• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Az
siz benden once gidiyonuz. bende mi yarin gitsem. zaten zor duruyorum.
Aslinda randevum taaa haftaya pazarteside ben gidicem dayanamiyim birde lekelenme korkutuyo beni allah korusun yine dis gebelikse erken tehsis onemli yarina bulsaydim randevu alirdim ama taaa 22sine vardi ama bekleyemicem o

Diger ikisinde yatak yorgan gecti insallah bunda sadece bulantiyla kalir

İnşallh canım hiç olmaz.
Sabah size yazdıktan sonra anneme geldim.
Şimdi ancak kafamı kaldırabildim.
Hamilelikte tansiyon düşük oluyor 6/5 kadar düştü açlıktan.
Yarında böyle olursam doktora gider serum falan taktırırım daha önceki hamileliğimde 1 ayım böyle serumla geçti

Kızlar bi şey sorucam. Doktor bana progestan verdi ama vajinadan kullan dedi. Dün kullandım ve sabaha kadar korku bastı. Sürekli halüsinasyon gördüm. Tuhaf sesler duydum. Benim gibi olan var mı? Bir de bu ilaç geri çıkıyo iyice yerleştirdiğim halde. Hatta kullandıktan sonra gelip uzanıyorum hemen. Ne yapmam lazım. Bi akıl verin.
Yut o zaman canım aynı görevi görüyo sonuçta yatmadan önce ayetel kürsi ve felak nas oku canım birşeyin kalmaz inş

İnşallh canım hiç olmaz.
Sabah size yazdıktan sonra anneme geldim.
Şimdi ancak kafamı kaldırabildim.
Hamilelikte tansiyon düşük oluyor 6/5 kadar düştü açlıktan.
Yarında böyle olursam doktora gider serum falan taktırırım daha önceki hamileliğimde 1 ayım böyle serumla geçti
Cok.sanslisin benim.annem.calisiyor calismasa bile kizimin okulu vs imkansiz ve kimse bilmiyor hamile oldugumu henuz

Ahh su kasik agrilari nasil tedirgin ediyor.insanı
benimde çok ağrım var bugün gittim doktora idrar yolları için test yaptı kum döküyomuşum arkafaşlar o kadar üzüldümki bol bol su iç dedi yoksa kötü olursun dedi ama sudan tiksindim napıcam bilmiyorum

benimde çok ağrım var bugün gittim doktora idrar yolları için test yaptı kum döküyomuşum arkafaşlar o kadar üzüldümki bol bol su iç dedi yoksa kötü olursun dedi ama sudan tiksindim napıcam bilmiyorum
Oglumda son ayim da olmustu.berbat bir durum.bilirim....ama.tek.caresi bol su

Back