2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bol bol felak nas surelerini oku

Ya bende de onlar hiç yok. Keseyi gördün mü
gecen carsamba gitmistim dr cagirdi hastaneye. goremem ama bir bakalim rahime dedi. rahim duvarin iyiymis kalinlasmis dedi. ekranda bir yer yakaladi buyuttu büyüttü
bir kararti var dedi. büyük bir ihtimal kese dedi. carsambaya randevu verdi. kaldi bor gun. safak sayar gibi gun sayiyorum.

Vallah bilmiyorum ara ara yani cok nadir bulantilarim oluyor cok acikiyorum baska bir belirti yok.ha birde cok hafif pembe lekelenmem oldu okadar. Bende yarin gitcem cok korkuyorum. Daha once 3 dis gebelik gecirdim insallah bu normal dir.

İnşallah hayırlısıyla görürsün Can'ım bende yarın gidicem bakalım görürüz inşallah.

Vallah bilmiyorum ara ara yani cok nadir bulantilarim oluyor cok acikiyorum baska bir belirti yok.ha birde cok hafif pembe lekelenmem oldu okadar. Bende yarin gitcem cok korkuyorum. Daha once 3 dis gebelik gecirdim insallah bu normal dir.
korkma canim hadi bakalim insallah guzelmhaberlerle gelirsin.

Çok geçmiş olsun Can'ım ya inşallah normaldir bi sıkıntı olmaz bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…