Kizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlar
cok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..