2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eşim diyo daha 4 ay var ne acelemiz var ama ben ismiyle seslenmek sevmek istiyorum da birtürlü orta yolu bulamadık göktürk uluhan zeyd bu ara konuştuğumuz isimler ama heran değişebilir rota
İşine karışmak gibi olmasın ama Zeyd koyma bence söylenmesi, anlaşılması çok zor bir isim. Kulağa da pek hoş gelmiyor

hahaha ben de aklıma geldikçe tartılıyorum, bi kere de bi öncekiyle aynı çıkmadı
ki özellikle sabah aç karnına, az kıyafetle vs tartılıyorum ki tutarlı olsun.. 19+5'teyim 5,5 kilo almışım
Durdurulamıyor bu kilolar dediğin gibi ben de 4 gündür kiloyu sabitledim (paketli gıdaları baya azalttım) büyük başarı

Günaydın
Bize fikir ver o zaman ben Alp dışında bi isim bulamadım
Kız ismi çok fazla insan hangisini koysam diye kararsız kalır
Sen bana yaz ben sana gerilerde bir sürü isim yazmıştım yine fikir olarak. Yine yazayım.
Benim favorim Uraz. Barış, Ulaş, Kaan, Hakan, Kutay, Mete, Deniz, Onur Daha var da aklıma gelmiyor şimdi

Eşim diyo daha 4 ay var ne acelemiz var ama ben ismiyle seslenmek sevmek istiyorum da birtürlü orta yolu bulamadık göktürk uluhan zeyd bu ara konuştuğumuz isimler ama heran değişebilir rota
Almira'yı beğeniyorsanız erkek versiyonu Elmir var. Arapça azerice kökenliymiş. Anlamı da güzel.

Sen bana yaz ben sana gerilerde bir sürü isim yazmıştım yine fikir olarak. Yine yazayım.
Benim favorim Uraz. Barış, Ulaş, Kaan, Hakan, Kutay, Mete, Deniz, Onur Daha var da aklıma gelmiyor şimdi
Öztürkçe isimleri bende severim.
Lina, lena, lavin, eliz, ece, simla, imge, simge, derin, deren, alin, almila, alya, arya, aybüke, mısra, berrak, duru, ela
Bunlar geldi şuan aklıma

Bu haftalardan 8. Aya kadar hernhafta kilo alcaz kızlar 8. Ayda duruyo kilo alımı ya da yavaşlıyor bebek doğuma hazırlanıyor karın düşmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…