Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
İstanbul'daki arkadaşlarim çok geçmiş olsun hepinize. Allah beterinden korusun.6 Şubat depremini derinden hissetmiş biri olarak dualarım sizinle... Bu ara bebek heyecanı dışında çok farklı bir yoğunluğun ve hazırlığın içerisindeyim. yazdıklarınızı okuyorum ama sayfalar birikip konular değiştiğinden yazamıyorum. Her şey gönlünüzce olsun inşallah 💐❤️

Hepimize geçmiş olsun herkesten Allah razı olsun bizimde 9 Kat bizde 8. Kattayiz anneme geldik eski bina onunda ama giris diye düşündük. Biz kızımla 23 nisan gosterisi eve geldik üstümüzü değiştirip çıkacaktık o sırada evde yakalandık çok sallandı bugün annemde kalacağız galaiba bakalım Rabbim hepimizi korusun

Maraş depremini yaşamış o korkuyu bilen biri olarak çok çok geçmiş olsun hepinize kızçelerim. Ben dün bnm kızı 23 Nisan gösterilerini izlesin diye bi okula götürdüm, arkadaşımın da kızı var 3 yas büyük oradan da işe geçtik hepberaber. Fazlaca hareketli bi kızçe. Eğil kalk, oyna, pesinde koştur derken gerçekten çok yoruldum. Neredeyse 20 kilo çocuğu çişe tuttum birkaç kere. Eve geldiğimde pertim çıktı. Karnım biraz sertlesmisti. Bugün sabahtan beri de hafif kasık ağrım var ve ayağa kalkınca alt tarafta garip Bi ağrı hissediyorum. Bebek hareketli çok şükür ama biraz stres yaptım. Eşimle de aram bozuk ona bisey demedim kızla parka yolladım simdi. Sizce yarın gitsem mi doktora, inşallah kötü bisey yoktur ilk bebekte de erken dogum riskim olmustu 1.5 ay yatip 37 de dogum yaptim 😞😓
Yorulunca o ağrılar oluyor kuzum ama içine sinmiyorsa ve ağrım alt tarafta diyorsan yarın git bence. Erken doğum riskim oldu öncekinde demişsin içine sinmez şimdi senin gitmeden, anlıyorum seni. Yarın git olmadı. Yoksa stres olup daha kötü hissedeceksin kendini. Geçmiş olsun içini ferah tut bir şey yoktur inşallah ❤️ 🤲

Maraş depremini yaşamış o korkuyu bilen biri olarak çok çok geçmiş olsun hepinize kızçelerim. Ben dün bnm kızı 23 Nisan gösterilerini izlesin diye bi okula götürdüm, arkadaşımın da kızı var 3 yas büyük oradan da işe geçtik hepberaber. Fazlaca hareketli bi kızçe. Eğil kalk, oyna, pesinde koştur derken gerçekten çok yoruldum. Neredeyse 20 kilo çocuğu çişe tuttum birkaç kere. Eve geldiğimde pertim çıktı. Karnım biraz sertlesmisti. Bugün sabahtan beri de hafif kasık ağrım var ve ayağa kalkınca alt tarafta garip Bi ağrı hissediyorum. Bebek hareketli çok şükür ama biraz stres yaptım. Eşimle de aram bozuk ona bisey demedim kızla parka yolladım simdi. Sizce yarın gitsem mi doktora, inşallah kötü bisey yoktur ilk bebekte de erken dogum riskim olmustu 1.5 ay yatip 37 de dogum yaptim 😞😓
Kuzucum çok geçmiş olsun 😔 doktorum dedi ki sırt üstü yat ve karnına dokun yumuşaksa sorun yok. Eğer yatar pozisyonda sertse ve ağrın varsa gel dedi. Yatar pozisyonda şiş mi karnın

Stres çok etkiliyor agrı ve bebek hareketlerini

Yorulunca o ağrılar oluyor kuzum ama içine sinmiyorsa ve ağrım alt tarafta diyorsan yarın git bence. Erken doğum riskim oldu öncekinde demişsin içine sinmez şimdi senin gitmeden, anlıyorum seni. Yarın git olmadı. Yoksa stres olup daha kötü hissedeceksin kendini. Geçmiş olsun içini ferah tut bir şey yoktur inşallah ❤️ 🤲

Kuzucum çok geçmiş olsun 😔 doktorum dedi ki sırt üstü yat ve karnına dokun yumuşaksa sorun yok. Eğer yatar pozisyonda sertse ve ağrın varsa gel dedi. Yatar pozisyonda şiş mi karnın
Sert gibi ama şişkinlik mi bilmiyorum, çok şiddetli olmayan Bi kasık ağrısı var. Acaba idrar yolu enfeksiyonu filan mı oldu yine. Bence yarın sabah kesin gideyim ben içim rahat etmeyecek :(

Kızlar size ne diyicem. Tenim beyaz, vücudumda da böyle ben, sivilce vb şeyler pek yoktur.

Ama 2-3 ay önce koltuk altımda 2-3 tane böyle ben gibi bi şey çıktı. Anlamadım

Bir süredir fark ediyorum boynumda da minicik et benleri çıktı. Netten girip baktım. Hamilelikte hormonların sebep old bi şeymiş.

Bende bembeyaz tenliyim benim de hamilelikten sonra boynumda minicik et benleri çıktı ve 10 tane falan var nerdeyse. Hamilelikte normalmiş. Hamilelik sonrası dökülürmüş genelde. Bekleyeceğiz bakalım 🌺
Eşim gece yok. Evde kaldım ama ablama mı geçsem bilemedim. 7. Kattayım asansör deprem anında malum. Yürüyerek inmek uzun sürer. Gidip ablamda mı kalsam bilemedim
bence git yalnız kalmaz kuzum
Sert gibi ama şişkinlik mi bilmiyorum, çok şiddetli olmayan Bi kasık ağrısı var. Acaba idrar yolu enfeksiyonu filan mı oldu yine. Bence yarın sabah kesin gideyim ben içim rahat etmeyecek :(
Bence de sen git ve görün yoksa için rahat etmeyecek. Yarın olmazsa bir tit de baktır enfeksiyon varsa en azından antibiyotik kullanırsın. Ben de bu aralar kendimde enfeksiyondan şüpheleniyorum ilk fırsatta baktıracağım.

Sen gittin mi evine umutvari
Kuzum Ankara’ya geldik çok şükür arkadaşım aradı bi de yemekle uğraşmayın diye ona yemeğe gelmiştik eve şimdi girebildik. Doktorum 4 saat yolculuğa zar zor izin vermişti ama şimdi gitmişken geri döndüğümüz için nerdeyse 8 saate yakın yolculuk yapmış oldum. Sırtım belim kopuyor ağrıdan. Aslında arka koltukta uzandım yol boyunca bi sürü yastık da vardı ama yine de yol yprgunluğu sanırım. Çok şükür evimizdeyiz.

Kızlar hepimize çok geçmiş olsun 🥲
Bende hastanedeydim kontrol sırası bekliyorduk. Önce bi gümbürtü sesi geldi peşine fazlaca bir sallandı, sıvalar felan döküldü hep
Elim ayağım boşaldı insan gerçekten bi an ne yapacağını bilmiyor. Çok korktum Rabbim beterinden korusun inşallah 🙏🏻
Eve de girmeye korkuyorduk ama mecbur girdik arabada ne kadar kalıcaz ki 🥲

Yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum haber ver bizlere de. 🤲

Hepimiz Allah’a emanetiz. Birkaç güne sanırım bu üzerimizdeki hal biraz geçer.😟 Rabbim herkesi korusun. “Tevekkeltü alallah” 🤲🏼
Günaydın kızlar sabahı sabah ettim. Artık bu tedirginlik 1 hafta 10 gün sürer hepimizde. 1 saatte uyandım sallanıyor muyuz diye kontrol ediyorum kendimce hem uyku hali hem tedirginlik

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun bebişin hareketlerinde sorun yoksa birşey yoktur inş kustugunuz icin atmışsınız vücuttan

Kızlar deprem olmuş duyan var mı? Az önce Eskişehir'de de hissettim 5 dk önce. O nerde oldu bilmiyorum. Yarım saat önce kadar da İstanbul'da olmuş.

İstanbul’da olan arkadaşlar umarım iyisinizdir Çok sallandık aşırı korktum tutamadım kendimi ağladım resmen sokakta ev çok salladı dışarıya attım kendimi direk 🥲🥲

İstanbuldaki Arkadaşlar herkes iyi mi ? Devamı gelebilirmiş evlerinizde durmayın nolur. Biz de Ankaradan yola çıkmıştık düğün için. Zaten doktorum çok zor izin vermişti yolculuk için. Sakarya’ya kadar geldik. Evinde kalacağımız arkadaş aradı sakın gelmeyin çok kötü durumdayız dedi. Evlerindeki tüm eşyaları devrilmiş. Bu gece dışarda sabahlayacağız dedi. Eşim de geri dönelim dedi. Şimdi geri Ankara’ya dönüyoruz. Nolur dikkat edin kendinize

Günaydın kızlar sabahı sabah ettim. Artık bu tedirginlik 1 hafta 10 gün sürer hepimizde. 1 saatte uyandım sallanıyor muyuz diye kontrol ediyorum kendimce hem uyku hali hem tedirginlik
Hepimize geçmiş olsun inşallah Dün evde tek başımaydım oturuyordum ayağa kalktım iş yapmak için kalktığım gibi sallanmaya başladı başım dönüyor sandım sonra televizyon falan bayağı sağlamdı avizeler şakırdamaya başladı çok korktum. O panikle vücudun kaskatı kesildi durduğu anda dışarıya kaçtım çok çok kötüydü.

Bu sabah da saat 4.30'da uyandım ufak anlık bir sarsıntıyla uyuyamadım sonra 7.20'de 4.6 oldu yine onu da baya hissettim. Ve hemen kalkıp bir deprem çantası hazırladım (geç bile kaldim) doğum çantasını da şimdi hazırlayacağım Dün her şeyini yıkamıştım bugün hızlıca bir ütü yapıp bavulu arabaya atayım artık Dün Stresten Karnıma kramplar girdi hazır olsun her şeyim istiyorum.

Dün sallanınca kedim o panikle evin içinde koşuşturmaya başladı Ben de ağlayarak evden çıktığım için onu bulamadım dışarı çıkarken bugün çantamın yanında bekliyor kuzum ♥️🥺

Eklentiler

• IMG-20250424-WA0001.webp
    IMG-20250424-WA0001.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 44
Günaydın kızlar ben de gece uyurken çok tedirgin uyudum telefonun yanında , ailem İstanbulda olduğu için 😥 Bu arada dün randevumuz vardı kızımız haftasıyla uyumlu suyu iyi rahim ağzı kapalı baş aşağı şekilde ve 1450 gr civarı olmuş elhamdülillah her sey yolunda idrar yolu için ilaç ister misin dedi ben de dr a siz daha iyi bilirsiniz dedim fitil vermiş hiç sevmem yapmayı ya 😅 Ama mecbur artıl bi kere

Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin inşallah bulaşmadan atlatırsın💐

Bana çok oluyordu gece bagirmamak için kendimi zor tutuyordum. Magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Doktorum ocean extramag verdi kullanmaya başladıktan sonra hiç olmadı çok şükür

Ben de ocean extramag kullanıyorum. Anında kesildi kramplarım. Kullandığımdan beri de ruhen pamuk gibiyim😁 baktım depresif etkilere de iyi geliyomuş mutluluk veriyomuş. Ben çok sevdim ilacı valla😁

Back
X