Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Evler sağlam diğil birde deprem ülkesinde nasıl sağlam olmaya bilir binalar hala anlamıyorum benim babam inşaatta çalışıyor geçen sene mahallemizde yeni binalar yapılıyordu site ve babam misafir olarak bize gelmişti ve onların mazemelerini görünce şaşırdı kocaman binaya çok ince demirler kullanıyordu onu babam diyor biz yere kullanıyoruz tabi dedi depreme durmaz bu evler
Aynn haklısınız bınalar saglam degıl denetım cok onemlı 50 bınden fazla ınsan öldü aslında ders cıkarılması lazım.bıle bıle deprem ulkesıyız yanı

Annem dahil herkes zorbalıyor görünce yemiyor musun yoksa diyet falan yapma böyle olmaz çocuk gelişmez diye benimle aynı hamile kalanlarda da baya büyük zayıf olmalarına rağmen bu yüzden ben de kötü hissediyorum ya çünkü kilo da verdim ilk 3 ay 1,5 kilo almıştım 300 400 yine verdim yiyorum ama doktor dikkat etmemi söyledi şekerim yüksek çıkıyor ya ilaç kullan ya d,yet yap dedi pilav vs haftada 1 2 yiyorum makarna bazen hiç ekmek max günde 4 dilim kuruyemişe abandım sadece. Ablam diyetisyen ben de araştırıyorum bebek için gerekli şeyleri yapıyorum yani. Kıyma kavurup yiyorum kinoa yulaf va yiyorum her gün 1 avokado. Vitaminler de öyle. Etkileniyorum milletin lafından çok
Etkilenme ama dediğin gibi iyi beslen. Herkes farklı benimde hiç yok kim der bana 5 aylık hamile diye 🤦‍♀️ ama bebeğim iyi durumda dün kontroldeydim.. bence normal zaten 2 ay sonra kimsenin böyle derdi olmayacak kocaman olur göbeğimiz

Eklentiler

• IMG_7260.webp
    IMG_7260.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba bende bugün 5+3 teyim. Keseyi gördük bugün. Doktorum 10. Haftada fetal DNA testinden bahsetti. Yaşım 35 . Önceki gebeliğimde bebeğimi kaybettim. Şimdi bu test bebeğin rahatsızlığı varsa yada kromozom sayısına bakıyor sanırım süreçten bahseder misiniz lütfen ve kesin sonuç mudur ? Amniyosentez mi fetal dna mı sizce ?
Hayırlı olsun sağlıkla doğum gerçekleşir inşallah 🙏😍

Sen en son kız demiştin sanki yine mi değişti 😁 sağlıkla gelsin paşa 🩵
İlk doktor erkek sonraki doktor kız dedi.
Sonra ben tekrar doktora gittim doktor kordonda olabilir ama büyük ihtimal erkek dedi. Valla maviler yeşiller dolu bir alisveris yaptım artık değişmez diye düşünüyorum 🤣 paşamı bekliyorum sağlıkla

A
Etkilenme ama dediğin gibi iyi beslen. Herkes farklı benimde hiç yok kim der bana 5 aylık hamile diye 🤦‍♀️ ama bebeğim iyi durumda dün kontroldeydim.. bence normal zaten 2 ay sonra kimsenin böyle derdi olmayacak kocaman olur göbeğimiz
aaa Bir tane daha bebişin mi var

Ay ben bilerek peş peşe büyüteyim işe öyle döneyim istedim 🤦‍♀️
Vajinal doğum yaptım 2 kez büyük oğlum 10 yaşında. Umarım bir sıkıntı olmazsa yine vajinal doğururum.
Sen ne istiyorsun, ne düşünüyorsun?
Ben sezeryan düşünüyorum benim de abimle aramda 1 yaş var kardeşimle 10 yaş var. Gerçekten güzel bi bağ oluyor az yaş farkı anne için zor olsa da 🤣 kuzenimin de 1 yaş var bebeleri arasında ilk zamanlar küçüğü büyükten koruyorlardı şimdi de büyüğü küçükten koruyorlar.

Ben sezeryan düşünüyorum benim de abimle aramda 1 yaş var kardeşimle 10 yaş var. Gerçekten güzel bi bağ oluyor az yaş farkı anne için zor olsa da 🤣 kuzenimin de 1 yaş var bebeleri arasında ilk zamanlar küçüğü büyükten koruyorlardı şimdi de büyüğü küçükten koruyorlar.
Yaa ne tatlı 😍 İlk oğlum çok yalnız kaldı pişman oldum bunlar böyle oynayarak büyüsünler istedim inşallah bir sıkıntı olmazsa güzel olur 😍😍🙏🏻🙏🏻

İstanbul da bizimkiler yok iyiki eşimin tarafı vardı bizim ev pek sağlam değil depremi kötü hissettik ama ister istemez çok korktum oğlum korkup ağlayınca şimdi eve geldik herkese çok geçmiş olsun

Merhaba bende bugün 5+3 teyim. Keseyi gördük bugün. Doktorum 10. Haftada fetal DNA testinden bahsetti. Yaşım 35 . Önceki gebeliğimde bebeğimi kaybettim. Şimdi bu test bebeğin rahatsızlığı varsa yada kromozom sayısına bakıyor sanırım süreçten bahseder misiniz lütfen ve kesin sonuç mudur ? Amniyosentez mi fetal dna mı sizce ?
Ben fetal DNA testi yaptırdım genetik rahatsızlık kromozom fazlalığı yada herhangi bir sorun varsa ortaya çıkıyor doktorum bize sonucun yüzde 99 doğru olacağını söyledi. Şükür bizim sonuç temiz çıktı. Amniyosentez cesaret edemedim sonuçta az da olsa riski var

Ben fetal DNA testi yaptırdım genetik rahatsızlık kromozom fazlalığı yada herhangi bir sorun varsa ortaya çıkıyor doktorum bize sonucun yüzde 99 doğru olacağını söyledi. Şükür bizim sonuç temiz çıktı. Amniyosentez cesaret edemedim sonuçta az da olsa riski var
Peki ikili tarama testi yaptırdınız mı öncesinde ?
Fetal DNA yı kaçıncı haftada yaptırdınız bide yaşınız kaç?

Bu arada gözünüz aydın temiz çıkmış sizin adınıza çok sevindim 🤗 inşallah benimde temiz çıkar , çok uzun süre beklediniz mi sonuç ne zaman çıkar

Back
X