2020 Şubat Anneleri

Bende gitsem kesin ilaca baslatir benide bende bu aralar hic iyi degilim bugun evlilik yildonumumuz 3. Yilimiz ama sabah kavga ettim esimle cok bunaldim kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum yalniz basima olecegim gibi geliyo bu evde aklimda deli dusunceler

Umarim ilac sana fayda saglar biran once rahatlarsin sende, gecmis olsun tekrardan.

Bu mesajını okuyunca kendi adıma nasıl heyecanlandım bı bilsen. Bu arada geçmiş olsun canım
Benim eşim dünya iyisi bir adam. O kadar çok bunaldım ki adamı çok yipratiyorum. Müthiş sabırlı, başkası olsa çoktan kavga eder kapının önüne koyardı diyorum düşününce saçmalıkları mi. Bende alayım randevu gideyim, memeden kesmeyi bekliyordum gitmek icin. Memeye de o kadar çok düşkün ki naptiysam kesemedim.

Kizlar selamm.
Herkes iyidir inşallah.
Ben 3 aydır diyetteyim.
158 boyla 68.5 lari gördüm :)
Eşim enfeksiyon hastalığı geçirdi o süreçte kendiliğinden 66.5 a düştüm. Sonra o gazla bı başladım tam başladım :)
Güncel kilom 50.15
47 kiloyu görünce kontrollü beslenmeye gececem inşallah.

Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.

Bu arada kızım yaz okuluna başladı.
4 yaşında.
Onun için çok mutlu oldum, eve hapis olmuştuk yıllardır. Artık o okulda arkadaşlarıyla takilirken bizde oğlumla iş güç takılıyoruz. Geçen gün kuaföre gittik ilk trasini oldu Deniz bey :) dazlak pek tatlı oluyo beybiler yaa

Bu arada taşınma arefesindeyiz.
1 aya anca yerlesirim tek başıma :)

Umarım hepiniz iyisinizdir.

Mayısın ilk haftası korona olduk sahi biz.
Maaile atlattık diyebilirim. Kv asılı olmasına rağmen zorlandı. Eşimde koku almama hariç hiç sıkıntı olmadı. Bende azıcık süren hafif öksürük oldu. Ağustosta aşı hakkımız olacak.

Sağol canım. Bende kendimi çıkmazda hissettim. Bu duyguyla baş edemedim. O deli düşüncelerin aklıma geldiğini farkettiğim anda, artık destek almalıyım dedim. sadece kendimi yıpratmayı aştı bu durum. Çocuklar da etkilenmeye başladı. Sinirli anımızda onlara da patlıyoruz. Geçen gün Deniz, eşimle tartışırken tamam tamam sakin olun, tartışmayın dedi

Sende kısa sürede çok şey yaşadın evlilik sorumluluğu, gurbet, hamilelik, çocuk bakımı, üstüne Kaan epey zorluyor seni. Kolay değil.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

İnşallah iyi gelir canım ilaç senin psikolojin düzeldikçe diğer herşeyde düzelir ve kolaylaşır senin için
Şu corona yüzünden iyice eve kapandık canım çok normal bu düşünceler bence emin ol hepimiz benzer şeyleri düşünüyor ve yaşıyoruz birde etrafta bizi anlamayan insanlar(eş anne baba) olunca iyice zorlanıyoruz. Geçen gün kendime tarihsiz bir ajanda aldım yıl ortası ama olsun ben seviyorum ajandaları neyse 50 lira zaten çokta bişey değil dün kargo gelmiş annem diyorki ne aldın dedim ajanda aldım başladı söylenmeye ne gerek varmış zaten evdeymişim bütün gün bide baban duymasın kızar evliyim 2 çocuğum var çalışıp para kazanıyorum kendimi biraz mutlu etmek için bişey almışım ama annemin söylediklerine bak hee tamam anne söylemem babama dedim yani sanki çocuk olunca kendimizi unutmamız gerekiyor bizim mutlu olmaya hakkımız yok gibi davranılıyor
Selam canım ne zamandır yazmıyordun iyi oluyor böyle haber almak arada
Kilo verme konusunda tebrik ederim seni inşallah bende başlayacağım diyete spora ama gerçekten çok zor geliyor sen neler yaptın bu süreçte müsait olursan yaz
Çocukların kendi yaşıtlarıyla vakit geçirmesi çok güzel bişey bence iyi yapmışsın okula göndermekle hemde sana da vakit kalmış olur biraz
Bu arada geçmiş olsun neyseki çok üzücü şeyler yaşamadan atlatmışsınız hastalığı

Kızlar ya bebişlere sandalet aldınız mı?? Yamanın ayaklar biraz tombiş karar veremiyorum ne alacağıma? Birde lastik ayakkabı işte ama maşallah 200 liradan aşağı değil çok kararsız kaldım sizin kullandıklarınız varmı markaları neler birde??

Teşekkür ederim canım. Gerçekten tek başına bazı şeylerin üstesinden gelemiyor insan. Sorunlar büyüyor birikiyor. Gitmekte fayda var bencede. Doktor bu farkındalığın bile çok önemli olduğunu söyledi. Ben ilaç vereceğini düşünmüyordum. Emziren çoğu anne erteliyor bu durumu. Asıl bu dönemde destek almak daha önemli bence.

Psikiyatrist öyle uzun konuşmuyor sizi tanıyor önce. Sonra sen anlatıyorsun. Ama kolay birşey değil birden ağlıyor insan bayan olduğu için ben yakın hissettim. Çünkü anne olan biri beni anlayabilir diye düşündüm. İlaç yazıyor çok uzun sürmüyor terapi şeklinde değil.

Gecmis olsun sukur sorunsuz atlatmissiniz.
Tesekkur ederim
Mr sonuclarim temiz cikmis raporunu okudum p.tesi doktora gosterecegim ben bu kadar agri ve uyusmaya kesin kotu bir sey cikacak diye bekliyordum ama geriye 2 secenek kaliyo ya sinirsel ya tansiyon. Vucudum artik sinyal veriyo kaldirmiyo hem bedenen hem psikolojikman cok yiprandim kaandan sonra ben hic boyle hayal etmemistim
Benim olayim koronadan farkli canim ya benimkisi burada yasadigim yalnizliktan kaynakli. Eş gec saate kadar iste burada kimsem yok annem ailem dostlarim istanbulda. Burada canim sıkılınca, uzulunce kapisini calacagim kimsem yok icimi dokebilecegim, istanbula gidelim diye kavga cikardim dayanamiyorum bu evde yalnizliktan olecegim dedim o da simdi 2 aya kalmaz baska ise gececek her sey ust uste geliyo bunalan ben oluyorum bir yere kipirdayamiyoruz o yuzden bu aralar cok bunaldim iyi seyler dusunmuyorum hic

Su babalar zamaninda annelerin gozunu cok korkutmus kac yasina gelirlerse gelsinler hep bi baban kizar muhabbeti donuyo ortalikta bizim sulaledede var cok sinir bozucu bosver takma kimseyi sen kendin mutlu oldun mu oldun gerisi onemli degil sonucta kotu bir sey yapmadin ya alt tarafi ajanda almissin kendine gule gule kullan :)

Tamam yazarım kız okulda oğlan uykudayken
Ben almadım , bunu giyiyor
Ben zaten sırf ilaç için gidecem çünkü ilaçsız asla sakın bı hatun olamam. İyice doldum tastim yılların birikimi benimki. Sen yazarsın ilacın olumlu etkileri olursa.
Saol cnm.
Yalnızlık çok zor, seni çok iyi anlıyorum.
Umarım herşey dilediğin gibi gelişir ve değişir bu durum. İnşallah benim de yeni tasinacagim apartmanda kafa dengi bi komşum olur hiç olmazsa iki laf edebileceğim birine ihtiyacım var valla bunaldımmm

Umarim hepimizin durumu biran once duzelir.
Burada komsulukta yok kucuk sehir ama insaAllah senin gidecegin yerde iyi birileri denk gelir insan sıkılmadan gidip oturup 2 muhabbet edebilecegi insan ariyo gercekten gun icerisinde

Hmm anladım canım tabi insan alıştığı çevreden uzağa taşınınca eski arkadaşlar eş dost özleniyor birde çocuk olunca onun tüm yükü de üzerinde iyice bunalman normal. Eşin iş değiştirince belki çalışma saatleri daha normal olurda biraz olsun rahatlarsın. Eşinin akrabaları fln yokmu peki onlarda kafa dengi olan biraz onlarla vakit geçirsen iyi gelir belki

Yasitim yok zaten kuzenleri full erkek 2 kiz var onlarda kendi aleminde

Sağol canım. Ah bu anneler yok mu. Hala o bekar kız çocuğu sanıyorlar bizi. Büyüdüğümüzü sorumluluklarımızın arttığını hatta altında ezildiğimizi bile görmüyorlar. Bende bekarlığımda ajandaya birşeyler yazardım sonra öğrendim ki herkes okuyormuş Bu sene yine yazmayı düşündüm belki rahatlarım diye çünkü etrafta dertleşecek kimse yok. ama eşim görürse bir şekilde okuyacaktı vazgeçtim. İnş. Psikolojin benimkine benzer bir yöne evrilmiyordur. Çünkü ajanda işi tutmayınca doktora gitmeye karar verdim

Geçmiş olsun. Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim. gerçekten sinir stres insanı tüketen şeyler. İnsan uzak durmaya gayret etse de olmuyor. Benimde sinir anında kolum uyuşuyor boynum acıyordu. Bugün ilk ilacı içtim. Gayet sakindim. Kimseye kızmadım ilk on gün sersemlik oluyormuş. Hiç beynimde düşünce yokmuş gibiydi. Düşünmek insanı çok yoran birşey. Böyle olacaksa sevdim bu işi

Tesekkur ederim.
Bekarken bende bir sebepten dolayi hem psikolog hem psikiyatriye ayni anda gidiyordum. Psikiyatrinin amaci zaten ilac verip sakinlestirmek banada ilk seansta vermisti dusuk doz olmasina ragmen bende 2 haftada 4 kilo kaybina neden olmustu zaten 48 kiloydum 44e dusmustum iyice bir deri bir kemik kalmistim kesmistim bende zaten normalde de ilac icmeyi seven bir insan degilim ama suan benimde ilaclada olsa gercekten hicbir sey dusunmeyip boyle leyla leyla aval aval gunlerimi gecirmeye ihtiyacim var bu sekilde agrilarim falan surmeye devam ederse bende gidecegim oyle gozukuyor.
Bu arada senin adinada sevindim.
İlac oykuye etki edecek mi bunu merak ediyorum sutten gecipte ondada sakinlik vs yapacak mi buna dikkat eder misin ?

Ben bu sabah 8 gibi yarım içtim ilacı. Ama bir gece önce başka bir ilaç içip uyumuştum. Sabahta bunu içtim. Bende uyku yaptı ikisi de. Öykü de ilk defa bu sabah 10 gibi uyanıp emdi ve tekrar uyudu. Ama öykünün düzeni bu ara çok bozuk. Gece 2-3 arası uyuyor sonrada öğlene kadar uyuyor. Bugün daha dikkatli gözlemleyeceğim. sadece doktorun verdiğini içeceğim. Uyku yapıyor mu diye bakıcam. Ama öykü gün içinde baya neşeliydi kedi kovaladı geç kalktığı için gündüz uyumadı.
Bende bugün iştahsızım. Hiç açıkmadım. Doğum günüm olduğu halde bana hazırlık yaptırdılar ama yorgunluk hissetmedim. Sadece sersemlik hissi yoğundu. Psikolog konuşuyor mu onunla süreç nasıl ilerliyor. Benim konuşmaya daha çok ihtiyacım var

Dogum gunun kutlu olsun nice senelere ailenle birlikte :)
Evet psikolog konusur seans yapar ilaca karismaz ilaclik durum olunca psikiyatriye yonlendirir. Psikologla konusunca daha cok agliyorsun her seyi dokuyorsun ona odadan şiş gozlerle cikiyorsun yani bende oyle olmustu simdi gitsem yine olur eminim yengeciz biz nede olsa severiz aglamayi tutamayiz kendimizi

Doğum günün kutlu olsun uzun sağlıklı bir ömür geçir çocuklarınla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…