Evet Can'ım 15.01Insallah rabbim hepimize saglikla sihhatle kucagimiza almayida nasip etsin insallah
Tahmini dogum tarihin 15.01. mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Can'ım 15.01Insallah rabbim hepimize saglikla sihhatle kucagimiza almayida nasip etsin insallah
Tahmini dogum tarihin 15.01. mi?
Harika:):) şimdi de en erken senin randevun olduyarin doktordan aldim randevuyu. 8:50 de hastanede olacagim.
Nerde yasiyorsunEvet Can'ım 15.01
İnşallah kolay geçer yada rapor falan erken izin aliniyormu bilmiyorum ben tarih öğretmeni tüm aramadın çalışmıyorumarada bende de oluyor ozellikle ayakta cok duruncq. is geregi oturamiyorum ki hep ayakta hep ayakta. o degil son zamanlari düşünüyorum netcem.diye.
Tekirdağ'da senNerde yasiyorsun
Ayyyy inşallah inşallahInsallah 3ümüzde hayirli haberlerle geliriz yaaa
Ben istanbulTekirdağ'da sen
Güzel doktorlar var hangi semttesinBen istanbul
Zorlanma olmuş olabilir dikkat et.Devam ederse dr gitSelam kizlar ben bugun 5haftalik oldum carsamba 5+2olcam kese gorunurmu?
Birde afedersiniz ama iliskiye girince cok hafif cok acik pembe bir lekelenme oldu bu sizce normal mi
Ne zaman gidecen doktora canımInsallah 3ümüzde hayirli haberlerle geliriz yaaa
Canım leken gelmişti senin ne kadar sürdü.Bugun benimde leke geldi dr gittim acil iğne büründüm ilaç verd.KIZLAR NOLUR DUA EDIN BİŞEY OLMASIN 2 senenin sonunda buldum mucizemiBen çok fenayım yaa. Bi de diyarbakırdayım. Şimdiden beni kavurmaya başladı. Hamile kalmadan önce de azıcık sıcakta cinnet geçirir gibi olurdum. Şimdi iki katı hararet var
nim eşimde Maraşlı hemşerimden..bende marastayim 30 kusurleri gördük bugun. çıkıp bagiracagim.
Canım sakin ol kanaman hangi renk değerlerine bakıldı mı kese ve bebek göründü müCanım leken gelmişti senin ne kadar sürdü.Bugun benimde leke geldi dr gittim acil iğne büründüm ilaç verd.KIZLAR NOLUR DUA EDIN BİŞEY OLMASIN 2 senenin sonunda buldum mucizemi
O zaman ayaklarını yukarı dik biraz öyle bekle başka ne verdi sana seninki kaç hastalıktırhastalıktırKızlar bi şey sorucam. Doktor bana progestan verdi ama vajinadan kullan dedi. Dün kullandım ve sabaha kadar korku bastı. Sürekli halüsinasyon gördüm. Tuhaf sesler duydum. Benim gibi olan var mı? Bir de bu ilaç geri çıkıyo iyice yerleştirdiğim halde. Hatta kullandıktan sonra gelip uzanıyorum hemen. Ne yapmam lazım. Bi akıl verin.
Keseyi gördük canım kan ilk defa dr gittim bugun yapıldı 12 den sonra gittiğimiz için alamadımCanım sakin ol kanaman hangi renk değerlerine bakıldı mı kese ve bebek göründü mü
Kese göründüyse sorun yoktur inş dinlenmeye çalış rahim bebeğe alışıyodur benimde ilkinde 4 ay kanamam vardı atlattık çok şükürKeseyi gördük canım kan ilk defa dr gittim bugun yapıldı 12 den sonra gittiğimiz için alamadım
Kahverengi lekem şimdilik ya sağlam doğrumu bebeğin.4 haftalık göründü benim kesem sizinkilerde görunurKese göründüyse sorun yoktur inş dinlenmeye çalış rahim bebeğe alışıyodur benimde ilkinde 4 ay kanamam vardı atlattık çok şükür
Sadcee bir sefer ve acik pembe seklinde oldu agri felan olmadi.insalla birsey yokturZorlanma olmuş olabilir dikkat et.Devam ederse dr git