2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kizlar bende adetime bir hafta kala ogrendim hamile oldugumu troid hastayım benim gibi olan var mi aranizda troid bebeğe zarar verir diyorlar özellikle beyin gelişiminde yarin ilk kontrolumuz var hem kadın doguma hemde endokrinoloji. Bölümüne korkuyor ins bir sıkıntı olmaz

Merhaba kizlar bende adetime bir hafta kala ogrendim hamile oldugumu troid hastayım benim gibi olan var mi aranizda troid bebeğe zarar verir diyorlar özellikle beyin gelişiminde yarin ilk kontrolumuz var hem kadın doguma hemde endokrinoloji. Bölümüne korkuyor ins bir sıkıntı olmaz
Bende haşimato var henüz tiroidimde skntı yok ama haşimato bile bebeğin oluşumunu etkileyebilio dienler var, geçen ay kimyasal yaşadığım için de bnm de korkularım var çok. Tiroid değerinin 2.5un altında olması gerekio, beyin fonksiyonlarını etkilio hamile kaldığın ilk günlerde bunu öğrenmişsin çok iyi olmş bence vakit kaybetmeden kan verip değerini görmekte fayda var :KK66: inş sıkıntı olmaz 🙏🏿

güncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
(Banlıydım ve bu kötü haberi vermemiştim) 😊
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorum 🙏🌹 İnşallah birgün bende anne olacağım 🙏🙏🙏🤗

Ayriyeten Bu topikte olamayacağım içinde çok üzgünüm. İnşallah hepiniz yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız.
hullaglnc hullaglnc LesaM LesaM Wings06 Wings06 Bismilhayrun Bismilhayrun B brtn03

Allaha emanet olun 🤗🌹

Ilacini alıp değerlerini doğru sınırlarda tutarsan bir sıkıntı olmaz ama ilaç almazsan o zaman bebeğin beyin gelişimine zararı var bende hamile olunca yukarı yönlü çıkıyor

Kızlar 💗 güzel hamilelerin hepsini tebrik ederim. Benim yarın bat günüydü. Bugün adet oldum hem de ne adet kan gövdeyi götürüyor 😅 size birkaç şey soracaktım kızlar.
1) Folik asite başlamak istiyorum da, hemen alabilir miyim yoksa adetimin geçmesin mi bekleyeyim?
2) Hem benim hem eşim için önerdiğiniz doğal bir besin, kür vs var mı? Eğer varsa onlara ne zaman başlayayım, şimdi mi adet bitince mi?
3) Başka önerebileceğiniz şeyler varsa da hazırım 🤗
Folik asite hamilekalmadan 3 ay öncesinden başlamak en güzeli planlı hamileliklerde öneri bu yönde adetle ilgisi yok folik asidin vitamin sonuçta al başla umarım en kısa sürede bebiş haberi alirsin

Benim arkadaşımın bu şekilde oldu çok yüksek çıktı troid değerleri ilaç verdiler bir sıkıntı yaşamadılar sonra

Kızlar günaydın dayanamadım merağıma yenik düştüm test yaptım. Predictor un erken testini aldım. Çok çok çok ince ikinci çizgi göründü :) ama moda girmek istemiyorum zaten duygularım alt üst. Ben herhalde bat ı hesapliyamadım :/ sat 14.09 du normalinde 1 gün öne geliyor 13.09 olur ozamanda. Yinede erken yapmış oldum herhalde, sonuç yanıltıcı olabilir. Yaa sizdemi böylesiniz insan bilmek istiyor var yada yok ona göre piskolojik hazırlık yapıcam :KK55:

Hanımlar hepinizin kasık ağrısı var mı böyle arada giren adet sancısı gibi ve birde renksiz akıntı. Benim arada ağrı giriyor ve korkuyorum acaba bişey mi oluyor diye

Kızlar günaydın dayanamadım merağıma yenik düştüm test yaptım. Predictor un erken testini aldım. Çok çok çok ince ikinci çizgi göründü :) ama moda girmek istemiyorum zaten duygularım alt üst. Ben herhalde bat ı hesapliyamadım :/ sat 14.09 du normalinde 1 gün öne geliyor 13.09 olur ozamanda. Yinede erken yapmış oldum herhalde, sonuç yanıltıcı olabilir. Yaa sizdemi böylesiniz insan bilmek istiyor var yada yok ona göre piskolojik hazırlık yapıcam :KK55:
Canimmmm testi atsana bi bakalim 🤗🤗🤗

Canimmmm testi atsana bi bakalim 🤗🤗🤗
Kuzum okadar belli belirsiz ki herhalde çok erken davrandım birde bu erken testler yanıltıcı olabilirmiş daha çok karıştı kafam :bicak: artık 14ünü beklemek farz olduu :oha:

Eklentiler

• IMG_20201009_083951.jpg
    IMG_20201009_083951.jpg
    136,6 KB · Görüntüleme: 81
Hanımlar hepinizin kasık ağrısı var mı böyle arada giren adet sancısı gibi ve birde renksiz akıntı. Benim arada ağrı giriyor ve korkuyorum acaba bişey mi oluyor diye
Akintiyi bilemiycem canim ben progestan fitili kullaniyorum alttan o akiyor arada ama adet sancisi felan arada normalmis. 🤗🤗
Kuzum okadar belli belirsiz ki herhalde çok erken davrandım birde bu erken testler yanıltıcı olabilirmiş daha çok karıştı kafam :bicak: artık 14ünü beklemek farz olduu :oha:
Canim bencede bekle Hani gorunuyor ama bilemedim bendede bi kere Boyle oldu ve kimyasal yasadim ya da pazartesini bekleyip kan ver en iyisi 🤗

ben bakarken bizim komşunun ikizleri vardı. Onları o kadar çok severdimki annesi bize getirmeyince annesine kizardim😁 büyüdükçe tabi daha tatli oldular. Kız olan oğlana sürekli vururdu:)) o bile tatlı geliyordu bize
çıkar canım artık ver senden çok ben meraktan öldüm burda:))
1kız 1 erkek harika,tek avazda iki çeşit :KK48:sevilmez mi onlar hiç :KK68:
Canım bilemiyorum ikiz genini anneden alıyormuş sanırım ama Allah bilir tabi 😊hayırlısı olsun inşallah
Bizde de var ama babamın annaannesi.Babamın 1 çift annemin de 2çift kuzeni var ikiz ama 1.derecelerde yok, bilemiyorum
Canım merhaba Benimde 4 Eylül sat canım. Çarşamba günü 130lardaydi geç döllenme dedi.
Benim annem de ikiz babam da ikiz 🙈 bu durumda benimki de tek gibi duruyor
Annen ve baban da mı ikiz?! :rolleyes: Anneden de babadan da iki tane var desene.Küçükken kafan oldukça karışmıştır kesin, ikizler toplanınca :KK48: Benim de tek olur gibi doktora gidene kadar daha 1 hafta bu acaba ile yaşayacağım yine de:KK64:

Bende haşimato var henüz tiroidimde skntı yok ama haşimato bile bebeğin oluşumunu etkileyebilio dienler var, geçen ay kimyasal yaşadığım için de bnm de korkularım var çok. Tiroid değerinin 2.5un altında olması gerekio, beyin fonksiyonlarını etkilio hamile kaldığın ilk günlerde bunu öğrenmişsin çok iyi olmş bence vakit kaybetmeden kan verip değerini görmekte fayda var :KK66: inş sıkıntı olmaz 🙏🏿
Bugün saat 2.30 da endokrinoloji ve kadın doğum bölümü ne randevum var test yaptırdım Şu an için testlerim normal çıktı sağlık ocağında yaptırdım Onları göstereceğim hem kese görmeye gideceğiz 3 bebeğim olacak inşallah Bir sıkıntı çıkmaz Teşekkür ederim bilgiler için

Ilacini alıp değerlerini doğru sınırlarda tutarsan bir sıkıntı olmaz ama ilaç almazsan o zaman bebeğin beyin gelişimine zararı var bende hamile olunca yukarı yönlü çıkıyor
Önceden yoktu tiroidim Son gebeliğimde çıktı Doktorum istedi test sonuçlarına yaptırdım test Şu an için bir şey gözükmüyor Ben de tiroidler hızlı çalışıyor ve Zehirli guatr var Yani biraz sıkıntılı yız �nşallah dediğiniz gibi olur sınırda tutabilirim

Kızlar 💗 güzel hamilelerin hepsini tebrik ederim. Benim yarın bat günüydü. Bugün adet oldum hem de ne adet kan gövdeyi götürüyor 😅 size birkaç şey soracaktım kızlar.
1) Folik asite başlamak istiyorum da, hemen alabilir miyim yoksa adetimin geçmesin mi bekleyeyim?
2) Hem benim hem eşim için önerdiğiniz doğal bir besin, kür vs var mı? Eğer varsa onlara ne zaman başlayayım, şimdi mi adet bitince mi?
3) Başka önerebileceğiniz şeyler varsa da hazırım 🤗
Ben aşılama oldum, proxywomen kullanırdı doktorum asılama oncesı baslamıstım, yumurta kalıtesınınartırıcı takviye,kullanabılırsınız

Eklentiler

• Screenshot_20201009_094609.jpg
    Screenshot_20201009_094609.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 69
Benim arkadaşımın bu şekilde oldu çok yüksek çıktı troid değerleri ilaç verdiler bir sıkıntı yaşamadılar sonra
Dr tiroidim az çalışırsa ilaç vereceğiz çok çalışırsa bir şey yapmamıza gerek yok dedi Ama ben gene de korkuyorum

Hafif silik olan testleri adetime 7 gun varken yaptim yani erken gebelik testinde de normal gebeliktede cikti gebelik en son cok belirgin olan testtimi adetime 4 gun vardi o zaman yaptim

Eklentiler

• 20201009_094703.jpg
    20201009_094703.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 20201009_094638.jpg
    20201009_094638.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 20201009_094649.jpg
    20201009_094649.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 52
Canım merhaba Benimde 4 Eylül sat canım. Çarşamba günü 130lardaydi geç döllenme dedi.
Benim annem de ikiz babam da ikiz 🙈 bu durumda benimki de tek gibi duruyor
Canım test yaptırcak mısın bugun, bızım degerlerımız cok yakındı 😘

X