Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaar bugün kontrole gittik, bebiş 15+6 da herşey yolunda dedi, ben cinsiyeti erken öğrendik diye acaba sonradan değişiklik olur mu diyodum. Cinsiyet te tam netleşti erkek yani, sonradan değişmesi travma gibi oluyor ya. 2 gün önce de ilk defa bı kıpırtı hissettim sanki ama emin olamıyorum. Bakalım aktif hissetmeler ne zaman baslayacak. Boyu 13 cm 140 Gr da agirligiymis küçük beyin.
Gözün aydın canım hep güzel haberler alalım🙏🏼🧿💙🌸

• Beğen
Reactions: kgm
Ay bende aynı fikirdeyim tamamen kısıtlayamıyorum kendimi doktorumda yememe içmeme karışmıyor şuanda sadece ilk aylarda ananas ve hurmadan uzak durmamı söylemişti onları da küçük porsiyon ile arada yiyebilirsin canın isterse demişti
Ve bir boğa burcu hamiş olarak söylüyorum şu dönemde yediğim her şeyin tadı daha da bi güzel bunu bırakamam :KK70:
Canım bu hurma trabzon hurması mı turuncu olanlardan hani?

Hepimiz inşallah yaa , valla rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. 3-4 gün hastanede yatıp çıktıktan sonra dua ediyorum hergin bütün bebeklere çocuklara şifa ver Allah'ım diyee
Valla bugün biz bebeğe alışveriş yaptık eşimle , ufaktan odasını da hazırlıyoruz. Bebek arabası puset baktık. Bütçemizi ayarlayalım sıralayalım diye. Kaygılarım o kadar fazlaki aklımdan Allahım ya bir şey olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum bazen.

Valla bugün biz bebeğe alışveriş yaptık eşimle , ufaktan odasını da hazırlıyoruz. Bebek arabası puset baktık. Bütçemizi ayarlayalım sıralayalım diye. Kaygılarım o kadar fazlaki aklımdan Allahım ya bir şey olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum bazen.
Ya ilk bebegimde etrafımdaki olumsuz yaşanan şeylerden dolayı hiç bişey almadım. Yakın arkadaşım 8 buçuk aylık hamileyken bebeğinin kalbi durdu, iş yerinde bı arkadaşım herşeyi almıştı , 1 yaşına kadar ihtiyacı olacak oyuncakları bile, bebek ciltle ilgili bir anomaliyle doğdu ve 1 gün bile yasatamadilar. 4-5 takım, banyo malzemeleri aldık bide anne yani yatak puset bile almamıştım düşün. Rabbim kötüsünü dilemesin. Ben bunalri görmesem bekli alırdım herşeyi bilmiyorum. Bunda da kızımdan herşey var zaten , bı kaç kıyafet aldım indirimden doğuma yakın liste çıkarır alırım diyorum. İyi düşünelim iyi olsun

Ya ilk bebegimde etrafımdaki olumsuz yaşanan şeylerden dolayı hiç bişey almadım. Yakın arkadaşım 8 buçuk aylık hamileyken bebeğinin kalbi durdu, iş yerinde bı arkadaşım herşeyi almıştı , 1 yaşına kadar ihtiyacı olacak oyuncakları bile, bebek ciltle ilgili bir anomaliyle doğdu ve 1 gün bile yasatamadilar. 4-5 takım, banyo malzemeleri aldık bide anne yani yatak puset bile almamıştım düşün. Rabbim kötüsünü dilemesin. Ben bunalri görmesem bekli alırdım herşeyi bilmiyorum. Bunda da kızımdan herşey var zaten , bı kaç kıyafet aldım indirimden doğuma yakın liste çıkarır alırım diyorum. İyi düşünelim iyi olsun
Evet kötüyü düşünerek yaşanmaz şuanda her şeyin güzel gitmesi umuduyla iyiyiz. Umarım sağlıkla atlatırız süreci , gerisi gerçekten boş hangi marka olmuş ne alınmış ne alınmamış eşyanın önemi yok.

• Beğen
Reactions: kgm
Evet kötüyü düşünerek yaşanmaz şuanda her şeyin güzel gitmesi umuduyla iyiyiz. Umarım sağlıkla atlatırız süreci , gerisi gerçekten boş hangi marka olmuş ne alınmış ne alınmamış eşyanın önemi yok.
Kesinlikle oyle,ben de bebeğim kalktesiz biseye maruz kalsın istemem asla mesela mama sandalyesi alırken baby çare diye bı marka vardı o zaman 1500 TL idi, aynı model Chicco herşey birerbir aynı bak özellikleri falan 3000 di, ve o kadar uzun vadeli de kullanmiyosun zaten alınan hiç biseyi, o yüzden sağlıkla atlatalim süreçleri gerisi bı şekilde hallolur. Bugün doğumlar ne kadar diye sorayım dedim 60 bin dedi ya yuhh

Kesinlikle oyle,ben de bebeğim kalktesiz biseye maruz kalsın istemem asla mesela mama sandalyesi alırken baby çare diye bı marka vardı o zaman 1500 TL idi, aynı model Chicco herşey birerbir aynı bak özellikleri falan 3000 di, ve o kadar uzun vadeli de kullanmiyosun zaten alınan hiç biseyi, o yüzden sağlıkla atlatalim süreçleri gerisi bı şekilde hallolur. Bugün doğumlar ne kadar diye sorayım dedim 60 bin dedi ya yuhh
Baby care de çare olarak düzeltmezsin be klavye 😂

Biz istanbulda 85 -100 aralığında bir fiyat aldık bakalım doktorumuz çok içinize sindi. Çok yüksek gerçekten ama iyi olmayan hastanelere güven o kadar az ki . Ne olursa olsun veririm diyorsun o parayı.

Biz istanbulda 85 -100 aralığında bir fiyat aldık bakalım doktorumuz çok içinize sindi. Çok yüksek gerçekten ama iyi olmayan hastanelere güven o kadar az ki . Ne olursa olsun veririm diyorsun o parayı.
Zaten bizde göze aldık. Bende ilk doğumumda da bu doktora gitmiştim ve herşey çok iyi geçmişti. Başka doktora da guvenenedim. Mama sandalyesi demisken de linkini atayım sana bak ben çok memnun kaldım.

Zaten bizde göze aldık. Bende ilk doğumumda da bu doktora gitmiştim ve herşey çok iyi geçmişti. Başka doktora da guvenenedim. Mama sandalyesi demisken de linkini atayım sana bak ben çok memnun kaldım.
Güzelmiş canım aklımda olsun güzel günlerde kullanın sizde.

Güzelmiş canım aklımda olsun güzel günlerde kullanın sizde.
1 tur kullandık, şimdi masada sandalyede oturmak istiyor küçük hanım , oturamiyorum bile. Bakalım kardeşi oturunca napcak ay hiç biseyini de paylaşımiyor daha küçük 2 yaşında, umarım öğrenir zamanla

Kizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlar 😔 cok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..Geçmiş olsun

Kizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlar 😔 cok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Geçmiş olsun 💐

Kızlar yeni bebeği olan arkadaşım tavsiye etti anne bebek bakım çantası Lusina Oslo çanta çok kullanışlıymış sırt çantası gibi olan.bende almayı düşünüyorum #reklamdeğildir

X