2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doktor gördü mü bimiyorum ama ben göremedim. Sonra ilk bebeğimn kese fotosuna baktim onda da kesede bisey yok sonraki usgde görünmüş.
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim Allah bilir
Hayırlısı olsun diyelim kısmet nasip ötesi yok

Kızlar 💗 güzel hamilelerin hepsini tebrik ederim. Benim yarın bat günüydü. Bugün adet oldum hem de ne adet kan gövdeyi götürüyor 😅 size birkaç şey soracaktım kızlar.
1) Folik asite başlamak istiyorum da, hemen alabilir miyim yoksa adetimin geçmesin mi bekleyeyim?
2) Hem benim hem eşim için önerdiğiniz doğal bir besin, kür vs var mı? Eğer varsa onlara ne zaman başlayayım, şimdi mi adet bitince mi?
3) Başka önerebileceğiniz şeyler varsa da hazırım 🤗
Canımm hakkında hayırlısı olsun ben mutlaka senin için soğan kürü öneririm eşine de keçi boynuzu kürü & belden hacamat da faydalı :)

Çörek otu bildiğimiz çörek otu değil mi canım 🤗 heralde o da faydalı bir şey 😊😊 teşekkür ederim bu ay hepsini deneyeceğim, 3 ay önce tahlillerim temiz çıkmıştı tekrar doktora gitmeden birkaç kez de böyle deneyeyim bakalım. Geçen ay ilk denememizdi ama tutmadı demek. Sen de sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 💗💗
Canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zaman da seni de sevindirsin. Tahlilerin temiz çıktıysa sorun yok olur inşallah 💞

Kizlar sizce var mı
Bence var. Bende de ilk yaptığımda böyle çıkmıştı kan tahlili verip emin olmuştum 58.56 çıkmıştı. 2 gün sonra yeniden yaptığım test koyu çıkmıştı.
Hayırlısı olsun inşallah sende de hamilelik çıkar kan testi verirsen çıkacak🙏🏻

İlk gebeliğimde hiç midem bulanmamıştı gene oyle olur diye umuyordum ama üç gündür çok Kötüyüm herşey kokuyor midem ağzımda😔

Bu progestan hapi beni sersem yaptı kızlar bildiğiniz depresan ilacı almış gibi oldum. Zor attım kendimi koltuga uyumuşum şimdi uyandım Bir bende mi böyle etki yaptı acaba

betahcg değeri yüksek olanlarda oluyor diye duymuştum.11 eylül sat için 199,80 normal gözküyor ama 6 eylül arkadaşınki 100 çıkmış.ben olsun isterim,aradan çıkar 2si birden
Canım merhaba Benimde 4 Eylül sat canım. Çarşamba günü 130lardaydi geç döllenme dedi.
Benim annem de ikiz babam da ikiz 🙈 bu durumda benimki de tek gibi duruyor

Kızlar 💗 güzel hamilelerin hepsini tebrik ederim. Benim yarın bat günüydü. Bugün adet oldum hem de ne adet kan gövdeyi götürüyor 😅 size birkaç şey soracaktım kızlar.
1) Folik asite başlamak istiyorum da, hemen alabilir miyim yoksa adetimin geçmesin mi bekleyeyim?
2) Hem benim hem eşim için önerdiğiniz doğal bir besin, kür vs var mı? Eğer varsa onlara ne zaman başlayayım, şimdi mi adet bitince mi?
3) Başka önerebileceğiniz şeyler varsa da hazırım 🤗
Ben bı sürü kür denemiştim olmadı bende illaki faydası olmuştur ama tutmadı bu ay rahim filmi ve belime yakı yapıştırarak kaldım uzun zamandır olmuyordu canım belini sıcak tut ve ovulasyon testi kullamiyosan devam et bence öbür ay burda olursun inşallah

X