- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Bugün çocukları içinde at çiftliği luna park ve piknik alanı olan bir yere keşif amaçlı götürdük. Çocuklar özgürce koştu oynadı. Sonra Midilli’ye bindirdik Deniz tedirgin bindi. Öykü bayıldı bir tur bindi inmek istemedi. Binicem diye ağladı durdu. Hayvanlardan hiç korkmuyorlar. Nerde bir canlı görseler koşuyorlar. Biz kendi korkularımızı çocuklara aşılıyoruz aman yaklaşmayın ısırır tırmalar çifte atar diye diye dolandım. Geçmişte ata binmiştim çok değişik heyecan dolu bir histi. Burda profesyonel bir hizmet yoktu atlarla gencecik Kızlar ve çocuklar ilgileniyordu bir sıkıntı olsa müdahale ederler miydi bilemedim. O yüzden binmedim. Çocuklarımın bu sporlarla ilgilenmesini isterim aslında. Sonra luna park Deniz ona da binsem buna da mı binsem diye koşturdu. Çıkarken ağladı Aslında eşimle çocuklardan önceki gibi çarpışan otoya binmek isterdim. Deniz yol boyu konuştu bir dakika susmadı insana kaza yaptırır sürekli babacım annecim diyor beynimizi yaktı. Konya’ya bu çene ve öykünün ağlamaları ile nasıl gideceğiz bilmiyorum Denize şoförle konuşulmaz diyorum ama sen araba kullanmıyorsun diyor. Bende Ankara’da hep ben kullanacağım görürsünüz siz dedim babanızda uğraşsın sizinle dedim