2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ben de sizler ne yiyorsunuz merak ediyorum ben not tutmaya başladım doktora gösteririm diye ama buraya 1 fincan kahve 1 tatlı kaşığı balı eklemeyi unutmuşum onları da yedim aslında
ayrıca bugün ağzımda metal tadıyla uyandım o yüzde soda hurma yemeyi düşünüyorum,muhtemelen demir az geliyor artık
Öğlende de makarna hazırlamıştım karbonhidrat için ama yiyemedim midem bulandı
Eki Görüntüle 2702184
ara ogunde kuru kayisi kuru incir ceviz falanda hazirlayin potasyum iicnde muz yemek laazimmis. balikta yiyelim bir kitap aldim arkadaslar hepsi yaziyor tek tekk.

Kızlar Öncelikle inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ben de hamile olduğumu yeni öğrendim şu anda tam dört haftalık ama ara ara bel ağrım ve sol kasık ağrım var sizde de bu tür belirtiler var mı

Canım test yaptırcak mısın bugun, bızım degerlerımız cok yakındı 😘
Yok canım yapmayacam test. Çok düşünüyorum yükseldimi az mı çok mu derken çok düşünüyorum haftaya cuma gidecem belki birgün önce sağlık ocağına gider veririm hastaneye para vermemek için. Peki sen canım sen verirsen haber et bana olur mu.

1kız 1 erkek harika,tek avazda iki çeşit :KK48:sevilmez mi onlar hiç :KK68:

Bizde de var ama babamın annaannesi.Babamın 1 çift annemin de 2çift kuzeni var ikiz ama 1.derecelerde yok, bilemiyorum

Annen ve baban da mı ikiz?! :rolleyes: Anneden de babadan da iki tane var desene.Küçükken kafan oldukça karışmıştır kesin, ikizler toplanınca :KK48: Benim de tek olur gibi doktora gidene kadar daha 1 hafta bu acaba ile yaşayacağım yine de:KK64:
Ben tek istiyorum zaten canım ikize bakmak kolay değil. Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip etsin yaa çok istiyorum bu kalp atışlarını duyuyum ancak oyl rahatlayacam sanırım.🌸🌸

Yok canım yapmayacam test. Çok düşünüyorum yükseldimi az mı çok mu derken çok düşünüyorum haftaya cuma gidecem belki birgün önce sağlık ocağına gider veririm hastaneye para vermemek için. Peki sen canım sen verirsen haber et bana olur mu.
Benden pazartesi istedi doktor, acılde yaptırdım ben hep, acıkladım durumu asılama yaptırdım, o hastane de uzak olunca, buraya kadar gelme, en yakın acılde yaptır dedı dedım acıldekı doktora bısey demıyorlar tebrık ettıler oyle ☺️

Benden pazartesi istedi doktor, acılde yaptırdım ben hep, acıkladım durumu asılama yaptırdım, o hastane de uzak olunca, buraya kadar gelme, en yakın acılde yaptır dedı dedım acıldekı doktora bısey demıyorlar tebrık ettıler oyle ☺️
Ben Konya da oturuyorum burda vaka fazla biliyorsunuz aciller çok dolu ve kan testi bile almıyorlar o gün öğrendiğim gün tam 3 hastane gezdim 3. Hastane aldı kanımı. ☺️ İyi aldırmışsin sen valla

ben de sizler ne yiyorsunuz merak ediyorum ben not tutmaya başladım doktora gösteririm diye ama buraya 1 fincan kahve 1 tatlı kaşığı balı eklemeyi unutmuşum onları da yedim aslında
ayrıca bugün ağzımda metal tadıyla uyandım o yüzde soda hurma yemeyi düşünüyorum,muhtemelen demir az geliyor artık
Öğlende de makarna hazırlamıştım karbonhidrat için ama yiyemedim midem bulandı
Eki Görüntüle 2702184
Canım benim hiç midem bulanmiyor ya neden ki acaba burda herkezin bulanıyormus sizinde öyle. Ben sabahları ceviz badem yiyorum aç karına sonra kahvaltı yapıyorum hergun süt içiyorum bide . Folikasit kullanıyor musun bide sen canım

Ben Konya da oturuyorum burda vaka fazla biliyorsunuz aciller çok dolu ve kan testi bile almıyorlar o gün öğrendiğim gün tam 3 hastane gezdim 3. Hastane aldı kanımı. ☺️ İyi aldırmışsin sen valla
Evet bende Ankaradayım burda da cok fazla vaka var, ama bulunduğum ılcede acılın iki kapısı var muayene kısmı temız dedıler esım de tedırgın oldu cok, sordu bızzat girişe çadır kurulmuş ordan ayırıyorlar, kan alma kısmında şüpheliler diğer taraftan verıyor dediler

Canım benim hiç midem bulanmiyor ya neden ki acaba burda herkezin bulanıyormus sizinde öyle. Ben sabahları ceviz badem yiyorum aç karına sonra kahvaltı yapıyorum hergun süt içiyorum bide . Folikasit kullanıyor musun bide sen canım
Canim benimde bulanmiyo :KK70: iyi mi kötümü bende anlamadim

Ben Konya da oturuyorum burda vaka fazla biliyorsunuz aciller çok dolu ve kan testi bile almıyorlar o gün öğrendiğim gün tam 3 hastane gezdim 3. Hastane aldı kanımı. ☺ İyi aldırmışsin sen valla
Canim ac kalınca daha çok bulaniyor aslında sen ceviz falan yiyorsan o da etkili olabilir. Bir de süt baya tok tutuyor. Bende de çok bulantı yok ama ağzımda kötü bir tat var hep. Folik asiti de bir an önce al canım doktora danışmadan da alabilirsin ama yine de onun dediğini alsan daha iyi olur

ara ogunde kuru kayisi kuru incir ceviz falanda hazirlayin potasyum iicnde muz yemek laazimmis. balikta yiyelim bir kitap aldim arkadaslar hepsi yaziyor tek tekk.
kuru kayısı ve ceviz var dünkü listede. bi de aksam 8den sonra bir şey yeme dedi doktoruma telefon ettim.reflü var bende zaten .akşam 8e kadar nasıl yicem onca şeyi :) bilemiyorum
her zaman bulanmıyor hatta o makarna koktu bana sabah sonra bir daha ondan yiyemedim.bende de hiç akıntı,kirlenme vesaire yok.en belirgin olan belirtim bel ağrısı ve mide yanması kesinlikle.benim herhalde hamilelik bitene kadar midem yanar.bi de sık idarara çıkma da var

Canim benimde bulanmiyo :KK70: iyi mi kötümü bende anlamadim
Bende anlamadım iyi mi kötü mü. Kendi kendime diyorum bı sorun olsa kanama filan gelir kendini belli edee diye düşünüyorum öyle avunduruyorum. Ben normal de de mide hastasıyım ama bulantı olmaz ağrı olur reflü var çok gaz olur midemde aynı devam normal de deki gibi sık idrara çıkma da hep vardı ısrar torbam biraz küçük hatta aferdersin ilişki sırasında bile baskı olduğu için o zaman bile gelirdi hemen öncesinde yaptığım halde . Hepimiz şu haftaları gecirsek de cinsiyet filan konuşsak ❤️❤️❤️

Evet bende Ankaradayım burda da cok fazla vaka var, ama bulunduğum ılcede acılın iki kapısı var muayene kısmı temız dedıler esım de tedırgın oldu cok, sordu bızzat girişe çadır kurulmuş ordan ayırıyorlar, kan alma kısmında şüpheliler diğer taraftan verıyor dediler
özele gidin 75 lira aldılar benden, 1 saat içinde de aldım ve 24 saat açık laboratuvarlar

özele gidin 75 lira aldılar benden, 1 saat içinde de aldım ve 24 saat açık laboratuvarlar
Yok ben acilde yaptırdım 1 bucuk saatte cıkıyor sonuclar, konyada yasayan dıger arkadsımıza yapmamıslar test..
Hatta ben ilk tıp merkezine gitmiştim dısarı yolluyoruz testi aksam 6 da cıkar sonuc dedıler 8 saat sonraya soyleyınce bız de acıle gıttık

Dr tiroidim az çalışırsa ilaç vereceğiz çok çalışırsa bir şey yapmamıza gerek yok dedi Ama ben gene de korkuyorum
Olur mu öyle 1,5 ile 2,5 mu ne arası olmalı diye biliyorum sınırlar dahilinde kalmalı demişti doktor mesela benim4,6 o düşmeli dedi ama normal sınır 5 hamilelikte değişiyor herşey baskasinada sor canim

Bende anlamadım iyi mi kötü mü. Kendi kendime diyorum bı sorun olsa kanama filan gelir kendini belli edee diye düşünüyorum öyle avunduruyorum. Ben normal de de mide hastasıyım ama bulantı olmaz ağrı olur reflü var çok gaz olur midemde aynı devam normal de deki gibi sık idrara çıkma da hep vardı ısrar torbam biraz küçük hatta aferdersin ilişki sırasında bile baskı olduğu için o zaman bile gelirdi hemen öncesinde yaptığım halde . Hepimiz şu haftaları gecirsek de cinsiyet filan konuşsak ❤❤❤
Vallahi canim sanki beni anlattin var ya.. Ayni seyleri bende yasiyorum benim idrar torbamda kucuk, 15 dakikada bir tuvalete gidiyorum. Bol bol su iciyorum bide simdi daha fazla :KK70:Neyse ama mide bulantisi sonradan gelebiliyormus canim. Hic gelmeye de bilirmis ama bilmiyorum bekleyip gorucez artik.. Sorma ya canim 3 ayi atlatirsak bizden yigidi yok... Benim kaldi 7 hafta :KK70: :KK200::KK200::KK200::KK200:

semirra87 semirra87 canım kanama oldu. Normal adet. Tam doktora gidecekken iç çamaşırıma nohut büyüklüğünde kırmızı bir parça düştü, içinde de bulgur kadar küçük beyaz bir şey vardı. O an kimyasal olduğunu anladım. Rahmimin resmen onu dışa attığına şahit oldum. Sonra da hemen normal adet oldum.

X