• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar betası benim kadar 4 katı fazla ilerleyen varmi aranizda benim geçen hafta pzt 8 'di cuma 192 bu gun salı günü 1990 şoka girdim ikiz olabilir diyenler oluyor kafam cok karıştı kaç tane dr baktı keseye benzer birşeyler var şurada dediler daha net kese de yok
Cok mu ki bilemedim benim sali gunu 187 ydi 7 gun sonra pazartesi 5270 cikti

Kızlar benim yarım tam 6 haftalık olacak ama göbeğimde gebelik çizgisi oluştu. oluşan var mı? Normal mi bu haftada oluşması
Cok sasirdim suanda 😀 giydigin birseyin izi olmasin ya ama orda mi olacak tam ilginc valla 2 cocuk dogurdum ama ikisinde de boyle erken olmadi

Cok mu ki bilemedim benim sali gunu 187 ydi 7 gun sonra pazartesi 5270 cikti
Valla zaman geçmiyor tabii seninde yüksek o zaman😊 aman sağlıklı versinlerde benimde rahim ağzı yetmezligim var kızım 25 haftalık dogdu mümkün değil ikiz taşıyabileyim😔 rabbim sağlıkli bebek sağlık gebelik versinde

Valla zaman geçmiyor tabii seninde yüksek o zaman😊 aman sağlıklı versinlerde benimde rahim ağzı yetmezligim var kızım 25 haftalık dogdu mümkün değil ikiz taşıyabileyim😔 rabbim sağlıkli bebek sağlık gebelik versinde
Ya burda okuyunca girip baktim bende oyle birsey mumkunmus sanirim hicbir bilgim de yok bu konuda sasirdim ama degildir heralde ya olsa doktor soylerdi bana

Kızlar sabah bakmistim sonuc linkine bombostu bi iki defa baktim yine bostu yarin cikar demislerdi simdi yine baktim boyle bi ekran cikti
Sonucum 10000 mi anlamadim bise ya
2019-03-13 15.30.27.png

OzgeMeteMoms OzgeMeteMoms

Cok sasirdim suanda 😀 giydigin birseyin izi olmasin ya ama orda mi olacak tam ilginc valla 2 cocuk dogurdum ama ikisinde de boyle erken olmadi
bende çok şaşırdım. üstümde etek var yanlamasına iz olsa lastik izi der geçerdim ama böyle belirgin şekilde gebelik çizgisi olması ilginç cidden. koyulaşmaz umarım git gide. Kapkara olmasından korkuyorum. koyu tenlilerde olurmuş. ben bildiğin beyazım nasıl oldu anlamadım

D
9 ile carptim 9 gun gectigi icin sanki daha fazla cikmasi gerekiyor
Benim 4 martta 554 tü. Şuan tahmini 16000 lerde olması gerekiyor. İki günde bir sayının iki kat arttığını hesapla değerin >10000 binden büyüktür diyor yani daha büyük bir sonuçta çıkmış olabilir

Ya burda okuyunca girip baktim bende oyle birsey mumkunmus sanirim hicbir bilgim de yok bu konuda sasirdim ama degildir heralde ya olsa doktor soylerdi bana
Söylerdi herhalde genelde 7 haftada belli oluyor diyorlar ama bakalım ben kızında gittim dr a gitsem o bana kesin söyler onun cihazı beta 100 ken görmüştü kesenin yerini bende ama çok artırmış fiyatlari biraz ilerlesin öyle başlarım dedim 12 hafta filan😊

Back