- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.001
İşine karışmak gibi olmasın ama Zeyd koyma bence söylenmesi, anlaşılması çok zor bir isim. Kulağa da pek hoş gelmiyorEşim diyo daha 4 ay var ne acelemiz var ama ben ismiyle seslenmek sevmek istiyorum da birtürlü orta yolu bulamadık göktürk uluhan zeyd bu ara konuştuğumuz isimler ama heran değişebilir rota
Durdurulamıyor bu kilolar dediğin gibihahaha ben de aklıma geldikçe tartılıyorum, bi kere de bi öncekiyle aynı çıkmadı
ki özellikle sabah aç karnına, az kıyafetle vs tartılıyorum ki tutarlı olsun.. 19+5'teyim 5,5 kilo almışım
Erkek ismi yokki say desen 10 tane beğendiğim erkek ismi sayamamEymen ben de çok seviyorum ama eşim istemiyor çok güzel isim anlamını hep taşısın şanslı olsun inş
Nasıl yok ya asıl kız ismi yokErkek ismi yokki say desen 10 tane beğendiğim erkek ismi sayamamBenimkide isimsiz henüz.
Ben kızım olursa diye çok düşünüp isim bulamamıştımNasıl yok ya asıl kız ismi yokGünaydın bu arada
Ya yaa dimi bak işte anla beniBen kızım olursa diye çok düşünüp isim bulamamıştım
Inşallah tekrar ede ede herkesin içine sindirdim galibaEymen ben de çok seviyorum ama eşim istemiyor çok güzel isim anlamını hep taşısın şanslı olsun inş
GünaydınNasıl yok ya asıl kız ismi yokGünaydın bu arada
tabiki canım öyle hergün kafana takacağına gidersin hem içinde rahatlar hemde miniğini de görmüş olursunSaol kuzum yarn 20+0 olcak randevu alırsam gidicem insallah yarın. İçim rahatlar en azından
Sen bana yaz ben sanaGünaydın
Bize fikir ver o zamanben Alp dışında bi isim bulamadım
Kız ismi çok fazla insan hangisini koysam diye kararsız kalır
Senin hâlâ içine sinen bir isim yok muSen bana yaz ben sanagerilerde bir sürü isim yazmıştım yine fikir olarak. Yine yazayım.
Benim favorim Uraz. Barış, Ulaş, Kaan, Hakan, Kutay, Mete, Deniz, OnurDaha var da aklıma gelmiyor şimdi
Almira'yı beğeniyorsanız erkek versiyonu Elmir var. Arapça azerice kökenliymiş. Anlamı da güzel.Eşim diyo daha 4 ay var ne acelemiz var ama ben ismiyle seslenmek sevmek istiyorum da birtürlü orta yolu bulamadık göktürk uluhan zeyd bu ara konuştuğumuz isimler ama heran değişebilir rota
Öztürkçe isimleri bende severim.Sen bana yaz ben sanagerilerde bir sürü isim yazmıştım yine fikir olarak. Yine yazayım.
Benim favorim Uraz. Barış, Ulaş, Kaan, Hakan, Kutay, Mete, Deniz, OnurDaha var da aklıma gelmiyor şimdi
Gökçe koyacağız yüksek ihtimalle ama yanına bir isim daha düşünüyorum. Ona karar veremedim henüz.Senin hâlâ içine sinen bir isim yok mu
Evet ve şanslı oluyormuslar geneldeAlmira'yı beğeniyorsanız erkek versiyonu Elmir var. Arapça azerice kökenliymiş. Anlamı da güzel.
Bu göbekle 6.5 kilo muGunaydin
Bu sabah korkularimi yenip tartildimustumdekiler zaten ince diye onlarla tartildim 6.5 kg almisim ama sabah su bile icmeden
Zaten söylenmesi zor diye çok istekli değiliz ama güzel isim ehli-beyt ten bis isimİşine karışmak gibi olmasın ama Zeyd koyma bence söylenmesi, anlaşılması çok zor bir isim. Kulağa da pek hoş gelmiyor