Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar bende İstanbul dayım hepimize geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın çok sürmedi ama baya sallandık evdeydik kahvaltı yaparken yakalandık Silivri’de yakınlarım war çok korkmşlae çok sallanmış bende o arada korktum ama anlamadım şmdi ayağa kalkamıyorum belim ve bacaklarım çok ağrıyor

günaydın güzel hamişlerimmm. Ben son 3 haftadır aynı kilodayım. Hiç kilo almamışım. Normal mi bu ya canım sıkıldı
Kız kilo almayalım diye yapmadığımız kalmadı bizim burada:sinirli::sinirli:
Bacım geçmiş olsun. 💐

Şikayetlerine bakarsan, tansiyon derim, bire bir tansiyon belirtileri gibi ama ölçümlerim normal diyorsun. 🙄

Cihaz doğru ölçüyordur di mi ? o_O
Dr una bi yazsan ya, yani bir kere olsa bile önemsiz diyemeyiz. Sen birkaç kez yaşamışsın
Canım ben de ondan şüpheliyim işte. Cihaz doğru ölçse bile daha önce tansiyonum hiç çıkmadığı için ve hep 10/6 iken hızlı oynadığı için olabilir sanırım. Anneme sordum bebeğin saçı çıkıyordur dedi 😬😬

Canım ben de ondan şüpheliyim işte. Cihaz doğru ölçse bile daha önce tansiyonum hiç çıkmadığı için ve hep 10/6 iken hızlı oynadığı için olabilir sanırım. Anneme sordum bebeğin saçı çıkıyordur dedi 😬😬
Allah iyiliğini versin teyzem. :-)

Kızlar size ne diyicem. Tenim beyaz, vücudumda da böyle ben, sivilce vb şeyler pek yoktur.

Ama 2-3 ay önce koltuk altımda 2-3 tane böyle ben gibi bi şey çıktı. Anlamadım

Bir süredir fark ediyorum boynumda da minicik et benleri çıktı. Netten girip baktım. Hamilelikte hormonların sebep old bi şeymiş.

Canım benimde gogsumun etrafında çıktı birkaç tane hatta ben bişey yapışmış sanıp kaldırınca kanattim bilmeden

Maraş depremini yaşamış o korkuyu bilen biri olarak çok çok geçmiş olsun hepinize kızçelerim. Ben dün bnm kızı 23 Nisan gösterilerini izlesin diye bi okula götürdüm, arkadaşımın da kızı var 3 yas büyük oradan da işe geçtik hepberaber. Fazlaca hareketli bi kızçe. Eğil kalk, oyna, pesinde koştur derken gerçekten çok yoruldum. Neredeyse 20 kilo çocuğu çişe tuttum birkaç kere. Eve geldiğimde pertim çıktı. Karnım biraz sertlesmisti. Bugün sabahtan beri de hafif kasık ağrım var ve ayağa kalkınca alt tarafta garip Bi ağrı hissediyorum. Bebek hareketli çok şükür ama biraz stres yaptım. Eşimle de aram bozuk ona bisey demedim kızla parka yolladım simdi. Sizce yarın gitsem mi doktora, inşallah kötü bisey yoktur ilk bebekte de erken dogum riskim olmustu 1.5 ay yatip 37 de dogum yaptim 😞😓

Canım benimde gogsumun etrafında çıktı birkaç tane hatta ben bişey yapışmış sanıp kaldırınca kanattim bilmeden
Ben de ne old anlayamadım. Çok küçükler. Renkleri de sarımsı-sütlü kahve gibi. Sivilce mi dedim sıkmaya çalıştım. Dediğin gibi kanat gibi oldu. 😣

Sonra jeton düştü. Et beni gibi bi şeyler dedim.

Öncelikle herkese geçmiş olsun kızlarım. Çorlu'da yaşıyoruz baya uzun ve zeminden hissettim. O sırada tuvaletteydim ve kayınvalidem bizdeydi kahvaltıya gelmişti o halde çıkacaktım neredeyse.
Umarım herkes iyidir Allahım tekrarını yaşatmasın :( Şu an hala dışarda olan var mı? Burada aşağıda hala parkta büyük bir kalabalık var.

İstanbuldaki Arkadaşlar herkes iyi mi ? Devamı gelebilirmiş evlerinizde durmayın nolur. Biz de Ankaradan yola çıkmıştık düğün için. Zaten doktorum çok zor izin vermişti yolculuk için. Sakarya’ya kadar geldik. Evinde kalacağımız arkadaş aradı sakın gelmeyin çok kötü durumdayız dedi. Evlerindeki tüm eşyaları devrilmiş. Bu gece dışarda sabahlayacağız dedi. Eşim de geri dönelim dedi. Şimdi geri Ankara’ya dönüyoruz. Nolur dikkat edin kendinize
Sabahtandır dışardaydım o korkuyla eve giremedim ama donduk dışarda kızım üşümesin diye yeni eve girdim eşimi bekliyorum gelse araba da sabahlarız sanırım eve girmeye korkuyorum 🥲

Kızlar size ne diyicem. Tenim beyaz, vücudumda da böyle ben, sivilce vb şeyler pek yoktur.

Bir süredir fark ediyorum boynumda da minicik et benleri çıktı. Netten girip baktım. Hamilelikte hormonların sebep old bi şeymiş.

Benim de karnımda çok minik benler oluştu birkaç tane. Birkaç minik de mememde çıktı kahverengi kısımda. Kız çocuk annenin güzelliğini alıyormuş arkadaşlar bana pek bir şey bırakmadı 🥲

Maraş depremini yaşamış o korkuyu bilen biri olarak çok çok geçmiş olsun hepinize kızçelerim. Ben dün bnm kızı 23 Nisan gösterilerini izlesin diye bi okula götürdüm, arkadaşımın da kızı var 3 yas büyük oradan da işe geçtik hepberaber. Fazlaca hareketli bi kızçe. Eğil kalk, oyna, pesinde koştur derken gerçekten çok yoruldum. Neredeyse 20 kilo çocuğu çişe tuttum birkaç kere. Eve geldiğimde pertim çıktı. Karnım biraz sertlesmisti. Bugün sabahtan beri de hafif kasık ağrım var ve ayağa kalkınca alt tarafta garip Bi ağrı hissediyorum. Bebek hareketli çok şükür ama biraz stres yaptım. Eşimle de aram bozuk ona bisey demedim kızla parka yolladım simdi. Sizce yarın gitsem mi doktora, inşallah kötü bisey yoktur ilk bebekte de erken dogum riskim olmustu 1.5 ay yatip 37 de dogum yaptim 😞😓
Stres çok etkiliyor agrı ve bebek hareketlerini

Öncelikle herkese geçmiş olsun kızlarım. Çorlu'da yaşıyoruz baya uzun ve zeminden hissettim. O sırada tuvaletteydim ve kayınvalidem bizdeydi kahvaltıya gelmişti o halde çıkacaktım neredeyse.
Umarım herkes iyidir Allahım tekrarını yaşatmasın :( Şu an hala dışarda olan var mı? Burada aşağıda hala parkta büyük bir kalabalık var.
Ben 1 saat önce eve girdim çok soguda hava umarım hicbirsey olmaz artık kedim de var onuda almadan tek çıkmak üzüyor beni benimle perişan oldu yavrum

Hava buz resmen bu saatten sonra dışarda kalmak olmaz Rabbim hepimizi korusun
Gece kapı kitlemiycem antrenin ışığı da yansın kıyafetlerimle uyumayı düşünüyorum telefon şarjda dursun birde çanta yaparım aklında olsun canım ne olur ne olmaz

Ben de bu konuyla ilgili bir buraya sorayım yaşayan var mı diye ama unuttum sonra.
Koltuk altımda küçük açık kahverengi bir et beni vardı. Geçen gün fark ettim baya hem büyümüş hem koyu kahveye dönmüş. Böyle kalır mı acaba ya hiç hoşuma gitmedi. Göğüs uçları da açık kahveden koyuya döndü onu duymuştum gerçi ama bu benler beni çok şaşırttı.

Gece kapı kitlemiycem antrenin ışığı da yansın kıyafetlerimle uyumayı düşünüyorum telefon şarjda dursun birde çanta yaparım aklında olsun canım ne olur ne olmaz
Çanta hazırladım canım evden bir kaç yiyecekte aldım araba da lazım olur diye hazır ettim gece evde uyumaya korkuyorum ben heran bir şey olur o stresle uyuyamam sanırım şuan bile karnıma bir ağrılar girmiş sanırım korku ve stresten oturduğum bina biraz eski olunca daha da korku oluşuyor

Ben 1 saat önce eve girdim çok soguda hava umarım hicbirsey olmaz artık kedim de var onuda almadan tek çıkmak üzüyor beni benimle perişan oldu yavrum

İst. bugün soğukmuş inş geçmiştir ve gitmiştir artık bu felaket.
Biz de köpeğimizi alıp çıktık apar topar neye uğradığını şaşırdı minnoşum. Hayvanlar hisseder derler hiç alakası yokmuş sallantıyı bile anlamadı .

Back
X