Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Evet ılık su masajı çok iyi bol dereotu havuç tüket canım ve bol su en önemlisi. Sütüm gelecektir mutlaka duşta ılık su ile masaj yap biraz sert yap sorun olmaz sonrasında da sağarsın. İlk gelen kolostrom olduğundan dolayı yoğun bir süt zaten
Aynen bugün tekrar duşu denicem canım. Elimden geleni yapıcam artık

Maalesef depremler hala devam ediyor, az önce bir eve girdim dışarda duramadım diye tekrar oldu. Sürekli deprem oluyor napcaz böyle bilmiyorum. Bebeğin eşyalarını çantayı filan arabaya koyduk da kedim evde, napıcam bilmiyorum pusetinde ağlıyor, evde bıraktım aklım onda 😢

Maalesef depremler hala devam ediyor, az önce bir eve girdim dışarda duramadım diye tekrar oldu. Sürekli deprem oluyor napcaz böyle bilmiyorum. Bebeğin eşyalarını çantayı filan arabaya koyduk da kedim evde, napıcam bilmiyorum pusetinde ağlıyor, evde bıraktım aklım onda 😢
Bence girmeyin haberlerde gördüm devam ediyormuş sarsıntılar bir gün en azından dikkatli olun

Kızlar kontrolüm vardı sabah. İlk nst’de düzenli sancılar çıktı, dr’um vajinal kontrol etti o yüzden, ama çok şükür açılma yok. Biraz korkuttu dr’um umarız ki 3 hafta bekler dedi, çıkmak istiyormuş bebeğim ultrasonda bile ellerini kanala sokmaya çalışıyordu. 😖 bir kere daha nst istedi öğlene doğru çektiler, o çok normal geldi çok şükür. Stres yapma, full dinlen bol sıvı al dedi. Hastaneden eve geldim, Maltepe’de oturuyorum depremde eve varmak üzereydim. Allah’tan evde yakalanmadım dışarıdaydım, tek girecektim eve o zaman ne olacağını tahmin edemiyorum. Çok kötü bir gün geçiriyorum. Oğluşum 2800 gr küsur ve 48cm olmuş. 35+0. Gündeyiz. Günün tek iyi yanı bu.

Beylikdüzündeyiz çok kötü sallandık evde tektim ağlayarak zor attım kendimi dışarı, kapının önü park hemen parka geçtik komşum beni hiç yalnız bırakması sağolsun. Eşim işten geldi aldı anneme geçiyoruz çok kötü bir gündü kızlar beşik gibi sallandık 😭
Burası bile çok kötüydü orayı düşünemiyorum çok geçmiş olsun 😔 dışarda da durulmuyor tekrar şimdi girdik biz bacaklarım belim koptu 😔

Burası bile çok kötüydü orayı düşünemiyorum çok geçmiş olsun 😔 dışarda da durulmuyor tekrar şimdi girdik biz bacaklarım belim koptu 😔
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun aşırı stres olduk bugün belim kasığım kopuyor bide doğurursak hiç şaşırmam

Kızlar kontrolüm vardı sabah. İlk nst’de düzenli sancılar çıktı, dr’um vajinal kontrol etti o yüzden, ama çok şükür açılma yok. Biraz korkuttu dr’um umarız ki 3 hafta bekler dedi, çıkmak istiyormuş bebeğim ultrasonda bile ellerini kanala sokmaya çalışıyordu. 😖 bir kere daha nst istedi öğlene doğru çektiler, o çok normal geldi çok şükür. Stres yapma, full dinlen bol sıvı al dedi. Hastaneden eve geldim, Maltepe’de oturuyorum depremde eve varmak üzereydim. Allah’tan evde yakalanmadım dışarıdaydım, tek girecektim eve o zaman ne olacağını tahmin edemiyorum. Çok kötü bir gün geçiriyorum. Oğluşum 2800 gr küsur ve 48cm olmuş. 35+0. Gündeyiz. Günün tek iyi yanı bu.

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun aşırı stres olduk bugün belim kasığım kopuyor bide doğurursak hiç şaşırmam
Çok geçmiş olsun kızlar İnş tekrarlamaz depremler biz o büyük depremi yaşayanlardanız hala bitmedi Allah yardımcınız olsun olabildiğince sakin kalmaya çalışın 😔

Maşallah 🧿 bu haftalarda çıkmak istiyorlar sonra da gelmek bilmiyorlar.

İyi ki denk gelmedin çok kötüydü. Ben eve girdim artık canım dışarda çok zor bu halde durulmuyor, hava da çok soğudu . Binada riskli bir durum yok çok şükür inşallah devam etmez

Kızlar e bebekte satılan süt Arttırıcı maltlardan aldınız mı ben aldım ama doğum öncesi başlasam etkisi olur mu merak ediyorum

Maşallah 🧿 bu haftalarda çıkmak istiyorlar sonra da gelmek bilmiyorlar.

İyi ki denk gelmedin çok kötüydü. Ben eve girdim artık canım dışarda çok zor bu halde durulmuyor, hava da çok soğudu . Binada riskli bir durum yok çok şükür inşallah devam etmez
İnşallah gelmez zaten 3 hafta sabretsin yeter. Planladığımız tarih 15 Mayıs, dayan Yağız🥺

Ben de akşam gireceğim mecbur eve canım, tek tesellim yeni ev olması, dua edeceğiz başka yapabilecek bir şey yok. Gelmiş geçmiş olsun inşallah 🙏

Bugünün bir değer güzel detayı da abimlerin hediyesi oldu, ağladım görünce 🥹

Eklentiler

• IMG_3429.webp
    IMG_3429.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar e bebekte satılan süt Arttırıcı maltlardan aldınız mı ben aldım ama doğum öncesi başlasam etkisi olur mu merak ediyorum
Ben aldım ama daha başlamadım. Doğumum 5 mayısta 2 mayıs gibi başlarım bestlak ve malt içeceğine. Erken başlarsam bebek ememezse mastit olmaktan korkarım süt sağmak için makine almadım duruma göre haraket edeceğim diye 😊

Back
X