2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ahahaha Evet bu efsanevi kadın Lilith🤣. Türk mitolojisinde, dini hikaye versiyonları da var. Bizde al karısı dedikleri kişilik. Lucifer'ı izlerken öğrenip didiklemiştim biraz. Adem'in Havva'dan önceki karısı. Eşit yaratıldıkları için anlaşamadıkları. Bizde de netflix'de zorlama 9 kere leyla versiyonu çekildi. Ben koymayı düşünürdüm. Bütün hikayeyi dinleyince kötü gibi delmedi bana, bir komploya kurban gitmiş olduğunu düşünüyorum🤣🤣🤣.
Eşit yaratıldıkları için anlaşamadılarsa ben de lilith i tutuyorum :KK70:

Evet bence de biraz zor olur fazla kilolu bebek doğurmak. Bana dün doktorum çok kilolu bir bebek olmaz ama ele de gelir dedi 😄 gelişimi hep aynı gidiyor öne de geçmedi geriye de gitmedi. Ondan öyle dedi sanırım
Benimkide uzun boylu ama kilosu normal.
Çokta fısır fısır olmasın kıyafet bulmakta zor oluyor sonra 😂
Bi akrabamızın da bebeği kiloluydu doğumda oksijensiz kaldı bitkisel hayattaydı 5 yaşında vefat etti.

Burdayim:KK16: her zaman duzenli takip edemiyorum girdikce okumaya calisiyorum yazdiklarinizi🤓 bu arada sanirim ayrintiliya giren son kisi benim🤭🤭 her sey yolunda, saglikli , kipirtik ve 445 grlik bir babycat😁😁🧿
Gözün aydın canım. 🤗Yüzünü görebildiniz mi? 😁

Benimkide uzun boylu ama kilosu normal.
Çokta fısır fısır olmasın kıyafet bulmakta zor oluyor sonra 😂
Bi akrabamızın da bebeği kiloluydu doğumda oksijensiz kaldı bitkisel hayattaydı 5 yaşında vefat etti.
Allah korusun böyle şeyler olabiliyor 😞 biz hep iyisini düşünmeye çalışalım. Zaten doktorlar anne ve bebek için sezaryen daha iyi olacaksa bunu öneriyor, ille de normal doğurucam diye diretmek bana cahilce geliyor. Tabi doktor kendi rahatı için sezaryen önermiyorsa.🙄

Allah korusun böyle şeyler olabiliyor 😞 biz hep iyisini düşünmeye çalışalım. Zaten doktorlar anne ve bebek için sezaryen daha iyi olacaksa bunu öneriyor, ille de normal doğurucam diye diretmek bana cahilce geliyor. Tabi doktor kendi rahatı için sezaryen önermiyorsa.🙄
Aynen ihmal sebebiyle de böyle şeyler yaşanıyor. O doktor bebeğin kilolu olduğunu sezaryen olması gerektiğini söylememiş.
Benimde normal doğum ilk tercihim olur ama risk varsa sezaryende olurum.

Şuan aşağıdaki kadın bebeğe lan sus diye bağırıyor. Nefret ediyorum böyle cahillerden 2 tane çocuğu var peşpeşe doğurmuş bakamıyosan niye doğuruyosun. 😡

X