- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Kasik agrilarina alisip agrimayincada insan tedigin oluyor.sAhh su kasik agrilari nasil tedirgin ediyor.insanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasik agrilarina alisip agrimayincada insan tedigin oluyor.sAhh su kasik agrilari nasil tedirgin ediyor.insanı
İnşallah Can'ım kaçıncı haftadasınGünaydın kızlar sanki bugün biraz karnım ağrıyor yarın ilk defa doktora gideceğim inşallah herşey normaldir kese bebek görünür
5+5 olacağım yarin senİnşallah Can'ım kaçıncı haftadasın
Bol bol felak nas surelerini okuKızlar bi şey sorucam. Doktor bana progestan verdi ama vajinadan kullan dedi. Dün kullandım ve sabaha kadar korku bastı. Sürekli halüsinasyon gördüm. Tuhaf sesler duydum. Benim gibi olan var mı? Bir de bu ilaç geri çıkıyo iyice yerleştirdiğim halde. Hatta kullandıktan sonra gelip uzanıyorum hemen. Ne yapmam lazım. Bi akıl verin.
Ben de yarın 5+1 olucam5+5 olacağım yarin sen
Bende yarin 5+1 olucam keseyi gördünmüBen de yarın 5+1 olucam
bende yarin 5+1 oluyorum.Bende yarin 5+1 olucam keseyi gördünmü
Aaaa ne güzellll aynıyız senle:) nasılsın peki Nasıl gidiyobende yarin 5+1 oluyorum.
ates basmalari ve bulanti. baska birsey yok canim.Aaaa ne güzellll aynıyız senle:) nasılsın peki Nasıl gidiyo
Yok Can'ım daha doktora yarın gidicem. Sen gördün müBende yarin 5+1 olucam keseyi gördünmü
Ya bende de onlar hiç yok. Keseyi gördün müates basmalari ve bulanti. baska birsey yok canim.
gecen carsamba gitmistim dr cagirdi hastaneye. goremem ama bir bakalim rahime dedi. rahim duvarin iyiymis kalinlasmis dedi. ekranda bir yer yakaladi buyuttu büyüttüYa bende de onlar hiç yok. Keseyi gördün mü
İnşallah hayırlısıyla görürsün Can'ım bende yarın gidicem bakalım görürüz inşallah.gecen carsamba gitmistim dr cagirdi hastaneye. goremem ama bir bakalim rahime dedi. rahim duvarin iyiymis kalinlasmis dedi. ekranda bir yer yakaladi buyuttu büyüttü
bir kararti var dedi. büyük bir ihtimal kese dedi. carsambaya randevu verdi. kaldi bor gun. safak sayar gibi gun sayiyorum.
korkma canim hadi bakalim insallah guzelmhaberlerle gelirsin.Vallah bilmiyorum ara ara yani cok nadir bulantilarim oluyor cok acikiyorum baska bir belirti yok.ha birde cok hafif pembe lekelenmem oldu okadar. Bende yarin gitcem cok korkuyorum. Daha once 3 dis gebelik gecirdim insallah bu normal dir.
Çok geçmiş olsun Can'ım ya inşallah normaldir bi sıkıntı olmaz bundaVallah bilmiyorum ara ara yani cok nadir bulantilarim oluyor cok acikiyorum baska bir belirti yok.ha birde cok hafif pembe lekelenmem oldu okadar. Bende yarin gitcem cok korkuyorum. Daha once 3 dis gebelik gecirdim insallah bu normal dir.
siz benden once gidiyonuz. bende mi yarin gitsem. zaten zor duruyorum.İnşallah hayırlısıyla görürsün Can'ım bende yarın gidicem bakalım görürüz inşallah.
Randevu alabilirsen git valla. Günlerimiz de aynı ne güzel doktora gider sonra beraber konuşuruz bol bolsiz benden once gidiyonuz. bende mi yarin gitsem. zaten zor duruyorum.
Insallah rabbim hepimize saglikla sihhatle kucagimiza almayida nasip etsin insallahİnşallah hayırlısıyla görürsün Can'ım bende yarın gidicem bakalım görürüz inşallah.
dur bakalim randevu alabilir miyin.Randevu alabilirsen git valla. Günlerimiz de aynı ne güzel doktora gider sonra beraber konuşuruz bol bol