2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu haftalardan 8. Aya kadar hernhafta kilo alcaz kızlar 8. Ayda duruyo kilo alımı ya da yavaşlıyor bebek doğuma hazırlanıyor karın düşmeye başlıyor
Mesela diyelim bebek 38.haftada doğmadı 40. 41. Haftalarda doğdu geç kaldı öyle olunca daha mı kilolu giriyoruz doğuma?
Yoksa o zamanda kilo alımı durdu diye almıcak mıyız? 😁

Eskiden popom ciksin diye neler yapardim😁 simdi hala cok yok ama eger hepsi oraya gidicekse gidebilir, bele gitmesin ama mumkunse 😁
Ya bana da çok fazla geliyor dar bir şey giyemez oldum hoş durmuyor 😂 ama bel daha kötü dediğin gibi kalınlaşıyor hiç zarif durmuyor 😒

İsmiyle yaşasın 😊 bence ikinci bir isim bulmak daha zor. Hem içine sinecek hem de ilk isme uyum sağlayacak 😅
Teşekkür ederim. Aslında Gökçe ismi tek başına gayet güzel bir isim ama çok fazla Türkçe karakter içermesi tereddüt ettirmişti beni baya. Başka yerlerde sorun yaşar mı diye düşündüm (ben yaşadım çünkü, kimlikte ismim yarım yamalak abuk subuk yazıyordu🤣) o yüzden yanına Türkçe’ye özgü karakter içermeyen bir isim daha eklemeyi düşündüm en azından onu kullanır zorlanırsa diye ama. İşte çok mu uzun oluyor bu sefer de kafamda bi sürü deli sorular. 🤣 isim işi cidden zor.
Bu arada şunu de belirtmek isterim kimseyi kırmadan, lütfen isim koyarken isimlerin anlamlarıyla beraber tanınmış kişilerden kimlerin kullandığına da bakın. Benim bir akrabamın ismi soyismi burda çok sıradan bir isimdi ama dünya çapında aranan bir teröristin de ismiymiş 😅 yurtdışı giriş çıkışlarda vize işlemlerinde çok zorlanıyordu. Bir de bazı isimler çok araştırılıyor haberiniz olsun.

Günaydın.. harika görünüyorsuun 😍 hiç hamile gibi de değilsin bi de böyle bol kıyafetlerde daha da belli olmuyor taytla falan çıkıyor 😂

Tesekkur ederim 😍 eveet dar elbise ve taytlarla cok belli oluyor. Yururken elimi gobegime koyuyorum ben bazen insanlar hamile oldugumu anlasin artik diye haha😁

Ya bana da çok fazla geliyor dar bir şey giyemez oldum hoş durmuyor 😂 ama bel daha kötü dediğin gibi kalınlaşıyor hiç zarif durmuyor 😒

Bel cok kotu gercekten 😔 popo iyidir ya ben cok heves etmistim zamaninda hic yoktu cunku, pentide popo kulotlar satiliyordu onlardan giyiyordum universite hazirlikta filan😁

Tesekkur ederim 😍 eveet dar elbise ve taytlarla cok belli oluyor. Yururken elimi gobegime koyuyorum ben bazen insanlar hamile oldugumu anlasin artik diye haha😁
Ya benim yılbaşı dramım bu işte :KK70: elbise giydim süslendim güya güzel pozlar çekeceğiz. Karnımı tuttum eşim çekti bir sürü. Bakıyorum da bebekten çok akşam kuru fasülye yemişim de gaz yapmış gibi duruyor:KK70: hiç bebeğe benzemiyor ya 🥲 taytla ve dar kıyafetle güzel çıkıyor ama o da yine alt karın. 🤷🏻‍♀️

X