2020 Şubat Anneleri

Bugün çocukları içinde at çiftliği luna park ve piknik alanı olan bir yere keşif amaçlı götürdük. Çocuklar özgürce koştu oynadı. Sonra Midilli’ye bindirdik Deniz tedirgin bindi. Öykü bayıldı bir tur bindi inmek istemedi. Binicem diye ağladı durdu. Hayvanlardan hiç korkmuyorlar. Nerde bir canlı görseler koşuyorlar. Biz kendi korkularımızı çocuklara aşılıyoruz aman yaklaşmayın ısırır tırmalar çifte atar diye diye dolandım. Geçmişte ata binmiştim çok değişik heyecan dolu bir histi. Burda profesyonel bir hizmet yoktu atlarla gencecik Kızlar ve çocuklar ilgileniyordu bir sıkıntı olsa müdahale ederler miydi bilemedim. O yüzden binmedim. Çocuklarımın bu sporlarla ilgilenmesini isterim aslında. Sonra luna park Deniz ona da binsem buna da mı binsem diye koşturdu. Çıkarken ağladı Aslında eşimle çocuklardan önceki gibi çarpışan otoya binmek isterdim. Deniz yol boyu konuştu bir dakika susmadı insana kaza yaptırır sürekli babacım annecim diyor beynimizi yaktı. Konya’ya bu çene ve öykünün ağlamaları ile nasıl gideceğiz bilmiyorum Denize şoförle konuşulmaz diyorum ama sen araba kullanmıyorsun diyor. Bende Ankara’da hep ben kullanacağım görürsünüz siz dedim babanızda uğraşsın sizinle dedim

Eklentiler

• 0B07A499-5C72-4CAC-8006-606DA4821442.png
    789,6 KB · Görüntüleme: 45
  • B2B67A1C-92FB-4FAF-9EAC-0D8A259045C8.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 42
Ayy kıyamam yaa için gitmiştir yanına gitmemek için inşallah bu gece daha sorunsuz geçer canım gerçekten zor bir süreç ama ilk geceyi atlatmışsınız ya devamı gelir
Hemde nasil gitti 2 3 kere kapidan döndüm bir ara pes edecektim
Cok sukur aglamalari bu gece cok uzun surmedi ama yarim saatte bir kalkiyo umarim bu durum gecici olur alisma surecidir suan yoksa hem emmeyecek hem eskisi gibi surekli uyanacaksa yandik bir manasi kalmiyor

Dun ilk traşımızı olduk. Tahmin ettigim gibi olmadi kaan durdu. Gitmeden once cocuklarin sac kesimiyle ilgili birkaç video izletmistim evde de babasinin makinesiyle alistirma yapmistik ise yaradi zaten elektrikli seyleri cok seviyo. Eline oyalansin diye tarak, firca, fisfis falan verdik bitti o arada.

Eklentiler

• P_20210623_075900.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 43
Ben de kestirdim saçları dökülmeye başlamıştı bir de artık çok terliyodu değişiyo sanki tipleri hemen saçları kısalınca büyük olmuş gibi geliyo :))

Yaa ne iyi etmişsiniz çocuklar eğlenmiştir melisa biraz daha büyüsede bizde gitsek
Konyaya girmeye mi karar verdin
Alışır canım bir süre sonra merak etme yeterki sen pes etme yoksa iyice zorlaşır sonrasında bıraktormak
Bu arada saçlarda çok iyi olmuş acaba bende kestirsemmi bizde tutabilirmiyiz acaba

Alışır canım bir süre sonra merak etme yeterki sen pes etme yoksa iyice zorlaşır sonrasında bıraktormak
Bu arada saçlarda çok iyi olmuş acaba bende kestirsemmi bizde tutabilirmiyiz acaba
İns canim bugun 3. Gecemiz hala saat basi kalkip agliyo

Kaan elektronik aletleri cok seviyo ilgisi cok fazla yamanda seviyosa eger durabilir ya da eline o an bir seyler verip oyalayabilirsiniz ama onceden anlatin hatta bir kac video izletebilirsiniz onceden anlamasi amacli

Evet Konya’ya gideceğim. Gitmezsem ailesi muhtemelen çok üzülür. Tabi aramızın iyi olmadığına dair dedikodular alır başını gider. Gitmezsem aramızda bu konu derin bir soğukluk oluşturacaktır. Eşimle bu ara iyiyiz tartışmıyoruz bu evin huzuruna da yansıyor. Sanki eşim bu ara daha özenli davranıyor. Bende üzerine gitmiyorum artık. Birde ben regl öncesi aşırı gergin oluyorum bütün olaylar onun öncesinde oluyor.
Öykü çok mızmız yolculuk zor geçecek ilk 1 saatten sonra kucak diye ağlayacak Deniz de hiç susmayacak biliyorum. sabah erkenden onlar uyurken yola çıkmayı düşünüyoruz.

Eşim Kaana surekli paşam ve babam diye sesleniyo artik o kadar diline yer etmis ki banada seslenecegi zaman ya babam diyo ya paşam

Acaba tamamen kesmek değilde emme aralarını mı açsaydın yani 3 saatte bir gibi Sen söylüyorsun ya ben üzülüyorum burda sen kimbilir ne hissediyorsun
Önceden video izletmek mantıklı aslında en azından fikri olur biraz. Yaman da seviyor sesli çalışan aletleri ama işte konu saç olunca korkarmı acaba. Birde kıyamıyorum kestirmeye okadar tatlı ki kıvırcık saçlarıyla
Bence de gitmen doğrıu karar. Boşver insanların ağzına laf verme belki çok uzun kalmazsınız o konuda eşini ikna edersin. 2 tarafta biraz özenli davranınca aslında çokta anlaşılmayacak bişey yok ama insan bazen farkında olmuyor özenli davranmadığının
Bizde bayramda izmire gideceğiz Melisa 2,5 aylık olacak Yaman 17 aylık bakalım bizim nasıl geçecek ama çok zor olacak eminim. Bence ağlayıp sızlamasındansa dırmadan konuşması daha iyi denizin. Bizde dönüşte kayınvalidemleri alıcaz 1 ay kalcaklar bizde bende işe başlayacağım annemelre yardımcı olsunlar diye gelecekelr sonra da yıllık izne çıkacağız tatilee

Cok dusundum ama kaan neye alisirsa onu isteyen bir cocuk ya gece tamamen kesecektim ya da komple kesene kadar gece saat basi emzirmeye devam edecektim bende o yuzden mecbur birden kestim. Dun gece 3.5 tan sonra ben gittim yanina yapisti yine emmek istedi agladi anlattim annecim artik sen buyudun o yuzden gece meme emmek yok uyumamiz gerek sabah olunca uyaninca emiceksin gece artik annenin memelerinde sut olmuyo vs diye konustum biraz diretti ama sonra uyudu. Bugunde cok sukur simdilik yine saat basi kalkiyo ama cok aglamadan geri uykuya gecebiliyo umarim 2 hafta sonra tamam cok sukur geceleri artik uzunca uyuyor diyebilirim

Evet yamanin saclari cok guzel bende cocukta kivircik saci cok severim ama yaz simdi terliyorsa onun icin zor olur

Yolculuk şimdiden gözümde büyüyor. Eşime konyada olacak olumsuzluklardan bahsediyorum sürekli belki bizi götürmez diye ama imkansız Denizin oto koltuğunu iptal etmeyi düşünüyorum. Kemerle de bağlanıyor. Kemer boynunu acıtmasın diye aparat da var. Çünkü iki koltuk kabus gibi oluyor zayıfta olsam daralıyorum. Melisa küçük olduğu için belli istekleri olur. İnş. Çok kolay ve rahat bir yolculuk olur. Ama öykü illa kucak isteyecek artık küçük değil ki. Ben olası kaza durumlarından çok korkuyorum o yüzden almamak için baya direniyorum. Mola verip emziriyorum. Deniz tek çocukken yolculuklar iyi oluyordu. Arkada dışarıyı seyrediyordu. Arada birşeyler uzatıyordum. Oda şimdi sürekli kendisine bakmamı istemeye başladı yanında olsam bile hareket halinde olunca başım dönüyor.
Dönüşte sizin ev baya kalabalık olacak gibi. Umarım faydalı bir kalabalık olur. Eşimde seni tatile götüreyim diyor iki çocukla ne tatili dedim

İnşallahhhh artık gece uykuları hem senin için hemde kaan için uzuuunn olur enazından dinlenmiş uyanırsın
Allah korusun bende çok korkıyorum kazadan. Zaten Yamanı oto koltuğu olmadan arabada zaptetmek imkansız bi sağ saldırıyor bi sola saldırıyor şimdi melisa da var tutmam imkansız
Bence konyaya gitmemeye değilde az kalmaya ikna et canım
Bakalım inşallahhh faydalı olur kyımvalidemler Annem şimdiden başladı ücretsiz izin mi alsan diyor Kv biraz rahatlatırsa belki bana baskı yapmaktan vazgeçer
Bizde eşimle önce otele gideliö dedik sadece 4 kişi biz ve çocuklarla sonraaaa tabi yapamayacağımıza karar verip ev tuttukcümbürcemaat gitcez

iyi yapmışsınız. Herkes deşarj olur belki gelecek sezona herkes daha enerjik çocuk bakmaya istekli başlar Ben kalabalık tatilleri daha çok seviyorum onlarla anı biriktirmiş oluyorum. Şimdi Çekirdek aile gitsek sıkılırız muhtemelen. Çocuklar yokken keşke daha çok gezseymişim diyorum onlarla da güzel ama arabada başlayan yok ağladılar yok çiş geldi yok yemek meme alt değiştir bıdı bıdı sorulara cevap ver derken etraftan birşey anlamıyorum. Büyüdüklerinde yolculuklar eminin daha keyifli olacak.
Yarın doktora (psikiyatri) gideceğim bakalım nasıl geçecek.

Biz bi kaç senedir ev tutuyoruz annemler kayınvaldemlerle beraber gidiyoruz her sene de bu sene son bidaha tutmayacağız diyorız sonra kıyamayıp yine beraber gidiyoruz. Tabi biz 10 yıllık evliyiz onun öncesindede 6 yıllık sevgililik var başbaşa çok tatile gitmişliğimiz olduğu için sanırım artık olmasa da olur modundayız inşallahhhh tatil iyi gelirrr daha kötü olmasında
Yarın yaz bizede mutlaka nasıl geçtiğini hatta tavsiyeleri olursa doktorun bizimle de paylaş kesin bizimde işimize yarar

Bugün hem kbb hemde psikiyatri randevum vardı. Kbb gittim. İlaç verdi boğazımda nodül vardı. Büyürse üniversite hastanesine gitmemi söyledi. Ama diğerine gitmedim eşim sabah ilginç bir şekilde iptal etmemi istedi. Devlet hastanesinde olmasından hemde çevredekiler pek önermediğinden .birazda sert davrandığını söylediler (eşim hemcinsi oluşundan da rahatsız oldu galiba) Merkezde bulunan özel hastaneden randevu almamı istedi. Oradaki bayan Benim için cinsiyet önemli değil ama Düşününce bende kendimi daha rahat ifade edebilirim diye düşündüm. Perşembe gideceğim. Dönüşte paylaşırım.

Geçmiş olsun canım inşallah büyümez
Bence öneriler çok önemli sen oraya kendini rahatlatmak için gideceksin sonuçta sert biriyse rahat hissedemezdin ki. İyi yapmışsın gitmemekle. İnşallah özeldekinden memnun kalırsın

Sağol canım inş. büyümez.
Bir yakınım gidiyor memnunum dedi. İşte baya stresli günler geçiriyormuş tavsiyeleri ve verdiği ilaçlar işe yaramış. Şu an çok rahatladım iş yerinde insanlarla iletişimim düzeldi daha sakinim diye baya anlattı. Ama o ilaç kullanıyor. Bende nasıl olur. Bana verir mi nasıl yol izler gidince görücem.

mermermermer bugün doktora gittim anlattım şikayetlerimi. Tatlı bir bayandı. Ağladım biraz Emzirmede sorun olmayacak bir ilaç verdiğini söyledi 1 ay içeceğim. Öncelikle depresyonu tedavi edeceğimizi daha sonra İlaç etki ettikçe genel rahatlama olacağı için uyku sorunlarımın da azalacağını söyledi. Bir ay sonra tekrar gelmemi istedi ama arada kötü hissedersem gelebilirmişim. Yarın başlıcam ilaca bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…