2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kuzum okadar belli belirsiz ki herhalde çok erken davrandım birde bu erken testler yanıltıcı olabilirmiş daha çok karıştı kafam :bicak: artık 14ünü beklemek farz olduu :oha:
Tstleri senin için attim.cnm allahin izniyle vardır ins bende çok tedavi oldum 7 yıl bebegim olmadi defalarca tup bebek denedim sonra kizim oldu ve ondan sonra normal gebe kaldim

güncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
(Banlıydım ve bu kötü haberi vermemiştim) 😊
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorum 🙏🌹 İnşallah birgün bende anne olacağım 🙏🙏🙏🤗

Ayriyeten Bu topikte olamayacağım içinde çok üzgünüm. İnşallah hepiniz yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız.
hullaglnc hullaglnc LesaM LesaM@Bglm_@Bismilhayrun@brtn03

Allaha emanet olun 🤗🌹
Yaaa kalbi güzel arkadsım ❤️umutla gelecek aya odaklanıyorsun, olana kadar devam, inşallah Allahım senin de yüzünü güldürecek önümüzdeki ay ❤️

Kuzum okadar belli belirsiz ki herhalde çok erken davrandım birde bu erken testler yanıltıcı olabilirmiş daha çok karıştı kafam :bicak: artık 14ünü beklemek farz olduu :oha:
Cnm testte ışık vurmuş biraz testti yan tutup çekermiş genelde ben hiç bir gebeligimde erken gebelik testlerinde yanılmadım ama bunda ışık vurduğu için zor.gorunuyor

Kızlar günaydın dayanamadım merağıma yenik düştüm test yaptım. Predictor un erken testini aldım. Çok çok çok ince ikinci çizgi göründü :) ama moda girmek istemiyorum zaten duygularım alt üst. Ben herhalde bat ı hesapliyamadım :/ sat 14.09 du normalinde 1 gün öne geliyor 13.09 olur ozamanda. Yinede erken yapmış oldum herhalde, sonuç yanıltıcı olabilir. Yaa sizdemi böylesiniz insan bilmek istiyor var yada yok ona göre piskolojik hazırlık yapıcam :KK55:
Ben hamile değilken kaç defa test yaptım hiç öyle hafif çizgi filan olmadı, bildiğin dümdüz bembeyazdı hep:KK66:

Önceden yoktu tiroidim Son gebeliğimde çıktı Doktorum istedi test sonuçlarına yaptırdım test Şu an için bir şey gözükmüyor Ben de tiroidler hızlı çalışıyor ve Zehirli guatr var Yani biraz sıkıntılı yız �nşallah dediğiniz gibi olur sınırda tutabilirim
Icini ferah tut eminim sağlıkla alırsın kucağına bebeğini

Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorum 🙏🌹 İnşallah birgün bende anne olacağım 🙏🙏🙏🤗

Ayriyeten Bu topikte olamayacağım içinde çok üzgünüm. İnşallah hepiniz yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız.

Allaha emanet olun 🤗🌹
ayşeee canım üzülme gelecek ay senin ayın olsun inşallahhh :dua: dualarım seninle olcak canım :KK66: gelişme olursa haberdar et beni de olur mu :KK66:

Merhaba kizlar bende adetime bir hafta kala ogrendim hamile oldugumu troid hastayım benim gibi olan var mi aranizda troid bebeğe zarar verir diyorlar özellikle beyin gelişiminde yarin ilk kontrolumuz var hem kadın doguma hemde endokrinoloji. Bölümüne korkuyor ins bir sıkıntı olmaz
benim de 3.3 çıktı tiroit ilacı kullanıyorum 1 ay sonra tekrar ölcturecegim. Ilaç aldıktan sonra sıkıntı olmaz inşallah.

Allaha emanet olun 🤗🌹
çok üzüldüm canım ya. Inşallah diğer aya hamile kalirsin😘
Kızlar günaydın dayanamadım merağıma yenik düştüm test yaptım. Predictor un erken testini aldım. Çok çok çok ince ikinci çizgi göründü :) ama moda girmek istemiyorum zaten duygularım alt üst. Ben herhalde bat ı hesapliyamadım :/ sat 14.09 du normalinde 1 gün öne geliyor 13.09 olur ozamanda. Yinede erken yapmış oldum herhalde, sonuç yanıltıcı olabilir. Yaa sizdemi böylesiniz insan bilmek istiyor var yada yok ona göre piskolojik hazırlık yapıcam :KK55:
canım kaç gün vardı adete. Yine de çıkmış. olmasa hiç çıkmazdı gözünaydın 😘🥰

kimyasal gebelik nasil gerceklesti

nasil beslenme nmeye basladiniz hergun gunluk ne yiyorsunuz

ben de sizler ne yiyorsunuz merak ediyorum ben not tutmaya başladım doktora gösteririm diye ama buraya 1 fincan kahve 1 tatlı kaşığı balı eklemeyi unutmuşum onları da yedim aslında
ayrıca bugün ağzımda metal tadıyla uyandım o yüzde soda hurma yemeyi düşünüyorum,muhtemelen demir az geliyor artık
Öğlende de makarna hazırlamıştım karbonhidrat için ama yiyemedim midem bulandı
IMG_20201009_104637.jpg

Arkadaşlar beş haftalık gebeyim covid olduğum için henüz doktora gidemedim kendi hesaplamama göre şuan gam beş haftalığım bugün folik asit aldırdım üzerinde aç karnına yazıyor internette baktım tok karnına diyor nasıl içmem gerekiyor bilgisi olan var mı

Bu progestan hapi beni sersem yaptı kızlar bildiğiniz depresan ilacı almış gibi oldum. Zor attım kendimi koltuga uyumuşum şimdi uyandım Bir bende mi böyle etki yaptı acaba
Normal canım. Ben 1 aydır yemde iğne kullanıyorum belirtileri daha fazla hissettiriyor

ben de sizler ne yiyorsunuz merak ediyorum ben not tutmaya başladım doktora gösteririm diye ama buraya 1 fincan kahve 1 tatlı kaşığı balı eklemeyi unutmuşum onları da yedim aslında
ayrıca bugün ağzımda metal tadıyla uyandım o yüzde soda hurma yemeyi düşünüyorum,muhtemelen demir az geliyor artık
Öğlende de makarna hazırlamıştım karbonhidrat için ama yiyemedim midem bulandı
Eki Görüntüle 2702184
hamileyken kahve içmemek gerekiyor diye biliyorum. sanırım 1 fincandan bisey olmaz ama aklinizda olsun yine de. Birde hurma da doguma yakın yenilmesi daha iyi olur.
kahve 1 fincan zararlı olmaz heralde ama içmemek daha iyi diye biliyorum hamilelikte.
Arkadaşlar beş haftalık gebeyim covid olduğum için henüz doktora gidemedim kendi hesaplamama göre şuan gam beş haftalığım bugün folik asit aldırdım üzerinde aç karnına yazıyor internette baktım tok karnına diyor nasıl içmem gerekiyor bilgisi olan var mı
ben kahvaltıdan sonra içiyorum ama markadan markaya degisebilir
Normal canım. Ben 1 aydır yemde iğne kullanıyorum belirtileri daha fazla hissettiriyor
Bende dün iğne oldum 5tane iğne verdi doktor haftada 1 vurulacakmisim

doktorum bana gerek olmadığı halde folik asit alanlara çok kızıyorum demişti.bir önceki doktorum ise bana hamilelik düşündüğünde başla dediği için içmeye başlamıştım.normalde tek gün şaşmayan regl düzenim 3 ayda ve sonrasında bozulmuştu ,berbat olmuştu.hatta o yüzden 8 ay hamile kalamadığıma eminim ,folik asit kulladığım için.folik asit kullanırken dikkat edin.yeni doktorum gerekmedği sürece hamilelere de vermediğim oluyor folik asit her bünyenin ihitiyacı var diye bir şey yok demişti.ihitiyacnız olmayan şeyi vücudunuza almayın.haa tabiki bir önceki doktoruma folik asiti verdiği için bana da kullandığım için kızdı,boşuna kilo aldığımla kaldım bi de.doktorların da kafası karışık,ben bu işi anlamadım

Selam kızlar benim adetime daha 12 gün var ama inşallah tutar 💗 Nisan’da kimyasal gebelik yaşadım, yoksa Aralık 2020 annesi olacaktım :) Allah en iyisini bilir belki Haziran 2021 annesi olurum :KK66:
kimyasal gebelik nasil gerceklesti
nasil beslenme nmeye basladiniz hergun gunluk ne yiyorsunuz
ben ac karnina kan hapiyla aliyorum folik asit icin kuru incirde yiyebilrisiniz.

X