2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Slmlar. Benim de kasık ağrılarım oluyor. Miyom çıktı takip edeceğiz dedi Dr. Rahim dışındaymış. Kötü yerde değil dedi ama başka bir doktora daha mı gitsem acaba. Ne tavsiye edersiniz
Tedbir amaçlı bi gözükseniz iyi olur çok şükür ki kötü yerde değil demiş sevindim sizin adınıza 💙

Arkadaşlar ben öğretmenim gün içerisinde fazlaca ayaktayım bel agrım çok oluyor.sizler çalışıyor musunuz bu gibi sorunları is yerinizde nasıl telafi ediyorsunuz?

İyi gunler hanımlar. Allah izin verirse bende bu ay haziran annesi olurum inşallah 🤗 letu diye yumurtlama ilacı kullandım bu ay. Sat 20 Eylül. Bakalım tutacak mı. Hayırlısı.
Sizlere sorum adet tarihinizden önce belirti yaşadınız mı? Yaşadıysanz neler? Şimdiden tesekkür ederim.

Canım sende daha bekliyorsun herhalde. Bende bekliyorum bir kaç gün sonra belli olur bat 13.10 benim. Son adet tarihim 14.09 kaldığımı düşünüyorum. Bugün erken gebelik testimde incecik gölge gibi göründü ama günümü beklemem gerekiyor açıkçası. Ben yumurtlamadan bir kaç gün sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım. Sonra kayboldu belirtiler yine bir kaç gün hiç belirti olmadı sonra da 3 gündür bulantım var be yorgunluğum var. Oğlumda hiç bulantı felan olmadı sadece yorgunluk vardı.. bilemiyorum hayırlısı :) sende neler var belirti olarak? Tutarsa yakın olacağız inşallah

Arkadaşlar ben öğretmenim gün içerisinde fazlaca ayaktayım bel agrım çok oluyor.sizler çalışıyor musunuz bu gibi sorunları is yerinizde nasıl telafi ediyorsunuz?
Ben evdeyim ama bebeğim var 21 aylık yine sürekli ayaktayım hemde hiç mola olmadan ve ağrılarım oluyor evet normal zamanda da yorgunluktan ağrım oluyor Allah kolaylık versin canım

Arkadaşlar beş haftalık gebeyim covid olduğum için henüz doktora gidemedim kendi hesaplamama göre şuan gam beş haftalığım bugün folik asit aldırdım üzerinde aç karnına yazıyor internette baktım tok karnına diyor nasıl içmem gerekiyor bilgisi olan var mı
Cnm bende 5+3 günlük geleyim bu gun de gittim dr bana sabahları tok karna al dedi gunde bir kez

Kizlar gebelikte progestan iğne bebeğin ilerde eşcinsel olmasına sebep oluyor demiş tanıdığıma doktoru böyle bişey duyan yada fikri olan var mı?

17 Ekimde gidicem ama keşke bu haftasonu gitsemiydim acaba diye düşünmedim değil.Doğum yapmış arkadaşlarım yok tam zamanı rahat rahat görürsün bebeğini,kalp atışını duyarsın diyor.seninki ne zaman?
Bende 16 sında gideceğim inşallah canım

Olur mu öyle 1,5 ile 2,5 mu ne arası olmalı diye biliyorum sınırlar dahilinde kalmalı demişti doktor mesela benim4,6 o düşmeli dedi ama normal sınır 5 hamilelikte değişiyor herşey baskasinada sor canim
Cnm bu gun gittim de suan bir sey vermedi yaptırdığım testler normal cikmis yeni testler istedi kadin doguma da gittim 5.+3 gunluk bebek gayet iyi daha minik dedi 10.gun sonra kalp atisina gidecegim ins

Kizlar gebelikte progestan iğne bebeğin ilerde eşcinsel olmasına sebep oluyor demiş tanıdığıma doktoru böyle bişey duyan yada fikri olan var mı?
onu kim demiş canım ya?
Cnm bu gun gittim de suan bir sey vermedi yaptırdığım testler normal cikmis yeni testler istedi kadin doguma da gittim 5.+3 gunluk bebek gayet iyi daha minik dedi 10.gun sonra kalp atisina gidecegim ins
Bizim seninle günlerimiz aynıymış. Bende dün kese gördüm ama kalp atışı duyamadım onu da 17sinde gidicem insallah

Ben evdeyim ama bebeğim var 21 aylık yine sürekli ayaktayım hemde hiç mola olmadan ve ağrılarım oluyor evet normal zamanda da yorgunluktan ağrım oluyor Allah kolaylık versin canım
Benimde beş yaşında bir kızım var okulda ayrı evde ayrı yoruluyorum allah yardımcımız olsun cnm

Inşallah canım sağlıkla al kucağına

Canım sende daha bekliyorsun herhalde. Bende bekliyorum bir kaç gün sonra belli olur bat 13.10 benim. Son adet tarihim 14.09 kaldığımı düşünüyorum. Bugün erken gebelik testimde incecik gölge gibi göründü ama günümü beklemem gerekiyor açıkçası. Ben yumurtlamadan bir kaç gün sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım. Sonra kayboldu belirtiler yine bir kaç gün hiç belirti olmadı sonra da 3 gündür bulantım var be yorgunluğum var. Oğlumda hiç bulantı felan olmadı sadece yorgunluk vardı.. bilemiyorum hayırlısı :) sende neler var belirti olarak? Tutarsa yakın olacağız inşallah
İnşallah nasip olur 🤗şuan hiçbir belirttim yok. Ama dediğin gibi yumurtam çatladıktan sonra 3 4 gun Kasık bel ağrısı oldu. Benm de bir oğlum var 3 bucuk yasında. Onda hamile kalmaya calısırkn çok yıpratmştım kendimi. Ama bu sefer adetim 3 gun gecene kadar birsey yapmayacağım. İnşallah nasip olur hakkımızda hayırlısı olsun inşakkah 🤲🤲

Kızlar kaç haftalıkken bebeğinizi gördünüz . Ben 5+5 son bata göre ama pazartesi günü kontrolüm acaba keseyide bebeği de görürmüyüm diye merak ediyorum

Herkese merhaba sanırım ben de haziran annesi olacağım 😊 bugün keseyi gördüm 5+5 dedi doktorum ama kese biraz küçükmüş yumurtlaman gecikmiş olabilir dedi. Genel olarak hersey çok iyiymiş. 22sine randevu verdi kalp atışlarını dinlemek için 😍 bi de folik asit kullanmamı istedi

Ben okadar agir seyler yasadimki... 3 tane melegimi mezara gömdüm. Cok sukur 2 tane melegim yanimda❤️❤️ Artik korkmuyorum yine ayni seylerimi yaslcam diye cunku esim hep der: yiyecegi ekmegi varsa öylede böylede dogar 2 kizlarimiz gibi. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin🌼

Kötü şeyler okumak aşiri etkiliyor beni ya Allah im herkese yardim etsin :KK43:
Ben kimseyi korkutmak icin yazmadim, sadece dmeek istedigim rahat olun hamileliginizin keyfini cikarin Allahin izniyle sagsaglm dogar❤️ Yiyecegi ekmegi varsa, alacagi nefesi varsa inanki sagsaglim dogar❤️

X