Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Felaket tellali 1 o, 2 naci gorurO adamı izlemiyorum ya korku pompalamaktan başka bişey yapmıyor bence
Şener hoca daha iyi geçen görmüştüm ben Nisan ayında deprem olacak demişti aman bunlar da dedim geçtim adam doğru demişFelaket tellali 1 o, 2 naci gorurama cikiyor da naci gorur un dedikleri iste pfff
Maras oncesi de bilmisti malesef oŞener hoca daha iyi geçen görmüştüm ben Nisan ayında deprem olacak demişti aman bunlar da dedim geçtim adam doğru demiş![]()
Takibe alalım bariMaras oncesi de bilmisti malesef o![]()
Evet, düzenli yaşadığım tek belirti baş dönmesiKızlar ben de ağır bir mide bulantısı ve baş dönmesi var. Tansiyonumu ölçüyoruz. Normal çıkıyor. Cuma günü doktor kontrolüm var gerçi ama sormak istedim. Baş dönmesi normal mi?
Merhaba araya girdim ama fetal için nereyle anlaştınız ve ne kadar acaba ben de izmire gelip yaptırabilirim duruma göre ailem orada da ben Geliboludayım burası biraz kısıtlı fikir almak isterimBizim bebek usgde 12+5 cıktı yine. Son adete göre 11+4 aslında. Belki o yüzden bugün artık verebilirsiniz ctesi beklemenize gerek yok dedi. (Normalde 12 haftadan önce vermeyin demişti) Hadi bakalım sonucları da hayırlısı ile alalımbenim sana yolladığım yerle mi anlastın sen
Çok fena bu ama yaaEvet, düzenli yaşadığım tek belirti baş dönmesi![]()
Oturduğum yerde bile dönüyor mecburen uzanıyorum yine. Yalnız dışarı çıkmaya hala cesaretim yok ne zaman geleceği belli olmuyor çünküÇok fena bu ama yaa![]()
Ben de öyleyim inan ki. Uzanıyorum. Yine dönüyor. Karanlıkta rahatım birazOturduğum yerde bile dönüyor mecburen uzanıyorum yine. Yalnız dışarı çıkmaya hala cesaretim yok ne zaman geleceği belli olmuyor çünkü![]()
Artık risk yok büyük deprem olmaz diyorlar sakin kalın ama tetikte de olun.. Rabbim korusunCanım artçılar hissedilmeyecek kadar azaldı en azından şiddeti azaldı duymuyoruz girdik eve mecburen iyiyiz şükür![]()
Biz natera panorama diye bi yerde yaptırdık, numuneler abd ye gidiyor. 3 paket var, biz 2. Plus olanı seçtik bi tık daha detaylı bakıyor. 480 dolardı, 465 dolara anlastık öyle ödedik.Merhaba araya girdim ama fetal için nereyle anlaştınız ve ne kadar acaba ben de izmire gelip yaptırabilirim duruma göre ailem orada da ben Geliboludayım burası biraz kısıtlı fikir almak isterim
Mecburen girdik canım ama gece biraz diken üzerinde uyuyacağızKızlar bu akşam evlere girecek misiniz? Son durumlar ne ?
Artçı olmuyor artık sanırım takip ettiğim kadarıyla
Telaştan fark edemedim güzel haberler almışsın kuzum masallah bebiseVer gitsin ya Allah biliyor ben cumartesiye kadar bile cok zor dayanacaktım. Bugün bi bahaneyle bitti gitti hallettik herseyi kafam rahatladı
Yalnız sana bisey diyim mi ultrasonda aşırı komikti yüzüstü uyuyodu baksana tipe![]()
9 subat depreminde olmustu canim malesef olmaz degil ama bazi proflar daha olmaz diyor onlara inanmak istiyorum bende, bu gece zor gececek ama sakin kalmaya calisalim insallahBu kadar şiddetli ikinci bi deprem bence de hemen olmaz yani tarihte yok bildiğim kadarıyla yıkıcı olurdu ilki şükür ki olmadı artık artçılar olur off çok kötüydü çook
Kuzum çok sağolMecburen girdik canım ama gece biraz diken üzerinde uyuyacağız
Telaştan fark edemedim güzel haberler almışsın kuzum masallah bebisecinsiyet tahmininde bulundu mu
Yaaaa çok sevindim herseyin yolunda olmasınaBenim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor![]()
Yaaaa tebrik ederim canım, şimdi hamişliğin tadını cıkarma zamanıBenim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor![]()
Oleeeey oglumun gruptan ilk erko kankisi senden geldiBenim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor![]()