- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.101
Acıyı hafifletiyor sıkı tuttuğu için daha iyi geliyor benmde korse takmayınca kalkamıyordum daha çok oluyordu ağrılarımAyy o acıyla nasıl takılır ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıyı hafifletiyor sıkı tuttuğu için daha iyi geliyor benmde korse takmayınca kalkamıyordum daha çok oluyordu ağrılarımAyy o acıyla nasıl takılır ki
Benim önceki doktorum korsenin sana hiç bir faydası yok orayı sıkıştırarak eritemezsin egzersizle olur ancak demişti bende almamıştım. Dün instagramda bir doktoru takip ediyorum o da aynı şeyi söyledi birinin sorusuna cevap olarak. Ama ben yine de bu seferki doktoruma sormak istiyorum. Hala bi umudum var belki öyle veririm çabuk diye. Zira benim bel oyuntum kalmıyor dümdüz bir hal aldım. Göbek desen her yer çatlak üstüne ne eklenecek bilmiyorum bir de ben çok çabuk verememiştim ilkinde. Umarım bu sefer yaşamam aynı şeyleri. Şimdiden 40 ım çıkıbca belki de çıkmadan yazlığa gideceğim ve ger sabah yürüyüş yapacağımın hayallerini kuruyorum
Benim salı günü detaylı randevum canım sabırsızlıkla bekliyorum bu ay normal muayeneme de girmedimDetaylıya gitmeyen kaldı mı aramızda? Bi sıkıntı olmadan hepimiz atlattık umarım Bir sonraki randevularınız ne zaman? Yakın tarihte mi
Doktorum da asıl kilo alımının 20.haftadan sonra başlayacağını ve doğuma kadar gideceğini bu yüzden dikkatli olmam gerektiğini söyledi açıkçası ben de çok korkuyorum çünkü fazla kilo alımının anneye ya da bebeğe hiç bir faydası yokValla bende moral bozmak istemem ama kilo işi kişiden kişiye göre değişiyor. Ben özellikle son aylar çok kilo almıştım. Şimdi dikkatli gitmeye çalışıyorum o yüzden.
yazın ben üstüme kollu bişey bile giyemiyorum sıcaklarda, korse beni kesin pişik yapar kaşındırır bu sefer kışta görmedik bu senenin yazı nası sıcak olur onu düşünüyorum düşündükçe fenalık basıyorSanirim benimde oyle olacak belden kilo aliyorum cunku bence korsenin az da olsa etkisi vardir ama havalar sicak olacak zaten biz takabilicez mi o da var. Benimde hayalim ayni yazliga gidip bebegi bizimkilere birakip biraz yuruyus yapip denize girmek
32den sonra istersek işe dönme şansımız oluyor mu acaba bu konuda bilgin var mı?nefes
arya
ışıl
doğa
nehir
bizim isim havuzumuzda bunlar var şimdilik sizlere de fikir olsun kızlar.
idari izin almama iki günüm kaldı, sanırım, 23+1 deyince 24. haftada oluyoruz dimi? direk gidicem kontrole izin niyetli, umarım doktorum da yazar geçer, masabaşı oturdukça kızım içerden zorlamaya başladı bastırıyor mu ittiriyormu napıyorsa artık
6 kilo da ben aldım toplamda ama genele bakarsak zorlayıcı sınıra dayandım ben 80i gördüm tartıdaDoktorum da asıl kilo alımının 20.haftadan sonra başlayacağını ve doğuma kadar gideceğini bu yüzden dikkatli olmam gerektiğini söyledi açıkçası ben de çok korkuyorum çünkü fazla kilo alımının anneye ya da bebeğe hiç bir faydası yok
evet doktor raporu ile dönebiliyormuşuz, yapan bi kamu personeli arkadaşım var.32den sonra istersek işe dönme şansımız oluyor mu acaba bu konuda bilgin var mı?
yazın ben üstüme kollu bişey bile giyemiyorum sıcaklarda, korse beni kesin pişik yapar kaşındırır bu sefer kışta görmedik bu senenin yazı nası sıcak olur onu düşünüyorum düşündükçe fenalık basıyor
Pandemi anneleri olarak kilo alımına devam ediyoruz çıkıp yürüyüş yapayım desem dışarısı ana baba günü Sonra çok kilo alma diyor dr6 kilo da ben aldım toplamda ama genele bakarsak zorlayıcı sınıra dayandım ben 80i gördüm tartıda
evet doktor raporu ile dönebiliyormuşuz, yapan bi kamu personeli arkadaşım var.
nefes
arya
ışıl
doğa
nehir
idari izin almama iki günüm kaldı, sanırım, 23+1 deyince 24. haftada oluyoruz dimi? direk gidicem kontrole izin niyetli, umarım doktorum da yazar geçer, masabaşı oturdukça kızım içerden zorlamaya başladı bastırıyor mu ittiriyormu napıyorsa artık
A çok iyi, doğum sonrasına aktarmak istiyorum çünkü. 8 hafta hiçbir şey6 kilo da ben aldım toplamda ama genele bakarsak zorlayıcı sınıra dayandım ben 80i gördüm tartıda
evet doktor raporu ile dönebiliyormuşuz, yapan bi kamu personeli arkadaşım var.
kesinlikle bende tüm hesaplarımı sonrasına aktarırım diye yapıyorum, yeni doğurmuş emziren kadına 2 ay sonra dön çalış demek çok mantıksızmış zaten ya, kanun güncellenmeli bence geçen sene ve bu seneki yıllık izinlerimi ekleticem (toplam 2 ay da o yapıyor), sonrası yarım çalışma, süt izni vs, tüm haklarımı kullanmaya çalışıcam inşA çok iyi, doğum sonrasına aktarmak istiyorum çünkü. 8 hafta hiçbir şey
Ben de haftada 1 kg alıyordum son ay, kızım da geç doğdu 40+3 'te. o güne kadar aldım. Bunda da şimdi ne kadar az o kadar iyi benim için .ona rağmen 3 kg falan aldım şimdiden.Valla bende moral bozmak istemem ama kilo işi kişiden kişiye göre değişiyor. Ben özellikle son aylar çok kilo almıştım. Şimdi dikkatli gitmeye çalışıyorum o yüzden.
Yaaa aynıymışız seninle haftada 1 alıyordum bende. 5 kg aldım şimdiye kadar o bile fazlaymış gibi geliyor.Ben de haftada 1 kg alıyordum son ay, kızım da geç doğdu 40+3 'te. o güne kadar aldım. Bunda da şimdi ne kadar az o kadar iyi benim için .ona rağmen 3 kg falan aldım şimdiden.
Benim bildiğim 24+0 da raporu alıyosun canım. Bizim iş yeri öyle dedi yani. Ben de kamu çalışanıyımnefes
arya
ışıl
doğa
nehir
32 de çalışabilir raporu ile işe tekrar başlıyomuşuz. Dün sormuştum iş yerine32den sonra istersek işe dönme şansımız oluyor mu acaba bu konuda bilgin var mı?
Koca sevgisiNehir benim favorim Bebiş kız olsa Nehir ismini düşünürdüm Erkek bebeklere isim düşünmeye başladınız mı kızlar?
İlk cocugumuzun ismini ben koyduğum için buna eşim de ortak olsun o da fikir versin istiyorum. Daha doğrusu ben babamın ismini ilk isim olarak koymak istiyorum eşim de ikinci ve kullanılacak olanı belirler diye düşünmüştüm
Ama anneme bunu söyleyince çok çok kızdı Babanın adını koyarsan çocuğun huyu babana benzer diyor asla koydurmam diyor hatta öyle bir şey yaparsan eşinin aklına girerim o da kendi babasinin adını koysun vs diyor
Bakalım ne olacak bu çocuğun adı
deme yaa, bnm planlar atar bi hafta daha ozaman. ne bileyim baktım uygulamalara hesaplama araçlarına falan 23+1 ila 23+6 arası 24. haftayı yaşıyoruz diye yazıyor hep bana da mantıklı gelmişti, e genelgede de 24. haftadan itibaren idari izinli sayılır yazınca iki gün sonrasına bir heveslenmiştimBenim bildiğim 24+0 da raporu alıyosun canım. Bizim iş yeri öyle dedi yani. Ben de kamu çalışanıyım