Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kizlar çok kötü bı gündü gerçekten 30 yıllık bir binanın 5.katinda oturuyorum kızım da bakkala gitmek için merdivenlerde yakalandı ne onun yanına gidebildim ne kalabildim kızım geri kapıya geldi ben inemem diye gelmiş geri yavrum 😔 TV unitesinin tüm kapakları açılıp kapandı çok ciddi hissedildi .üzerine eşim de kaza yaptı sol kapı camı üzerine patladı ve o şekilde 2 saat yol gelmek zorunda kaldı .bugün dogurmazsam gününü her türlü bekler diye dusunuyorum

Canim cok gecmis olsun travman tetiklenmistir :( kiyamam. Cok uzucu ve korkutucu ama allah ne yazarsa o.. bu da tevekkul. Sadece keske binalarimiz, bunlari denetleyen regulasyonlar cok daha iyi olsa ve can korkusu yasamasak…

Ben de :( dedim ki nolur su an gelme sitede parklarda yerlere oturdum:( eve cikip birkac esya alip arabaya gectim. Tam o sirada bir kez daha oldu. Hicbir yapi saglam degil istanbulda cidden
Gidecek yer yok ya, boş alan park dışında güvenilir bir yer yok maalesef. Girdik eve mecbur hava çok soğudu durulmuyor 😔 Allah’a emanetiz

Ahh canım ben bugün kontrole gittim oğlum ve kızım evde kaldı nstye girdim sancı çıkmadı ultrason yaptı bebek kanalda baskı hissediyomusun dedi baya baskı yapio dedi ultrason yaparken anlattı 3450 olmuş yine diyet dedi haftaya Çarşamba yine çağırdı gelmezse eğer dedi haftaya da sancı su falan gelmezse suni sancı ile basliycaz dedj 2 bebeğimde bu şekilde oldu hiç kendi sancimla başlamadı moralim bozuldu bu sefer kendi gelsin istiyorum tam o esnada deprem oldu çati muanesi ne benim ne drumun aklına gelmedi hemen koşup taksiye binip evdeki çocuklarımın yanına koştum eşim çalışıyodu Allah'tan kızım soğuk kanlı davranmış ama oğlum çok korkmuş dışarda bekledik biraz hem üşüdüm hem uyku zaten uyumamıştim açılma varmı bilmiyorum ama sancılarım yine başladı
😔 Üzüldüm canım inş bir daha tekrarlamaz benim de en korktuğum şey o hastanedeyken depreme yakalanmak falan hamileyken olsun küçük bebek varken olsun dışarda kalmak çok kötü o günleri yaşadık kara kışta sokaklardaydık oğlum küçüktü o zamanlar İnş bebişte doğru zaman da gelir artık biraz sakin kalmaya çalışın demesi kolay ama yaşayan bilir Allah hepinizin yardımcısı olsun

Gerçekten çok üzücü bi durum insanların toplanma alanı bile yok parklar yetersiz heryerimiz beton bugün şöyle bı baktım insanlardaki panik korku bu kadar güzel bı ülkeyi betona çevirmenin acısıni bugün bikez daha anladık Allah korusun daha büyüğü olsa gidecek yerimiz tuvalet ihtiyacını karşılayacak alanlarımız bile yok çok kötüydü kendimize acıdım resmen

Gerçekten çok üzücü bi durum insanların toplanma alanı bile yok parklar yetersiz heryerimiz beton bugün şöyle bı baktım insanlardaki panik korku bu kadar güzel bı ülkeyi betona çevirmenin acısıni bugün bikez daha anladık Allah korusun daha büyüğü olsa gidecek yerimiz tuvalet ihtiyacını karşılayacak alanlarımız bile yok çok kötüydü kendimize acıdım resmen
Tabiki canım bak burada Elbistandayim ben İstanbula nazaran baktığında küçücük yer o gün biz karı eritip onun suyunu içmiştik tuvalet surda dursun hayat durmuştu İstanbulu düşünmek bile istemiyorum Allah korusun

Antep de kütüphaneleri falan açmışlardı canım oralarda tek katlı alanlar yok mu lavabo ihtiyacı için falan petrolleri kullanın evlere çıkmak tehlikeli şuan eşim markette çalışıyordu biz orda depoda kalmıştık kaç aile birden çok zor gerçekten sokaklar dar açık alan yok 😔

Tabiki canım bak burada Elbistandayim ben İstanbula nazaran baktığında küçücük yer o gün biz karı eritip onun suyunu içmiştik tuvalet surda dursun hayat durmuştu İstanbulu düşünmek bile istemiyorum Allah korusun
İstanbul ne hale gelir düşünemiyorum kötü düşünmek istemiyorum ülkemizi Rabbim korusun hiç biryerde olmasın gerçekten artık psikoloji kaldırmıyor nerde olursa olsun çaresizlik 😢

Antep de kütüphaneleri falan açmışlardı canım oralarda tek katlı alanlar yok mu lavabo ihtiyacı için falan petrolleri kullanın evlere çıkmak tehlikeli şuan eşim markette çalışıyordu biz orda depoda kalmıştık kaç aile birden çok zor gerçekten sokaklar dar açık alan yok 😔
Canım okadar kalabalık ki inan oturacak gidecek yer yok bugün için değil büyük bı deprem olsa gidecek yer yok çadır kuracak yer yok sinirim bozuldu Allah'tan gündüz oldu ben zaten sürekli tuvaletteydim üşuttum bı yandan kendimce herşey geldi aklıma büyük olsa hiç bir tedbir yok yıllardır söyleniyor ama yapılan bişey yok ona sinir oluyorum

Canım okadar kalabalık ki inan oturacak gidecek yer yok bugün için değil büyük bı deprem olsa gidecek yer yok çadır kuracak yer yok sinirim bozuldu Allah'tan gündüz oldu ben zaten sürekli tuvaletteydim üşuttum bı yandan kendimce herşey geldi aklıma büyük olsa hiç bir tedbir yok yıllardır söyleniyor ama yapılan bişey yok ona sinir oluyorum
Aynen haberlerde gördüm canım herkes bulduğu yere çadır kurmuş ama kaç kişi sığar ki oralara yeşil alan kalmadı sahil desen deniz tehlikeli ne olacak bu milletin hali meçhul

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun ben konyadaki 5.2 lik depremde bile 1 yıl çantam kapıda hazır uyudum fobi bende marmara depreminden dolayı. Ailelerimiz istanbul bursa da. Ne olur çok dikkat edin sakin semtlerde tanıdıklarınız varsa oralara gidin videoları gördüm istanbul da sokakta kaçacak sığınacak yer yok ha binada kalmışsın yıkılmış ha sokakta üstüne yıkılmış şok geçirdim. Allah yaşatmasin bir daha 🤲🤲🤲

Öyle kötü düşüncelere girme Allah korusun biz gördük yaşadık ikinci depremin merkezinde oturuyorum evim yıkıldı çok şükür içinde değildik tek tesellimiz bu hiç düşünmemeye çalışıyorum ☹️
Canım geçmiş olsun sana🙏 Maraş depreminden beri kötü düşünceler gitmiyor maalesef

Canım daha çok erken ödemini atmak için. El ayak şişmesi bende 10 gün sürdü ve hatta içi su dolu cizmede yürüyormuş gibi hissediyordum anormal bir şişme yani. Dr anestezinin yan etkisi olduğunu 10 gune geçeceğini söyledi öyle de oldu. Göbekte ancak o zamanlar küçülmeye başladı benim. Kolaylıklar ve bol bol süt diliyorum canım🙏🏻🌸
Teşekkür ediyorum çok.
Ay buralara hiç bakamıyorum gün nasıl bitiyor anlamıyorsun. Ama harika zamanlarmış. Eve ses geldi 😇

Sancılarım var yine Dr dedim nst de yok ama uyku uyuyamıyorum sancidan artık hazırlık yapio dedi vajinal yapacak olanlar inşallah sancilarimiz kendi gelir suni sancı en son saatlerde olsun çok yoruldum artık 2 saatlik uyku ile duruyorum

Bir şey danışmak istiyorum ☺️ namaz kılarken eğilip kalkmayı nasıl yapıyorsunuz canlar 35. Haftadayım oturup kalkabiliyorum ama annem artık oturarak kıl çocuğun kafası sıkışacak filan diye korkutuyor

Kızlar selammm. Sizlere bir sey danısmak istiyorumm. Öncelikle depremi hisseden tüm arkadaşlarıma cok gecmis olsun. Allahım beterinden korusun bizleri🙏🏻Bugün kontrol günümdü 36+2 olduk. Bebisimiz 3.300gr 51.30 cm kafa çapı 38+6 diğer gelisimlerimiz ise 37+3. Doktorum tüm verilerin iyi olduğunu bu verilere göre vajinal doğum da yapabilirsin sezeryan da karar senin ama en net haftaya belli olur cünkü vajinal doğumu beklersen büyük ihtimalle 4000kiloyu geçecek tosuncuk bi bebek olacak senin için en temiz sezeryan olur dedi ve 05 Mayısa sezeryan için doğum kartı verdi ama ptesi son kez nst ve kontrol icin gidecegim o zaman kararımı değişebilirim. Cok ikilemdeyim. Sizce vajinal doğumu beklemek mantıklı mı ? Yoksa beklediğimle kalır yine sezeryana mı alınırım. İnsan ön göremiyor ama cok stres oldum. 🥹🥹
Bence tamamen sana bağlı bu, kuzenim 4500 kilo normal doğum yapmıştı makatına kadar yırtılmıştı ama şimdi sor yine olsa yine normal yaparım diyor , kişiden kişiye değişiyor. Kilonunda 300 -400 gr eksik yada fazla olabileceğini düşünerek karar ver. Ben kendime göre yorumlayayım normal doğum istediğim için bebeğe kilo aldıracak şeyler hiç yemedim 3500 geçsin istemedim kilosu da hep haftasıyla uyumlu gitti bence bebeklerin keyfine bırakmak en iyisi nasıl gelecekler onlar karar versin :)

Kizlar çok kötü bı gündü gerçekten 30 yıllık bir binanın 5.katinda oturuyorum kızım da bakkala gitmek için merdivenlerde yakalandı ne onun yanına gidebildim ne kalabildim kızım geri kapıya geldi ben inemem diye gelmiş geri yavrum 😔 TV unitesinin tüm kapakları açılıp kapandı çok ciddi hissedildi .üzerine eşim de kaza yaptı sol kapı camı üzerine patladı ve o şekilde 2 saat yol gelmek zorunda kaldı .bugün dogurmazsam gününü her türlü bekler diye dusunuyorum
Geçmiş olsun canım🙏

Sancılarım var yine Dr dedim nst de yok ama uyku uyuyamıyorum sancidan artık hazırlık yapio dedi vajinal yapacak olanlar inşallah sancilarimiz kendi gelir suni sancı en son saatlerde olsun çok yoruldum artık 2 saatlik uyku ile duruyorum
Suni sanci cok mu kotu?

Back
X