Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kuzum çok sağol 🙏 cinsiyet tahmini istemedik, aile arasında ufak bi kutlamayla öğrenelim istedik. Fetal sonucu cıkınca aileden birine söyletiriz allah nasip ederse 😍
Hadi hayırlısı olsun insallah önümüzdeki hafta çıkar oda kızlar başka kimler kan vermişti unuttum hep ard arda gelecek sonuçlar 😍

Oleeeey oglumun gruptan ilk erko kankisi senden geldi 🩵🩵🩵 doktoru da sasirtmis desene oglusun☺️ saglikla gelsin, bizde de esim cok kiz istiyordu ve sasirdi. Simdi gunlerdir evde oglum pasam diye geziyor hemen uyumlandi, sen de alisirsin😍 allah saglik sihhat versin yeter ki
Evet sağlıkla gelsinler kucağımıza alalım inşallah ay duygularımızın tarifi yok 🥹💙

Benim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor 🥹🙏🏻🧸
yaa tebrikler ilk once saglikli oldugu icin. erkek bebekde en az kiz kadar sevecen tatlidir gorunce hic bir kiza deyismem dersin😍 benimde 1 oglum var anneye de asiri duskun olurlar

Benim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor 🥹🙏🏻🧸
Maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, amin🥰

yaa tebrikler ilk once saglikli oldugu icin. erkek bebekde en az kiz kadar sevecen tatlidir gorunce hic bir kiza deyismem dersin😍 benimde 1 oglum var anneye de asiri duskun olurlar
Evet öyle oluyorlarmıs, ya sağlıkla doğsun inşallah ikisi de bambaşka duygulardır eminim şimdiden sevgi dolu yaptı 🥰

9 subat depreminde olmustu canim malesef olmaz degil ama bazi proflar daha olmaz diyor onlara inanmak istiyorum bende, bu gece zor gececek ama sakin kalmaya calisalim insallah🙏
Maraş depreminde ikisi aynı büyüklükte iki depremdi benim bahsettiğim 6 2 olmuşken kısa sürede 7 olmazdı. Allah bilir yine de kalbimizi ferah tutup dua okuyup yatıcaz napalım Allah beterinden korusun

Ay ne güzel haber valla depremin yarattığı kasvetin üzerine çok iyi geldi sağlıkla gelsin minik prens. 💙

Ay ne güzel haber valla depremin yarattığı kasvetin üzerine çok iyi geldi sağlıkla gelsin minik prens. 💙
Çok teşekkür ederiz, size de Allah ferahlık versin bununla geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz, herkese ailesiyle huzurlu günler olsun 🙏🏻🙏🏻

Kızlar bu iki testi falan yapınca bi önlem falan alınıyor mu yoksa sadece bilgi amaçlı mı kötü birsey var mı gibisinden

Kızlar göğüs hassasiyeti azalan var mı ben dokunamıyordum normalde ama iki gündür falan sadece uçlarında az acı var

Back
X