• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
arada bende de oluyor ozellikle ayakta cok duruncq. is geregi oturamiyorum ki hep ayakta hep ayakta. o degil son zamanlari düşünüyorum netcem.diye.
İnşallah kolay geçer yada rapor falan erken izin aliniyormu bilmiyorum ben tarih öğretmeni tüm aramadın çalışmıyorum

Anadolu yakasindayim canim var evet ama heryer cok kalabalik ozel doktorlara da simdilik imkan yok :)

Selam kizlar ben bugun 5haftalik oldum carsamba 5+2olcam kese gorunurmu?
Birde afedersiniz ama iliskiye girince cok hafif cok acik pembe bir lekelenme oldu bu sizce normal mi
Zorlanma olmuş olabilir dikkat et.Devam ederse dr git

Ben çok fenayım yaa. Bi de diyarbakırdayım. Şimdiden beni kavurmaya başladı. Hamile kalmadan önce de azıcık sıcakta cinnet geçirir gibi olurdum. Şimdi iki katı hararet var
Canım leken gelmişti senin ne kadar sürdü.Bugun benimde leke geldi dr gittim acil iğne büründüm ilaç verd.KIZLAR NOLUR DUA EDIN BİŞEY OLMASIN 2 senenin sonunda buldum mucizemi:KK42:

Canım leken gelmişti senin ne kadar sürdü.Bugun benimde leke geldi dr gittim acil iğne büründüm ilaç verd.KIZLAR NOLUR DUA EDIN BİŞEY OLMASIN 2 senenin sonunda buldum mucizemi:KK42:
Canım sakin ol kanaman hangi renk değerlerine bakıldı mı kese ve bebek göründü mü

Kızlar bi şey sorucam. Doktor bana progestan verdi ama vajinadan kullan dedi. Dün kullandım ve sabaha kadar korku bastı. Sürekli halüsinasyon gördüm. Tuhaf sesler duydum. Benim gibi olan var mı? Bir de bu ilaç geri çıkıyo iyice yerleştirdiğim halde. Hatta kullandıktan sonra gelip uzanıyorum hemen. Ne yapmam lazım. Bi akıl verin.
O zaman ayaklarını yukarı dik biraz öyle bekle başka ne verdi sana seninki kaç hastalıktırhastalıktır

Keseyi gördük canım kan ilk defa dr gittim bugun yapıldı 12 den sonra gittiğimiz için alamadım
Kese göründüyse sorun yoktur inş dinlenmeye çalış rahim bebeğe alışıyodur benimde ilkinde 4 ay kanamam vardı atlattık çok şükür

Back