Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Manisa'danda çok hissedilmiş Allah'tan arabadaydik hissetmedim evde olsak aklım çikardi 11.kattayım 2020 İzmir depremindeyken çok kötüydü 😔

Oh maşallah bebeği de görmüş oldun iyi oldu o zaman geçmiş olsun canım ilaç verdi mi peki
İlaç vermedi bol su iç hiç durmadan su iç gebelikte ilaç kullanımı sevmiyorum dedi. Yarın bi doktora daha sorar fikir alırım.
Folik asiti bıraktırdı bu arada demir, d vitamini bide başka bi takviye baslattı ne olduğunu hatırlamadım simdi

C cilekcanavari Bende fetal dna için görüştüm bugün bu Cumartesi de ben veriyorum inşallah. Adam hemen bugün verebilirsin aslında dedi Doktorum 12.hafta dedi diye hafta sonuna erteledim.11+5 olcam Cumartesi günü. Bakalım senin ne zaman çıkacak sonucun 😍
Bizim bebek usgde 12+5 cıktı yine. Son adete göre 11+4 aslında. Belki o yüzden bugün artık verebilirsiniz ctesi beklemenize gerek yok dedi. (Normalde 12 haftadan önce vermeyin demişti) Hadi bakalım sonucları da hayırlısı ile alalım 🙏 benim sana yolladığım yerle mi anlastın sen

Kızlar bu akşam evlere girecek misiniz? Son durumlar ne ?
Artçı olmuyor artık sanırım takip ettiğim kadarıyla

Annelik içgüdüsü yüklenmiş bize ben bunu anladım artık 🙏 ebet her yer kilit bizim evin karşısında geniş bir açık otopark alanı var allahtan orda bekliyoruz
Benim bütün anne tarafı akrabalarım istanbulda yaşıyor. Hepsi senin dediğin gibi açık bi otopark alanında toplanmışlar en mantıklısını yapmışsınız ama lütfen üşütmeyin karnınızı böbreklerinizi ayak bileklerinizi iyi koruyun

Bizim bebek usgde 12+5 cıktı yine. Son adete göre 11+4 aslında. Belki o yüzden bugün artık verebilirsiniz ctesi beklemenize gerek yok dedi. (Normalde 12 haftadan önce vermeyin demişti) Hadi bakalım sonucları da hayırlısı ile alalım 🙏 benim sana yolladığım yerle mi anlastın sen
Evet oraya vereceğim. Bana da 10.haftadan sonra verebilirsin bugün bile olur dedi ama ben Cumartesiye kadar dayanabilcem. 11+5 olcam benim de bir iki gün geriden geliyor hep ama olsun artık bişey olmaz. 😂

Evet oraya vereceğim. Bana da 10.haftadan sonra verebilirsin bugün bile olur dedi ama ben Cumartesiye kadar dayanabilcem. 11+5 olcam benim de bir iki gün geriden geliyor hep ama olsun artık bişey olmaz. 😂
Ver gitsin ya Allah biliyor ben cumartesiye kadar bile cok zor dayanacaktım. Bugün bi bahaneyle bitti gitti hallettik herseyi kafam rahatladı😂
Yalnız sana bisey diyim mi ultrasonda aşırı komikti yüzüstü uyuyodu baksana tipe😂

Eklentiler

• IMG_6703.webp
    IMG_6703.webp
    47 KB · Görüntüleme: 58
Ver gitsin ya Allah biliyor ben cumartesiye kadar bile cok zor dayanacaktım. Bugün bi bahaneyle bitti gitti hallettik herseyi kafam rahatladı😂
Yalnız sana bisey diyim mi ultrasonda aşırı komikti yüzüstü uyuyodu baksana tipe😂
Oyy maşallah ona çok da güzel büyümüş annesi 12 haftalıksın sen zaten. Bizim bebişler uykucu doğunca da güzel güzel uyurlar inşallah. Benimki de Cuma günü uyuyordu doktor karnımı sallayınca el sallamaya başladı bize 😍

Oyy maşallah ona çok da güzel büyümüş annesi 12 haftalıksın sen zaten. Bizim bebişler uykucu doğunca da güzel güzel uyurlar inşallah. Benimki de Cuma günü uyuyordu doktor karnımı sallayınca el sallamaya başladı bize 😍
Ay evet ya doktor sallayınca zıplamaya falan basladı bizimki de 😂😍 fetal dna işini de atlattıktan sonra huzura kavuşuruz allahın izniyle

Daha yeni girdik eve kuzum hava çok soğuk mecburen evde kalırız Allah korusun hepimizi
Biz de yeni girdik eve canım arabada da dursak hava serin yani bir yere kadar Şener Üşümezsoya güvenmek istiyorum rabbime sığınıp duamı edip uyuyacağım sokakta da olmuyor insan daha çok geriliyor 😔

Biz de yeni girdik eve canım arabada da dursak hava serin yani bir yere kadar Şener Üşümezsoya güvenmek istiyorum rabbime sığınıp duamı edip uyuyacağım sokakta da olmuyor insan daha çok geriliyor 😔
Evde oturup ona inanmak istiyoruz biz de🥹 surekli annem babam ariyor akillar bende mi torunda mi bilemedim sjdjfj
Simdi de fatih altayli hemen celal sengoru cikarmis youtube kanalina, onu izliyoruz. Bas bas tuzla dedikce kasinti basti beni 😔😔

Bu kadar şiddetli ikinci bi deprem bence de hemen olmaz yani tarihte yok bildiğim kadarıyla yıkıcı olurdu ilki şükür ki olmadı artık artçılar olur off çok kötüydü çook

Evde oturup ona inanmak istiyoruz biz de🥹 surekli annem babam ariyor akillar bende mi torunda mi bilemedim sjdjfj
Simdi de fatih altayli hemen celal sengoru cikarmis youtube kanalina, onu izliyoruz. Bas bas tuzla dedikce kasinti basti beni 😔😔
O adamı izlemiyorum ya korku pompalamaktan başka bişey yapmıyor bence

Back
X