Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar dün verdiğim idrarda enfeksiyon çıkmıştı CRP de 7.4 çıkmış. Bende vajinal mantar da var ama enfeksiyon da olduğunu düşünüyorum çünkü yoğun yeşil akıntım var uzun süredir. CRP'nin yüksek çıkması beni korkutuyor sizlerin nasıldı
Benim bugün 20 çıktı ama doktor çok az yüksek dedi, serklaj olacağım için antibiyotik başladı. Sen de doktoruna söyle istersen akıntım var diye

Okadar sinir oluyorumki insanların konuşmasına . Fetal DNA neden yaptırıyormuşum ne gerek varmış , ya ben istemedim doktor ısrar etti diyorum ne gerek var diyorlar tamam söylerim 2 doktorumada boşa okudunuz ne gerek var diye . Yahu istediler usg de herşey güzel ngs temiz ama fetalde bakalım dediler napayım ?

Okadar sinir oluyorumki insanların konuşmasına . Fetal DNA neden yaptırıyormuşum ne gerek varmış , ya ben istemedim doktor ısrar etti diyorum ne gerek var diyorlar tamam söylerim 2 doktorumada boşa okudunuz ne gerek var diye . Yahu istediler usg de herşey güzel ngs temiz ama fetalde bakalım dediler napayım ?
Hiiiiiiiç umursama hiiiiiiç biz eşimle böyle uygun gördük de geç. Bana da bi arkadaş aynısını söyledi ne gerek var diye. Hamileliğimi rahat bir psikolojiyle geçirmek istiyoruz, sağlıklı bir bebeği dünyaya getirmek istiyorum diyince ne var yani sakatsa aldırcak mısın bu nasıl annelik falan dedi 😂 millete neyse dimi düşüncemiz, ne yapmamız gerektiği. Sen bir sonraki hamileliğinde de yaptırma ben böyle düşünüyorum yaptırcam dedim ağzına tıktım lafı

Kızlar kanaması olan var mı? Ben 13. Haftaya kadar iyi geldim. Sonra bir anda kanamam başladı doktor plesanta rahim ağzına baskı yapıyor dedi. Benim gibi olan var mı?
Canm plesentan rahim ağzına yakın yerleşmiştir benim ilk gebeliğim öyleydi 12 ye kadar hiç kanama yok daha sonrasında hep kanama oldu 22 . Haftada yukarı cıkmıştı
Bu süreçte bol dinleyeceksin ilişki yasak progestan takviyesi kullanacaksın ağırlık kaldırma vs olmayacak enfeksiyona cok dikkat et

Benim bugün 20 çıktı ama doktor çok az yüksek dedi, serklaj olacağım için antibiyotik başladı. Sen de doktoruna söyle istersen akıntım var diye

Akıntımı biliyor doktorum monurol şase kullanabilirsin dedi yarın da enfeksiyon doktoru görecek bakalım. İnşallah sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏻

Canm plesentan rahim ağzına yakın yerleşmiştir benim ilk gebeliğim öyleydi 12 ye kadar hiç kanama yok daha sonrasında hep kanama oldu 22 . Haftada yukarı cıkmıştı
Bu süreçte bol dinleyeceksin ilişki yasak progestan takviyesi kullanacaksın ağırlık kaldırma vs olmayacak enfeksiyona cok dikkat et
Enfeksiyona da çok müsaitim çabuk kapıyorum :( çokmkorkutucu geçiyor süreç. Kanamanız nasıldı peki yoğun muydu?

Hiç üzülmeyin ben 28. Haftalardayken iki haftalık karın gerilemesi olmuştu o haftalarda gerilemeler olabiliyor desede doktor çok üzüldüm çiğ sarısınj yumurtanın ılık sut ve kaju bademle mixleyip içtim iki hafta sonra bir hafta ilerdeydi karın çevresi ara ara da on gün olarak düzenle içtim müthiş kilo aldırdı bebeğe ama bizim yumurtalarımız kendi tavuklarımızındı organikliğinden hastalık olmadığına emin olduğumuz yumurtalardı

Hiiiiiiiç umursama hiiiiiiç biz eşimle böyle uygun gördük de geç. Bana da bi arkadaş aynısını söyledi ne gerek var diye. Hamileliğimi rahat bir psikolojiyle geçirmek istiyoruz, sağlıklı bir bebeği dünyaya getirmek istiyorum diyince ne var yani sakatsa aldırcak mısın bu nasıl annelik falan dedi 😂 millete neyse dimi düşüncemiz, ne yapmamız gerektiği. Sen bir sonraki hamileliğinde de yaptırma ben böyle düşünüyorum yaptırcam dedim ağzına tıktım lafı
Aynısını bana dediler e bebekte bietşey varsa sanki napacaksın ya havle . Bir hamile insana bu denir mi aşkım bu insanlar beyinsizmi ?

Aynısını bana dediler e bebekte bietşey varsa sanki napacaksın ya havle . Bir hamile insana bu denir mi aşkım bu insanlar beyinsizmi ?
Boşverin ya bakın ne olursa olsun o benim çocuğum onunla ilgili kararı ben veririm. Gerisi allaha kalmış. Çok mu memnunuz stres içinde sonuç beklemeye? Gerçekten herkes konuşuyor boş boş. Ben de yapmadım fetaldna doktorum gerek yok dedi, ama bak başka şeylerle uğraşıyorum. Kimin başına ne gelir bilinmez

Dünyaya sakat bir bebek getirmek istemediğim için bir özür dilemediğim kalmıştı kıza manyak ruh hastası işte. Bitmez hayatım böyle insanlar o yüzden he diyip geçeceksin baktın uzatıyor lafını sokacaksın ki bir daha ağzını açamasın. Hiç güzel canını sıkma

Back
X