Aslinda randevum taaa haftaya pazarteside ben gidicem dayanamiyim birde lekelenme korkutuyo beni allah korusun yine dis gebelikse erken tehsis onemli yarina bulsaydim randevu alirdim ama taaa 22sine vardi ama bekleyemicem o
İnşallh canım hiç olmaz.
Sabah size yazdıktan sonra anneme geldim.
Şimdi ancak kafamı kaldırabildim.
Hamilelikte tansiyon düşük oluyor 6/5 kadar düştü açlıktan.
Yarında böyle olursam doktora gider serum falan taktırırım daha önceki hamileliğimde 1 ayım böyle serumla geçti
Kızlar bi şey sorucam. Doktor bana progestan verdi ama vajinadan kullan dedi. Dün kullandım ve sabaha kadar korku bastı. Sürekli halüsinasyon gördüm. Tuhaf sesler duydum. Benim gibi olan var mı? Bir de bu ilaç geri çıkıyo iyice yerleştirdiğim halde. Hatta kullandıktan sonra gelip uzanıyorum hemen. Ne yapmam lazım. Bi akıl verin.
İnşallh canım hiç olmaz.
Sabah size yazdıktan sonra anneme geldim.
Şimdi ancak kafamı kaldırabildim.
Hamilelikte tansiyon düşük oluyor 6/5 kadar düştü açlıktan.
Yarında böyle olursam doktora gider serum falan taktırırım daha önceki hamileliğimde 1 ayım böyle serumla geçti
benimde çok ağrım var bugün gittim doktora idrar yolları için test yaptı kum döküyomuşum arkafaşlar o kadar üzüldümki bol bol su iç dedi yoksa kötü olursun dedi ama sudan tiksindim napıcam bilmiyorum
benimde çok ağrım var bugün gittim doktora idrar yolları için test yaptı kum döküyomuşum arkafaşlar o kadar üzüldümki bol bol su iç dedi yoksa kötü olursun dedi ama sudan tiksindim napıcam bilmiyorum