- 13 Haziran 2020
- 527
- 451
- 30
Ya şöyle bı durum var ben ne zaman gebe kaldığımi bilmiyorum adetin 2. Haftası yunurtalama yoktu hatta doktor adet olunca gel dedi . Şimdi gittiğimde dedi ki geç yunurtalama olmuş ama ne zman olmua belli değil belki adetin 25. Günü kaldımm o yüzden tedirginim de biraZ Çarşamba günü değerim 130du eğer değerim düşseydi şu ana kadar düşer kanama olur şu diyorum doğru mu düşünüyorum acaba ki. Son adet tarihim 4 EylülVallahi canim sanki beni anlattin var ya.. Ayni seyleri bende yasiyorum benim idrar torbamda kucuk, 15 dakikada bir tuvalete gidiyorum. Bol bol su iciyorum bide simdi daha fazla Neyse ama mide bulantisi sonradan gelebiliyormus canim. Hic gelmeye de bilirmis ama bilmiyorum bekleyip gorucez artik.. Sorma ya canim 3 ayi atlatirsak bizden yigidi yok... Benim kaldi 7 hafta
11 Eylül de de rahim filmine girdim acaba 11 Eylül de kanamam gelmişti 2 gün onu adet mi sandı ki vücut ona göre mi hesaplasam bilemiyorum fikrin var mı yada mesajımı okuyanların fikri varsa yardımcı olun bana kızlar uzun oldu kusura bakmayın