Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    74
Belki yadırganırım ama kızlar bugun 1 tane sigara içtim psikolojime iyi geldi biraz kendime geldim; çok sıkışmış hissediyordum kaç gündür. Öyle şeylere takılıp alınıp ağlıyordum ki bir haftadır. Kimsenin beni sevmediğini bile düşündüm :KK43: Mide bulantım da durdu biraz…Ama daha içmem tabii ki 🙏 Sanırım insanın kendini çok zorlaması da çok iyi bişi değil.
Doktor gunde 5 taneye kadar izin verdi ben iciyorum 🙈 mumkun oldugunca tutuyorum kendimi oyaliyorum ama sinir bastigi zaman iciyorum

Belki yadırganırım ama kızlar bugun 1 tane sigara içtim psikolojime iyi geldi biraz kendime geldim; çok sıkışmış hissediyordum kaç gündür. Öyle şeylere takılıp alınıp ağlıyordum ki bir haftadır. Kimsenin beni sevmediğini bile düşündüm :KK43: Mide bulantım da durdu biraz…Ama daha içmem tabii ki 🙏 Sanırım insanın kendini çok zorlaması da çok iyi bişi değil.

Bazi ailevi sorunlar yasiyoruz. Simdiye kadar hic bu kadar canim istememisti. Bir kac gündür inanilmaz canim istiyor. Kendimi frenliyorum. Korkuyorum bi yerde bırakacağım diye.

Doktor gunde 5 taneye kadar izin verdi ben iciyorum 🙈 mumkun oldugunca tutuyorum kendimi oyaliyorum ama sinir bastigi zaman iciyorum
Ben kullanmıyorum ama arada eşimin yanında bulunuyorum arkadaşlarım hamilelikleri boyunca günde 1 içtiler sağlıklı evlatları var çok şükür ama risk alıyoruz Allah ım sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Bende ilk kızımda sadece prima premium care ve aktif bebek kullandım bunda istesem yine alırım ama primanın en yakın rakip firma ile fiyat farkı çok gibi geldi hangisiyle başlarsa ona alışır dediler arkadaşım 1 numara sleepy natural verdi çok küçük kendisi de ondan kullanamamış primanın 1 numarasına göre (hatırladığım kadarıyla) küçük sleepy bionaturalde de 1 numara küçük mü 2 numaradan mı başlamalı 1 numara aldınız mı
1 aldım 2 paket sonra bakıcam duruma

Kızlar ben 18. Haftanın içindeydim ama aşırı halsizlik, yorgunluk var. Kolum kalkmıyor, midem hala bulanıyor geçmişti hâlbuki. Sizin de böyle mi? Akşam yemek yedikten sonra mide yanmalarım oluyor onu geçiriyorum ama bu sefer sindiremediğim için gece de uyku tutmuyor. Uyuyamadığım için de halsizlik... Geçen bir AVM gezdik eve geldiğimde sanki savaştan çıkmış gibiydim hala geçmedi 🥲

Kızlar ben 18. Haftanın içindeydim ama aşırı halsizlik, yorgunluk var. Kolum kalkmıyor, midem hala bulanıyor geçmişti hâlbuki. Sizin de böyle mi? Akşam yemek yedikten sonra mide yanmalarım oluyor onu geçiriyorum ama bu sefer sindiremediğim için gece de uyku tutmuyor. Uyuyamadığım için de halsizlik... Geçen bir AVM gezdik eve geldiğimde sanki savaştan çıkmış gibiydim hala geçmedi 🥲
Aynı durumdayız birebir canım. Bi tarafımdan soluyorum resmen😂😂😂 enerjim yok. Yemek yediğimde azıcık kendime gelip uykum geliyo sonra kaldığımız yerden devam.

İsim bizde Göktuğ koymayi düşünüyoruz simdilik bu var aklimizda belki daha icimize sinen bi isim olursa onu koyariz kiz olsa hazirdi gökçe olcakti ilk oglumda karar vermistm kizim olursa gökçe olcak demistim nasip olmadi😂

Bizim isimler sürekli değişiyor 🤣 Biz beğensek aile beğenmiyor; herkes beğense benim büyük kız beğenmiyor….Son olarak herkes Ada, Kayla, Arya da birleşti…Bu üçünden biri dedik ama bakalım
Valla biz kimseye sormuyoruz 😂 esim muhtmeelen biz kararlastirinca ismine ozel bisey yaptirir eve gonderir degismesin isim diye 😂 bartu ismine bile zor demisti ailelerimiz bunda ddim sessiz sedasiz halledelim😁

Bu karin agrilari sancilar ne zaman gecicek acaba ilkte hic yoktu bunda sagdan sola dönsem batiyo
Bide bigun cok hareket hissediyorum bigun hic hissetmiyorum unutmusum.hamileligi 😁

Bizim isimler sürekli değişiyor 🤣 Biz beğensek aile beğenmiyor; herkes beğense benim büyük kız beğenmiyor….Son olarak herkes Ada, Kayla, Arya da birleşti…Bu üçünden biri dedik ama bakalım
Ablasının fikrini alın tabi ki 💓 ama aileleri boşverin ben şahsen her isme bir kulp takmalarına acaip ayar olmaya başladım ben etkilenmiyorum ama eşim etkileniyor olumsuz birsey duyunca. Bundan sonra bişey diyenlere '' tamam sen koyarsın kendi çocuğuna istediğin ismi '' diyeceğim 😏

X