- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
En azından eş tarafından birileri olsaydı bari eskişehirde 15 aylıktan itibaren ebeveynli oyun grupları var sizin orda da varsa bi bak aslında hem değişik ortam olur senin için hemde Kaana aktivite olur. Ben melisa olmasa götürücemde melisayı bırakamıyorum uzın süreYasitim yok zaten kuzenleri full erkek 2 kiz var onlarda kendi aleminde
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzell mutlu yılların olsun ailenle beraber inşallahSağol canım. Ah bu anneler yok mu. Hala o bekar kız çocuğu sanıyorlar bizi. Büyüdüğümüzü sorumluluklarımızın arttığını hatta altında ezildiğimizi bile görmüyorlar. Bende bekarlığımda ajandaya birşeyler yazardım sonra öğrendim ki herkes okuyormuş Bu sene yine yazmayı düşündüm belki rahatlarım diye çünkü etrafta dertleşecek kimse yok. ama eşim görürse bir şekilde okuyacaktı vazgeçtim. İnş. Psikolojin benimkine benzer bir yöne evrilmiyordur. Çünkü ajanda işi tutmayınca doktora gitmeye karar verdim
Ya ben ajandayı aslında plan yapmak için aldım çünkü yapacağım şeyleri hep unutuyorum yazmak hoşuma gidiyor bide. Ben artık ilerde çocuklarım büyüdüğünde annem gibi davranmamak için kendime ders olarak görüyorum canım annem çok seviyorum ama işte illaki ters düştüğümüz bişeyler oluyor.