Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Büyük gelse bile herhalde bi 15 gün anca büyük gelir dimi herkes çok çabuk büyüyorlar diyor , teşekkür ederim cevap için 😍
15 gün bile sürmüyor inan ben bazi seyleri giydirmeyi unutmuştum🤣
Valla bazen sanki aldıklarım hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor instagramdaki fenomenlerin bebek dolapları yüzünden 😂 keşfetim hastahane çantası bebeğimin odasını düzenliyorum videoları ile doldu 😂
Aman milleti tüketime sürüklüyorlar gözümüz aç insanlara dönüstük şu sosyal medya yüzünden malesef onlara hep hediye geliyor cogunu inan giydiremiyorsun ogluma o kadar cok kiyafet geldi ki dokspta etiketli duruyordu anneme vereyimde birilerine hediye gotursun diyordum evde kalabaliktan hoşlanmam kiziminda giyebilecegi tarz degildi gecen tesadüf durumu olmayan bi gebe ile tanistim sansina erkekmiş hepsini ne var ne yok topladom verdim dolap bomboş🤣
Şuanlık tekme ile uyanmak nedir bilmiyorum öğrenmekte istemiyorum 🤣 uykularım iyi gidiyor maşallah 🙈 sadece azıcık sırtım ağrıyor sağ sol yatmaktan😁buna şükür
Benimki asla uyumuyor 🤣 ogluma hamileyken hic uyanmazdim bundada hic uyumadim desem yeri🤣

X