Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
sallaniyor olmamasi neden peki? bilmedigim icin soruyorum. ☺️ ben de cok sallama taraftari degilim fakat zaruri ihtiyac olursa diye sallanabilen olsun diye dusundum.
Otomatik sallanan bir ürünü tercih edip duruma göre sabit veya sallanma modlu kullanabilirsin bence. Her iki türlüsünü almak çok fuzuli bir alışveriş olur. Bebeğinin durumuna, ihtiyacına göre şekillenir o an durum.

Benim tamamen şahsi görüşüm ve isteğim kendi kendine uykuya dalmasını sağlamak amacıyla sallamak veya sallanmasını istemiyorum 🥰

bir de eğer kullanman gerekirse kolik vs gibi süreç yaşanırsa şunları tavsiye ederim çok araştırdım. Kırmızı ampul, ışık kumandalı oluyor bebeğin daha rahat uykuya geçişi sağlanıyormuş. Bir de eğer radyasyon açısından yanında telefon kullanmak istemezsen çeşitli ürünler var. Anne karnındaki sesler, pışpış sesi, beyaz gürültü sesi vs içeren oyuncaklar cihazlar. Bunlardan da tercih edebilirsin 😍 Biraz araştırma yaptım gayet faydalı kullanışlı olmuş anneler için B Bluehappinies
Geçen gün kırmızı ışığı Instagram'da görmüştüm bizim zamanımıza loş ışık diyorlardı Bir de benim oğlum kolik olmasının sebeplerinden birisi de mide kapakçığındaki kas gelişmemiş anne karnında o yüzden de ağır reflüydü yani dogduktan 20 gün sonra gaviscon başlandı ve 1.5 yaşına kadar devam ettik ☺️ gaz bı yandan mide bı yandan derken o dönemler bu platforma giriyordum ama bu kadar faydasını görmemiştim ☺️ gerçekten çok teşekkür ederim tavsiyelerini not ediyorum ben küçük bir ajanda yaptım böyle önerdiginiz tavsiye ettiğiniz şeyleri not ediyorum 😅

Geçen gün kırmızı ışığı Instagram'da görmüştüm bizim zamanımıza loş ışık diyorlardı Bir de benim oğlum kolik olmasının sebeplerinden birisi de mide kapakçığındaki kas gelişmemiş anne karnında o yüzden de ağır reflüydü yani dogduktan 20 gün sonra gaviscon başlandı ve 1.5 yaşına kadar devam ettik ☺️ gaz bı yandan mide bı yandan derken o dönemler bu platforma giriyordum ama bu kadar faydasını görmemiştim ☺️ gerçekten çok teşekkür ederim tavsiyelerini not ediyorum ben küçük bir ajanda yaptım böyle önerdiginiz tavsiye ettiğiniz şeyleri not ediyorum 😅
Ben de ss alıyorum akıl akıldan üstün diyerek aydınlanıyorum burada 😍😍😍

Yaaaa kıyamam ona reflüyü çeken bilir o kadarcık küçük haliyle reflü çekmiş gerçekten zor geçmiştir o zamanlarınız öncelikle onun sonra sizin.

Ben de ss alıyorum akıl akıldan üstün diyerek aydınlanıyorum burada 😍😍😍

Yaaaa kıyamam ona reflüyü çeken bilir o kadarcık küçük haliyle reflü çekmiş gerçekten zor geçmiştir o zamanlarınız öncelikle onun sonra sizin.
Cok zordu ve ikinci çocuk hiç yapmam diyordum herkes arayı kısa tut derdi odama geçer aglardim saatlerce ☺️ kesinlikle öyle Allah önce sağlık versin gerisi unutuluyormus gurbette bana küçücük bedeniyle arkadaş oldu kendisi ☺️

Cok zordu ve ikinci çocuk hiç yapmam diyordum herkes arayı kısa tut derdi odama geçer aglardim saatlerce ☺️ kesinlikle öyle Allah önce sağlık versin gerisi unutuluyormus gurbette bana küçücük bedeniyle arkadaş oldu kendisi ☺️
Allah sağlık sıhhat versin iki evladına da inşallah hiiiiiç dert yüzü görmesin bu çocuklar bebekler içim gidiyor kıyamıyorum hasta olmalarına falan gerçekten çok çaresiz hissettiriyor anneleri babaları 😔

Ben tek çocuğum heeeep kardeşim olsun diye debelenmişim olmamış annemin içinde söylemese de uktedir 🥹 kardeş gelmesi çok ama çok güzel olmuş birbirlerine ebedi dost, arkadaş, sırdaş olacaklar ne güzel. Ömür boyu ayrılmasın elleri 😍🤍

Allah sağlık sıhhat versin iki evladına da inşallah hiiiiiç dert yüzü görmesin bu çocuklar bebekler içim gidiyor kıyamıyorum hasta olmalarına falan gerçekten çok çaresiz hissettiriyor anneleri babaları 😔

Ben tek çocuğum heeeep kardeşim olsun diye debelenmişim olmamış annemin içinde söylemese de uktedir 🥹 kardeş gelmesi çok ama çok güzel olmuş birbirlerine ebedi dost, arkadaş, sırdaş olacaklar ne güzel. Ömür boyu ayrılmasın elleri 😍🤍
İnşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🤍 senin içinde annen en yakın arkadaşın olmuştur ☺️☺️

Millet kafayı sıyırdı artık 😂 yarındı dimi kontrol
Aşkım evet yarın kontrol ve tekrar kan.. inşallah bu kez hızlıca güzel sonuçlar gelir 🥹 süreçten bende memmun değilim birde insanların germesi ile uğraşıyorum. Bebeğimi özledim yarın gidip görsem 😍

Aşkım evet yarın kontrol ve tekrar kan.. inşallah bu kez hızlıca güzel sonuçlar gelir 🥹 süreçten bende memmun değilim birde insanların germesi ile uğraşıyorum. Bebeğimi özledim yarın gidip görsem 😍
Hadi bakalım sabah ola hayrola o zaman aklında ne varsa konuş doktorunla aydınlatsın seni 😍😍😍 azcık daha sabır güzel olacak sonuç inşallah. Bebişi de videoya çek bakarsın sonra açıp açıp 🥹

Hadi bakalım sabah ola hayrola o zaman aklında ne varsa konuş doktorunla aydınlatsın seni 😍😍😍 azcık daha sabır güzel olacak sonuç inşallah. Bebişi de videoya çek bakarsın sonra açıp açıp 🥹
Ay anneannesi gelicek ona söylerim çeksin en son babası 10+5 de çekmişti 😍 açıp açıp izlemelere doyamamıştım

Ay anneannesi gelicek ona söylerim çeksin en son babası 10+5 de çekmişti 😍 açıp açıp izlemelere doyamamıştım
Çeksin çeksin çok güzel oluyormuş videoya çekip izlemek inşallah net güzel yakalarsınız 😍😍 bizim de 10+4 te var video 14+2 de gittim çektim ama pipisi net geri kalan hiçbir şeyi net çekememişim jahajkd

T tirsemavisi ay listeye bakınca gördüm ikiz ve ikiside erkekmi senin
Harika bişey yaa 🥰 sağ salim gelsinler
Büyüdüklerinde ikiz iki tane delikanlı çok iyi.. gördüm listede baya hoşuma gitti yazim dedim😂
evet canımm ıkısıde erkek cok heyecanlı gercekten. Cevremız cok ütopik hikayelerle bizi korkutmaya calısıyor ama biz mutluyuz🥰

Çeksin çeksin çok güzel oluyormuş videoya çekip izlemek inşallah net güzel yakalarsınız 😍😍 bizim de 10+4 te var video 14+2 de gittim çektim ama pipisi net geri kalan hiçbir şeyi net çekememişim jahajkd
Ahahahah pipi önemli kardeşimde bir pipili görmüş bugün ..

Kizlar hic isim dusundunuz mu soyleyinde banada fikir olsun

Kizlar hic isim dusundunuz mu soyleyinde banada fikir olsun
Benim oğlum oluyor ismine daha cinsiyet belli değilken karar vermiştik. Çok isim de düşünmedik açıkçası 🥰 senin kız mıydı erkek mi? Hatırlayamadım

Back
X