büyütmek gerçekten çok zor. Zeynep Ela hala uyku problemi olan bir çocuk. Üç yıldır uykumu aldığımı hatırlamıyorum.
İlk kızım çok sakindi, hala da öyle. Ama Zeynep elayla duvara tosladık
Amin Rabbim gönlünüze göre versin inşallahMaşallah ben 1 de kaldım sağlıkla gelsin
Selam. Dün benim de aklıma geldi topiğimiz. Bir yazayım dedim sonra unuttum. Herkes iyidir umarım. Kocaman oldu minnoşlarımız.Selam kızlar nasılsınız bebişler de iyidir inşallah. Konuyu bi hortlatalim. Bebiş diyorum ama hepsi kocaman oldular ah zaman... Ben ikinciye hamileyim daha yeni doktora bike gitmedim bakalım neler bekliyor bizi.
Sizde ne var yok özlemişim burayı Bayadır yoktum
Günaydın herkese, sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar nasılsınız bebişler de iyidir inşallah. Konuyu bi hortlatalim. Bebiş diyorum ama hepsi kocaman oldular ah zaman... Ben ikinciye hamileyim daha yeni doktora bike gitmedim bakalım neler bekliyor bizi.
Maşallah ben daha yeni cesaret edebildim ikinciye daha doğrusu sürpriz oldu ama iyiki oldu yoksa yapacağım yoktuGünaydın herkese, sağlıkla gelsin inşallahBen ikinci kızımı doğurdum ve şuan 13 aylık
Bizimde biraz öyle oldu yoksa çok cesaret edilecek bir şey değilmişMaşallah ben daha yeni cesaret edebildim ikinciye daha doğrusu sürpriz oldu ama iyiki oldu yoksa yapacağım yoktu
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinSelam kızlar nasılsınız bebişler de iyidir inşallah. Konuyu bi hortlatalim. Bebiş diyorum ama hepsi kocaman oldular ah zaman... Ben ikinciye hamileyim daha yeni doktora bike gitmedim bakalım neler bekliyor bizi.
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Benimde üçüncü bebegımız dünyaya geldi 1aylık olduk
2kız son numara erkek. Siz tembel degil siniz ben biraz hızlı çıktım 3seneye 3 çocuk yaparakÜçüncü mü maşallah. Kaç kız kaç erkek.? Maşallah maşallah ben baya tembelim o zaman gruptakilere göre
Üçüncüyü yapmışlar sen üçüncüyü düşünbenim kızım mayısta doğacakken nisanda doğduğu için burada hiç aktif olamadım sonrasında..
ikinciyi zinhar düşünemiyorumyapanları tebrik ederim.