Cok sağ olun sağlıkla gelsinler inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sağ olun sağlıkla gelsinler inşallah
Cok memnunum sus
Hadi hayırlısı olsun insallah önümüzdeki hafta çıkar oda kızlar başka kimler kan vermişti unuttum hep ard arda gelecek sonuçlarKuzum çok sağolcinsiyet tahmini istemedik, aile arasında ufak bi kutlamayla öğrenelim istedik. Fetal sonucu cıkınca aileden birine söyletiriz allah nasip ederse
![]()
Evet sağlıkla gelsinler kucağımıza alalım inşallah ay duygularımızın tarifi yokOleeeey oglumun gruptan ilk erko kankisi senden geldidoktoru da sasirtmis desene oglusun
saglikla gelsin, bizde de esim cok kiz istiyordu ve sasirdi. Simdi gunlerdir evde oglum pasam diye geziyor hemen uyumlandi, sen de alisirsin
allah saglik sihhat versin yeter ki
Aaa olur mu hiç onlar topigimizin şehzadeleri kızlarımız da prensesleri olacakCok memnunum susoglum dislanmayacak teyzesi ajjddjjd
Bizi sen anlarsin carpi2 anlarsin hem de mavisimAaa olur mu hiç onlar topigimizin şehzadeleri kızlarımız da prensesleri olacak![]()
yaa tebrikler ilk once saglikli oldugu icin. erkek bebekde en az kiz kadar sevecen tatlidir gorunce hic bir kiza deyismem dersinBenim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor![]()
Maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, aminBenim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor![]()
Anlamaz mıyım dışarıya gittiğimde de bir eve misafirliğe gittiğim de hepndiken üzerindeyimBizi sen anlarsin carpi2 anlarsin hem de mavisim![]()
Amin inşallah çok sağ olunMaşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, amin![]()
Evet öyle oluyorlarmıs, ya sağlıkla doğsun inşallah ikisi de bambaşka duygulardır eminim şimdiden sevgi dolu yaptıyaa tebrikler ilk once saglikli oldugu icin. erkek bebekde en az kiz kadar sevecen tatlidir gorunce hic bir kiza deyismem dersinbenimde 1 oglum var anneye de asiri duskun olurlar
Bir kac sene annem kvalidem haric ev olayini unutayim yani ben ahdjdjdj mesaj alindiAnlamaz mıyım dışarıya gittiğimde de bir eve misafirliğe gittiğim de hepndiken üzerindeyim![]()
Yok kız ayaklanıp gezene kadar sıkıntı yok sonrasında çok koşturuyoruzBir kac sene annem kvalidem haric ev olayini unutayim yani ben ahdjdjdj mesaj alindi
Maraş depreminde ikisi aynı büyüklükte iki depremdi benim bahsettiğim 6 2 olmuşken kısa sürede 7 olmazdı. Allah bilir yine de kalbimizi ferah tutup dua okuyup yatıcaz napalım Allah beterinden korusun9 subat depreminde olmustu canim malesef olmaz degil ama bazi proflar daha olmaz diyor onlara inanmak istiyorum bende, bu gece zor gececek ama sakin kalmaya calisalim insallah![]()
Ay ne güzel haber valla depremin yarattığı kasvetin üzerine çok iyi geldi sağlıkla gelsin minik prens.Benim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor![]()
Çok teşekkür ederiz, size de Allah ferahlık versin bununla geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz, herkese ailesiyle huzurlu günler olsunAy ne güzel haber valla depremin yarattığı kasvetin üzerine çok iyi geldi sağlıkla gelsin minik prens.![]()
Amiiin inşallahÇok teşekkür ederiz, size de Allah ferahlık versin bununla geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz, herkese ailesiyle huzurlu günler olsun![]()