2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Sanirim benimde oyle olacak belden kilo aliyorum cunku bence korsenin az da olsa etkisi vardir ama havalar sicak olacak zaten biz takabilicez mi o da var. Benimde hayalim ayni yazliga gidip bebegi bizimkilere birakip biraz yuruyus yapip denize girmek

Detaylıya gitmeyen kaldı mı aramızda? Bi sıkıntı olmadan hepimiz atlattık umarım Bir sonraki randevularınız ne zaman? Yakın tarihte mi
Benim salı günü detaylı randevum canım sabırsızlıkla bekliyorum bu ay normal muayeneme de girmedim

nefes
arya
ışıl
doğa
nehir
bizim isim havuzumuzda bunlar var şimdilik sizlere de fikir olsun kızlar.
idari izin almama iki günüm kaldı, sanırım, 23+1 deyince 24. haftada oluyoruz dimi? direk gidicem kontrole izin niyetli, umarım doktorum da yazar geçer, masabaşı oturdukça kızım içerden zorlamaya başladı bastırıyor mu ittiriyormu napıyorsa artık

Valla bende moral bozmak istemem ama kilo işi kişiden kişiye göre değişiyor. Ben özellikle son aylar çok kilo almıştım. Şimdi dikkatli gitmeye çalışıyorum o yüzden.
Doktorum da asıl kilo alımının 20.haftadan sonra başlayacağını ve doğuma kadar gideceğini bu yüzden dikkatli olmam gerektiğini söyledi açıkçası ben de çok korkuyorum çünkü fazla kilo alımının anneye ya da bebeğe hiç bir faydası yok

Sanirim benimde oyle olacak belden kilo aliyorum cunku bence korsenin az da olsa etkisi vardir ama havalar sicak olacak zaten biz takabilicez mi o da var. Benimde hayalim ayni yazliga gidip bebegi bizimkilere birakip biraz yuruyus yapip denize girmek
yazın ben üstüme kollu bişey bile giyemiyorum sıcaklarda, korse beni kesin pişik yapar kaşındırır bu sefer kışta görmedik bu senenin yazı nası sıcak olur onu düşünüyorum düşündükçe fenalık basıyor

32den sonra istersek işe dönme şansımız oluyor mu acaba bu konuda bilgin var mı?

6 kilo da ben aldım toplamda ama genele bakarsak zorlayıcı sınıra dayandım ben 80i gördüm tartıda
32den sonra istersek işe dönme şansımız oluyor mu acaba bu konuda bilgin var mı?
evet doktor raporu ile dönebiliyormuşuz, yapan bi kamu personeli arkadaşım var.

Ayni seyi bende dusundum hic kis gelmedi aksamlari takariz en kotu, egzersizdense korse takmak daha kolay o yuzden mecbur takicam

6 kilo da ben aldım toplamda ama genele bakarsak zorlayıcı sınıra dayandım ben 80i gördüm tartıda

Pandemi anneleri olarak kilo alımına devam ediyoruz çıkıp yürüyüş yapayım desem dışarısı ana baba günü Sonra çok kilo alma diyor dr

Nehir benim favorim Bebiş kız olsa Nehir ismini düşünürdüm Erkek bebeklere isim düşünmeye başladınız mı kızlar?
İlk cocugumuzun ismini ben koyduğum için buna eşim de ortak olsun o da fikir versin istiyorum. Daha doğrusu ben babamın ismini ilk isim olarak koymak istiyorum eşim de ikinci ve kullanılacak olanı belirler diye düşünmüştüm
Ama anneme bunu söyleyince çok çok kızdı Babanın adını koyarsan çocuğun huyu babana benzer diyor asla koydurmam diyor hatta öyle bir şey yaparsan eşinin aklına girerim o da kendi babasinin adını koysun vs diyor
Bakalım ne olacak bu çocuğun adı

Güzel bir paylaşım olmuş. Uzunca ama sıkılanlar son 3 dakikasını izleyebilir. Çok güzel motive ediyor. Kadının anlatımı çok hoş ve sakinleştirici.

A çok iyi, doğum sonrasına aktarmak istiyorum çünkü. 8 hafta hiçbir şey

A çok iyi, doğum sonrasına aktarmak istiyorum çünkü. 8 hafta hiçbir şey
kesinlikle bende tüm hesaplarımı sonrasına aktarırım diye yapıyorum, yeni doğurmuş emziren kadına 2 ay sonra dön çalış demek çok mantıksızmış zaten ya, kanun güncellenmeli bence geçen sene ve bu seneki yıllık izinlerimi ekleticem (toplam 2 ay da o yapıyor), sonrası yarım çalışma, süt izni vs, tüm haklarımı kullanmaya çalışıcam inş

Valla bende moral bozmak istemem ama kilo işi kişiden kişiye göre değişiyor. Ben özellikle son aylar çok kilo almıştım. Şimdi dikkatli gitmeye çalışıyorum o yüzden.
Ben de haftada 1 kg alıyordum son ay, kızım da geç doğdu 40+3 'te. o güne kadar aldım. Bunda da şimdi ne kadar az o kadar iyi benim için .ona rağmen 3 kg falan aldım şimdiden.

Ben de haftada 1 kg alıyordum son ay, kızım da geç doğdu 40+3 'te. o güne kadar aldım. Bunda da şimdi ne kadar az o kadar iyi benim için .ona rağmen 3 kg falan aldım şimdiden.
Yaaa aynıymışız seninle haftada 1 alıyordum bende. 5 kg aldım şimdiye kadar o bile fazlaymış gibi geliyor.

Benim bildiğim 24+0 da raporu alıyosun canım. Bizim iş yeri öyle dedi yani. Ben de kamu çalışanıyım

Koca sevgisi

Benim bildiğim 24+0 da raporu alıyosun canım. Bizim iş yeri öyle dedi yani. Ben de kamu çalışanıyım
deme yaa, bnm planlar atar bi hafta daha ozaman. ne bileyim baktım uygulamalara hesaplama araçlarına falan 23+1 ila 23+6 arası 24. haftayı yaşıyoruz diye yazıyor hep bana da mantıklı gelmişti, e genelgede de 24. haftadan itibaren idari izinli sayılır yazınca iki gün sonrasına bir heveslenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…