Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar selammm. Sizlere bir sey danısmak istiyorumm. Öncelikle depremi hisseden tüm arkadaşlarıma cok gecmis olsun. Allahım beterinden korusun bizleri🙏🏻Bugün kontrol günümdü 36+2 olduk. Bebisimiz 3.300gr 51.30 cm kafa çapı 38+6 diğer gelisimlerimiz ise 37+3. Doktorum tüm verilerin iyi olduğunu bu verilere göre vajinal doğum da yapabilirsin sezeryan da karar senin ama en net haftaya belli olur cünkü vajinal doğumu beklersen büyük ihtimalle 4000kiloyu geçecek tosuncuk bi bebek olacak senin için en temiz sezeryan olur dedi ve 05 Mayısa sezeryan için doğum kartı verdi ama ptesi son kez nst ve kontrol icin gidecegim o zaman kararımı değişebilirim. Cok ikilemdeyim. Sizce vajinal doğumu beklemek mantıklı mı ? Yoksa beklediğimle kalır yine sezeryana mı alınırım. İnsan ön göremiyor ama cok stres oldum. 🥹🥹

Ay çok sağol canım söylediklerini dikkate alıcam. Bugün emzirmeye gittim süt gelmeyince aç tabi çok ağladı bende çok üzüldüm. Hemen dedim mamasını verin kıyamam. Bi damla zaten bebiş.
Kıyamammm büyüyecek çok şükür ki yine kucağına alabiliyorsun durumu iyi merak etme biran önce çıkar inş annesi

Kızlar selammm. Sizlere bir sey danısmak istiyorumm. Öncelikle depremi hisseden tüm arkadaşlarıma cok gecmis olsun. Allahım beterinden korusun bizleri🙏🏻Bugün kontrol günümdü 36+2 olduk. Bebisimiz 3.300gr 51.30 cm kafa çapı 38+6 diğer gelisimlerimiz ise 37+3. Doktorum tüm verilerin iyi olduğunu bu verilere göre vajinal doğum da yapabilirsin sezeryan da karar senin ama en net haftaya belli olur cünkü vajinal doğumu beklersen büyük ihtimalle 4000kiloyu geçecek tosuncuk bi bebek olacak senin için en temiz sezeryan olur dedi ve 05 Mayısa sezeryan için doğum kartı verdi ama ptesi son kez nst ve kontrol icin gidecegim o zaman kararımı değişebilirim. Cok ikilemdeyim. Sizce vajinal doğumu beklemek mantıklı mı ? Yoksa beklediğimle kalır yine sezeryana mı alınırım. İnsan ön göremiyor ama cok stres oldum. 🥹🥹
Tamamen kendimce yorumlayacagim canim kilo icin birsey soyleyemem ama kafa capi biliyorsun ki vajinal dogumda cok onemli evet yapabilirsin annem beni 5100 gram dogurmus ama seni korkutmak icin soylemiyorum olabilecek komplikasyonlar icin vajinal kesin buyuk olur muhtemel eger bunu goze aliyorsan vajinal beklenebilir ve denenebilir neden olmasin ben beklemez sezeryan olurdum ama yine soyluyorum ben sezeryan dogumu isteyen ve vajinal dogume cok uzak biriyim tabi vajinal denenip olmaz ise sezeryanada donebilirsin tamamen senin yoneliminle ve doktorun profesyonelligiyle alakali

Kizlar cok korkunc bir gundu. Insan ne kadar caresiz hissediyor. Allah bizi ve cocuklarimizi korusun. Herkesi korusun. Cok kotuydu :(
Bunu üst üste yaşadim evimi Barkım yıkıldı iki sene geçti üstünden gece gündüz deprem duası okumadan uyuyamam bugün ağladım o günler geldi aklıma rabbim bı daha yaşatmasin Güzel ülkeme 🥺

Bunu üst üste yaşadim evimi Barkım yıkıldı iki sene geçti üstünden gece gündüz deprem duası okumadan uyuyamam bugün ağladım o günler geldi aklıma rabbim bı daha yaşatmasin Güzel ülkeme 🥺
Canim cok gecmis olsun travman tetiklenmistir :( kiyamam. Cok uzucu ve korkutucu ama allah ne yazarsa o.. bu da tevekkul. Sadece keske binalarimiz, bunlari denetleyen regulasyonlar cok daha iyi olsa ve can korkusu yasamasak…
Gerçekten bir de hamile halimizle çok zor. Sokaklarda doğurcam diye korktum 😟 inşallah büyük depremin öncüsü değildir
Ben de :( dedim ki nolur su an gelme sitede parklarda yerlere oturdum:( eve cikip birkac esya alip arabaya gectim. Tam o sirada bir kez daha oldu. Hicbir yapi saglam degil istanbulda cidden

Yarın dikişler alınacak heyecanlıyım Bi yandan korkuyorum dua edin gelecekse çok bekletmeden gelsin bugün aşağı baskılar başladı yarın serbest kalacak oğluş ama göbeğimin üstü biraz boşalmıştı geri yukarı çıktı değişik bişey

Yarın dikişler alınacak heyecanlıyım Bi yandan korkuyorum dua edin gelecekse çok bekletmeden gelsin bugün aşağı baskılar başladı yarın serbest kalacak oğluş ama göbeğimin üstü biraz boşalmıştı geri yukarı çıktı değişik bişey
Bugün benim karnım çok sertleşme oldu ya bebek çok Ani hızlı hareketler yapio cikmak ister gibi bugün çok yorulduk 23 Nisan falan bide deprem de üzdü sanırım stres oldum biraz

G gofret0926 kontrole gidecektin yazdın mı hiç dikkat etmedim ama ne dediler
Ahh canım ben bugün kontrole gittim oğlum ve kızım evde kaldı nstye girdim sancı çıkmadı ultrason yaptı bebek kanalda baskı hissediyomusun dedi baya baskı yapio dedi ultrason yaparken anlattı 3450 olmuş yine diyet dedi haftaya Çarşamba yine çağırdı gelmezse eğer dedi haftaya da sancı su falan gelmezse suni sancı ile basliycaz dedj 2 bebeğimde bu şekilde oldu hiç kendi sancimla başlamadı moralim bozuldu bu sefer kendi gelsin istiyorum tam o esnada deprem oldu çati muanesi ne benim ne drumun aklına gelmedi hemen koşup taksiye binip evdeki çocuklarımın yanına koştum eşim çalışıyodu Allah'tan kızım soğuk kanlı davranmış ama oğlum çok korkmuş dışarda bekledik biraz hem üşüdüm hem uyku zaten uyumamıştim açılma varmı bilmiyorum ama sancılarım yine başladı

Kızlar bu arada dün bir yandan bebekle ilgilenirken yazmayı unutmuşum önemli bir detayı. Ameliyat anında canımın acıdığı tek kısım bebeği çıkarırlarken kaburgalarıma bastırmaları oldu 3-4 kez bastırdılar, orayı uyuşturmadıkları için baya hissettim biraz inledim denebilir ama dayanılmayacak bir acı değil korkmayın. ☺️
Canım tebrik ederimm darısı başımıza
Sütün hemen geldi mi

Benimde bebeğim iriydi 4 kiloyu bulur dedik ama diyet yaptım 39 haftanın içindeyim 3450 gram ölçtü drum normali bekliyorum

Tamamen kendimce yorumlayacagim canim kilo icin birsey soyleyemem ama kafa capi biliyorsun ki vajinal dogumda cok onemli evet yapabilirsin annem beni 5100 gram dogurmus ama seni korkutmak icin soylemiyorum olabilecek komplikasyonlar icin vajinal kesin buyuk olur muhtemel eger bunu goze aliyorsan vajinal beklenebilir ve denenebilir neden olmasin ben beklemez sezeryan olurdum ama yine soyluyorum ben sezeryan dogumu isteyen ve vajinal dogume cok uzak biriyim tabi vajinal denenip olmaz ise sezeryanada donebilirsin tamamen senin yoneliminle ve doktorun profesyonelligiyle alakali
Maşallah aşk naptın içerde sömürmussun kadını resmen 😁

Bugün benim karnım çok sertleşme oldu ya bebek çok Ani hızlı hareketler yapio cikmak ister gibi bugün çok yorulduk 23 Nisan falan bide deprem de üzdü sanırım stres oldum biraz
Benim oğlan da değişik bugün yorulduysan ondandır canım aynen deprem olduğunu görünce içimize Bi sıkıntı geldi zaten unutamadık daha görünce de tazelendi yaramız

Benimde öyle canım depremden çok korktum ev baya salladı. Eve de girmedim bu gece girmeyi de düşünmüyorum

Back
X