2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya benim yılbaşı dramım bu işte :KK70: elbise giydim süslendim güya güzel pozlar çekeceğiz. Karnımı tuttum eşim çekti bir sürü. Bakıyorum da bebekten çok akşam kuru fasülye yemişim de gaz yapmış gibi duruyor:KK70: hiç bebeğe benzemiyor ya 🥲 taytla ve dar kıyafetle güzel çıkıyor ama o da yine alt karın. 🤷🏻‍♀️

Haha ben 1.5 iskender soyledim o gece eve tika basa yedim ona ragmen pek cikmadi gobek😁 ust tarafa dogru en fazla bir aya gecer sanirim bizim de olcak😁

Mesela diyelim bebek 38.haftada doğmadı 40. 41. Haftalarda doğdu geç kaldı öyle olunca daha mı kilolu giriyoruz doğuma?
Yoksa o zamanda kilo alımı durdu diye almıcak mıyız? 😁
Çok aşırı kilolu değilseniz bebek alsa da anne çok yemediği sürece almıyor pek biraz da genetik oluyor son haftalarda az yiyin bebek 4 kiloyu geçince mecburi sezaryene alıyorlar bol bol su için o herşeye yetiyor

Çok aşırı kilolu değilseniz bebek alsa da anne çok yemediği sürece almıyor pek biraz da genetik oluyor son haftalarda az yiyin bebek 4 kiloyu geçince mecburi sezaryene alıyorlar bol bol su için o herşeye yetiyor
Bende çok kilolu bir bebek olsun istemem zaten doğumu da çok zor oluyormuş. 🥺

Ayza ismi hoşuma gitti bi bakayım dedim ama şöyle bişey çıktı karşıma.

Aaa çok şaşırdım, umay da kötülük yapan bir tanrıça haline gelmiş burdaki bilgilere göre. Ben ay gibi güzel yüzlü kız biliyordum Ayzayı. İyice araştırmak lazım 😐

Ayza ismi hoşuma gitti bi bakayım dedim ama şöyle bişey çıktı karşıma.

Ahahaha Evet bu efsanevi kadın Lilith🤣. Türk mitolojisinde, dini hikaye versiyonları da var. Bizde al karısı dedikleri kişilik. Lucifer'ı izlerken öğrenip didiklemiştim biraz. Adem'in Havva'dan önceki karısı. Eşit yaratıldıkları için anlaşamadıkları. Bizde de netflix'de zorlama 9 kere leyla versiyonu çekildi. Ben koymayı düşünürdüm. Bütün hikayeyi dinleyince kötü gibi delmedi bana, bir komploya kurban gitmiş olduğunu düşünüyorum🤣🤣🤣.

Bende çok kilolu bir bebek olsun istemem zaten doğumu da çok zor oluyormuş. 🥺
Evet bence de biraz zor olur fazla kilolu bebek doğurmak. Bana dün doktorum çok kilolu bir bebek olmaz ama ele de gelir dedi 😄 gelişimi hep aynı gidiyor öne de geçmedi geriye de gitmedi. Ondan öyle dedi sanırım

X