Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar size ne diyicem. Tenim beyaz, vücudumda da böyle ben, sivilce vb şeyler pek yoktur.

Ama 2-3 ay önce koltuk altımda 2-3 tane böyle ben gibi bi şey çıktı. Anlamadım

Bir süredir fark ediyorum boynumda da minicik et benleri çıktı. Netten girip baktım. Hamilelikte hormonların sebep old bi şeymiş.

Benim normalde benlerim vardır öyle et beni değil normal ben ama azdır. Ama boynumda birden fazlalaştı bende anlamamıştım. Demek o da hamileliktenmis ladyim..

Avm deyim. Yürürken anlamadım. İnsanlar ellerinde ürünlerle mağazadan avm den dışarı çıktı. Çocuklar ağlıyor. Saniyeler içinde kapıya yığıldı herkes yüzlerce kişi 😣
Kızlar deprem olmuş duyan var mı? Az önce Eskişehir'de de hissettim 5 dk önce. O nerde oldu bilmiyorum. Yarım saat önce kadar da İstanbul'da olmuş.

Avm deyim. Yürürken anlamadım. İnsanlar ellerinde ürünlerle mağazadan avm den dışarı çıktı. Çocuklar ağlıyor. Saniyeler içinde kapıya yığıldı herkes yüzlerce kişi 😣
Evet ladyim tam oturduğum ana denk geldi benim oylelikle hissettim bende. Çocuk da korktu ne olduğunu anlamadı 6.2 imiş. Geçmiş olsun çok hepimize..🤲
İstanbul’da olan arkadaşlar umarım iyisinizdir Çok sallandık aşırı korktum tutamadım kendimi ağladım resmen sokakta ev çok salladı dışarıya attım kendimi direk 🥲🥲
Kuzum geçmiş olsun ben Eskişehir'de.bile iyi hissettim seni anliyorum korkunu anlıyorum. Çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Rabbim. Umarım hiç bir sıkıntı olmamıştır. 🤲

Kandilli 4, yabancı kaynaklar 6.2 diyor.
Eşim şiddetliydi dedi. Birinci katta oturuyoruz. Akvaryumdaki sular bi o cama bi bu yana vurdu. Anlık da değildi sürdü diyor 😣

Rabbim beterinden saklasın. Ama ağlayan dehsetle kaçan çok vardı. Herkes arabasına bindi resmen kaçtı.

Eşim şiddetliydi dedi. Birinci katta oturuyoruz. Akvaryumdaki sular bi o cama bi bu yana vurdu. Anlık da değildi sürdü diyor 😣

Rabbim beterinden saklasın. Ama ağlayan dehsetle kaçan çok vardı. Herkes arabasına bindi resmen kaçtı.
Kandilli de de var ilk deprem yarım saat öncesinde yine Silivri'de olmus o 4 sonraki hissettiğimiz 6.2 onunda merkez üstü Silivri, bizim burada hissettiğimiz 4.8 o yüzden öyle karışık bilgiler yayılıyor

İlki 4 civarı 12.13 de kandilli en son onu gosteriyordu. Yine aynı yerde ikincisi 12.49 da 6.2 imiş lady. Eskişehirde bile ben bu kadar şiddetli hissettiysem kesinlikle 6 civarıydı zaten. Aklıma ilk gebeliğim geldi. O zaman da İzmir depremi olmuştu 6 küsür civarı ve o zaman da deli gibi sallanmisti Eskişehir bile. Allah beterinden korusun zararsiz ziyansiz geçip gitmiştir inşallah 🤲

Eşime hangi ismi düşünüyorsun aklında bir isim var mı diye sorduğumda Gökçe dedi. İnanmazsınız ama benim aklımdaki isim de Gökçe'ydi 🥰🌸 Çok içimize sindi ismi, adıyla yaşasın güzel günler görsün inşallah canım Gökçe'm🌸 İsim arayışında olan varsa fikir olsun kızlar

Kız bizim de gökçe, sevdiğim isimleri listeliyordum, eşim gözünü açtı geçen sabah rüyamda kız bebek seviyordum gokce adı çok beğendim bu adı dedi bende sevdim, listemde ilk ucteydi kaldı öyle 😂
Grupta 3 Gökçe olduk desenize 😍 ben kız olduğunu öğrenince direkt Gökçe dedim diğer bütün alternatiflere de kapalıyım 🤣

İstanbuldaki Arkadaşlar herkes iyi mi ? Devamı gelebilirmiş evlerinizde durmayın nolur. Biz de Ankaradan yola çıkmıştık düğün için. Zaten doktorum çok zor izin vermişti yolculuk için. Sakarya’ya kadar geldik. Evinde kalacağımız arkadaş aradı sakın gelmeyin çok kötü durumdayız dedi. Evlerindeki tüm eşyaları devrilmiş. Bu gece dışarda sabahlayacağız dedi. Eşim de geri dönelim dedi. Şimdi geri Ankara’ya dönüyoruz. Nolur dikkat edin kendinize

İstanbuldaki Arkadaşlar herkes iyi mi ? Devamı gelebilirmiş evlerinizde durmayın nolur. Biz de Ankaradan yola çıkmıştık düğün için. Zaten doktorum çok zor izin vermişti yolculuk için. Sakarya’ya kadar geldik. Evinde kalacağımız arkadaş aradı sakın gelmeyin çok kötü durumdayız dedi. Evlerindeki tüm eşyaları devrilmiş. Bu gece dışarda sabahlayacağız dedi. Eşim de geri dönelim dedi. Şimdi geri Ankara’ya dönüyoruz. Nolur dikkat edin kendinize
Zaten bi 40 saniye sürseydi çok kötü sonuçlar olurdu Sende kendine dikkat et canım

Bir süredir fark ediyorum boynumda da minicik et benleri çıktı. Netten girip baktım. Hamilelikte hormonların sebep old bi şeymiş.

Bende doğumumdan sonra oldu bu et benleri, bu hamileliğimde birkaç tane daha çıkmış hiç hoşlanmıyorum lazer yaptırırım emzirme süreci bitince

Canım en azından iyi yolda haber almışsın dönmekle en iyisini yapiyorsun. Diğer arkadaşlardan da ses gelse rahatlayacagim bende bir nebze. Burası bile çok sallandı. Devamı bekleniyormus evet. İnşallah hiç kimsenin burnu kanamadan geçer gider 🤲

Kızlar herkes iyidir inşallah. Ben Ankara'dayım ama ailem İstanbul'da. Deprem olduğunu görünce aklım çıktı resmen. Annemler Büyükçekmecedeydi koridorda yürüyemedik o kadar sallandı diyor. Sıvaları dökülen evler varmış. Umarım çok etkilenmemişsinizdir hepinize geçmiş olsun Allah beterinden korusun 🤲🏻

Biz sultangazideyiz şükür binada sıkıntı yaşamadık, en şiddetlendiği vakitte avize sallandı uğultu oldu o kadar, eşimin ofisi bı sitenin altinda orası çatır çatır çatırdamiş, kaçmışlar parklara, şükür bı sıkıntı yaşamadan kv.me geçtik orada kalacağız tedbiren, inşallah devam etmez, oğlumu kucağıma aldım ilk hissedince koltuklari çekip arasına girdik üzerine kapandim o anin harareti biraz yordu sanırım, anın sicagindan fark etmedim de şimdi bı ağırlık yaşıyorum

Back
X