- 12 Aralık 2019
- 862
- 1.970
- 31
Hadi guzel haberlerlni bekliyoruz canimCanım yaptıramadım kan bakan makine bozukmuş :/ test aldıımm eczanede indirime girmiş erken test sabah yapıcam artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi guzel haberlerlni bekliyoruz canimCanım yaptıramadım kan bakan makine bozukmuş :/ test aldıımm eczanede indirime girmiş erken test sabah yapıcam artık :)
Hadi inşallah canım öyle olurKese gözüktü hatta baya büyümüş artik bebek bekleriz dedi öyle baktik göründü şükür bence senin de öyle olabilir içini ferah tut inşallah gösterecek kendini minik
Hayırlısı olsun diyelim kısmet nasip ötesi yokDoktor gördü mü bimiyorum ama ben göremedim. Sonra ilk bebeğimn kese fotosuna baktim onda da kesede bisey yok sonraki usgde görünmüş.
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim Allah bilir
Canımm hakkında hayırlısı olsun ben mutlaka senin için soğan kürü öneririm eşine de keçi boynuzu kürü & belden hacamat da faydalı :)Kızlar güzel hamilelerin hepsini tebrik ederim. Benim yarın bat günüydü. Bugün adet oldum hem de ne adet kan gövdeyi götürüyor size birkaç şey soracaktım kızlar.
1) Folik asite başlamak istiyorum da, hemen alabilir miyim yoksa adetimin geçmesin mi bekleyeyim?
2) Hem benim hem eşim için önerdiğiniz doğal bir besin, kür vs var mı? Eğer varsa onlara ne zaman başlayayım, şimdi mi adet bitince mi?
3) Başka önerebileceğiniz şeyler varsa da hazırım
Hayırlı olsun canım var gibi nezaman yaptın testi bat nezamanKizlar sizce var mı
Kandan baktırt yarın hafta sonu girmeden :) bide pazartesi baktırırsın artışına göre doktora gidersin hayırlı olsun canımCanım bugün sabah 10 na bat
Canım bencede var benmde silik çizgi çıkmıstı. Adetin kaç gün geciktiKizlar sizce var mı
Kan testi verin var gibi2 gün var adete
Verecem de 2 gün daha beklim diyormKan testi verin var gibi
Hımm bence sen bekleme kan testi yaptır2 gün var adete
Aynen bekleyebildiğiniz kadar bekleyin bence de sonra zor oluyor beklemekVerecem de 2 gün daha beklim diyorm
Canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zaman da seni de sevindirsin. Tahlilerin temiz çıktıysa sorun yok olur inşallahÇörek otu bildiğimiz çörek otu değil mi canım heralde o da faydalı bir şey teşekkür ederim bu ay hepsini deneyeceğim, 3 ay önce tahlillerim temiz çıkmıştı tekrar doktora gitmeden birkaç kez de böyle deneyeyim bakalım. Geçen ay ilk denememizdi ama tutmadı demek. Sen de sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Bence var. Bende de ilk yaptığımda böyle çıkmıştı kan tahlili verip emin olmuştum 58.56 çıkmıştı. 2 gün sonra yeniden yaptığım test koyu çıkmıştı.Kizlar sizce var mı
Canım merhaba Benimde 4 Eylül sat canım. Çarşamba günü 130lardaydi geç döllenme dedi.betahcg değeri yüksek olanlarda oluyor diye duymuştum.11 eylül sat için 199,80 normal gözküyor ama 6 eylül arkadaşınki 100 çıkmış.ben olsun isterim,aradan çıkar 2si birden
Ben bı sürü kür denemiştim olmadı bende illaki faydası olmuştur ama tutmadı bu ay rahim filmi ve belime yakı yapıştırarak kaldım uzun zamandır olmuyordu canım belini sıcak tut ve ovulasyon testi kullamiyosan devam et bence öbür ay burda olursun inşallahKızlar güzel hamilelerin hepsini tebrik ederim. Benim yarın bat günüydü. Bugün adet oldum hem de ne adet kan gövdeyi götürüyor size birkaç şey soracaktım kızlar.
1) Folik asite başlamak istiyorum da, hemen alabilir miyim yoksa adetimin geçmesin mi bekleyeyim?
2) Hem benim hem eşim için önerdiğiniz doğal bir besin, kür vs var mı? Eğer varsa onlara ne zaman başlayayım, şimdi mi adet bitince mi?
3) Başka önerebileceğiniz şeyler varsa da hazırım