- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.021
Bu göbekle 6.5 kilo muben 2 kilo almıştım bir haftada 3 olmuş olabilir
Mesela diyelim bebek 38.haftada doğmadı 40. 41. Haftalarda doğdu geç kaldı öyle olunca daha mı kilolu giriyoruz doğuma?Bu haftalardan 8. Aya kadar hernhafta kilo alcaz kızlar 8. Ayda duruyo kilo alımı ya da yavaşlıyor bebek doğuma hazırlanıyor karın düşmeye başlıyor
40 kiloyla mı hamile kalmıştınAksama dogru biraz daha cikiyor ama benimde bu sabah gobegikilo baska yerlerime gidiyor galiba bele filan bu daha kotu
İsmiyle yaşasınGökçe koyacağız yüksek ihtimalle ama yanına bir isim daha düşünüyorum. Ona karar veremedim henüz.
Valla benim de bele ve popoya gidiyor kilo. Bence de daha sıkıntıAksama dogru biraz daha cikiyor ama benimde bu sabah gobegikilo baska yerlerime gidiyor galiba bele filan bu daha kotu
40 kiloyla mı hamile kalmıştın
Hiç belli olmuyor hamile olduğun.
Valla benim de bele ve popoya gidiyor kilo. Bence de daha sıkıntı
Boyun mu çok uzun 66,5 göstermiyosunYok canim 60 la hamile kaldim, suan 66.5 oldum
Günaydın.. harika görünüyorsuunGunaydin
Bu sabah korkularimi yenip tartildimustumdekiler zaten ince diye onlarla tartildim 6.5 kg almisim ama sabah su bile icmeden
Ya bana da çok fazla geliyor dar bir şey giyemez oldum hoş durmuyorEskiden popom ciksin diye neler yapardimsimdi hala cok yok ama eger hepsi oraya gidicekse gidebilir, bele gitmesin ama mumkunse
Teşekkür ederim. Aslında Gökçe ismi tek başına gayet güzel bir isim ama çok fazla Türkçe karakter içermesi tereddüt ettirmişti beni baya. Başka yerlerde sorun yaşar mı diye düşündüm (ben yaşadım çünkü, kimlikte ismim yarım yamalak abuk subuk yazıyorduİsmiyle yaşasınbence ikinci bir isim bulmak daha zor. Hem içine sinecek hem de ilk isme uyum sağlayacak
Günaydın.. harika görünüyorsuunhiç hamile gibi de değilsin bi de böyle bol kıyafetlerde daha da belli olmuyor taytla falan çıkıyor
Bu çok tanıdık geldiEskiden popom ciksin diye neler yapardimsimdi hala cok yok ama eger hepsi oraya gidicekse gidebilir, bele gitmesin ama mumkunse
Boy, vücut yapısı, kas yağ oranı her şey etkiler görüntüyü. Herkesin 66 kilosu bir değildir.Boyun mu çok uzun 66,5 göstermiyosun
Ya bana da çok fazla geliyor dar bir şey giyemez oldum hoş durmuyorama bel daha kötü dediğin gibi kalınlaşıyor hiç zarif durmuyor
Bu çok tanıdık geldibenim çıktı ama artık popom var
Boyun mu çok uzun 66,5 göstermiyosun
Squatla yaptım ben zaten 2 senede falanHaha benimde hafiften olusuyor gibison aylarda squat yapalim da bari sekle girsin
Ya benim yılbaşı dramım bu işteTesekkur ederimeveet dar elbise ve taytlarla cok belli oluyor. Yururken elimi gobegime koyuyorum ben bazen insanlar hamile oldugumu anlasin artik diye haha