- 19 Nisan 2017
- 1.310
- 941
- 43
Ay Rabbim hayırlı kapılar açsın da gitsinler. Onun yüzünden o evde hep misafir gibiyim. Alışamadım bi türlü. Evde hiç bi şeye elimi attırmıyoo gorumceden vir tane de bende var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Rabbim hayırlı kapılar açsın da gitsinler. Onun yüzünden o evde hep misafir gibiyim. Alışamadım bi türlü. Evde hiç bi şeye elimi attırmıyoo gorumceden vir tane de bende var.
gunduz daha disari cikilmaz buralarda. su okul bir bitse. aksam oldu mu cikar serin serin yururuzYaz gelince hele hiç dayanılmıyo. Allah affetsin çok fena kokuyo
benimki farkli o el atmaz kv. calistirir. benimkinin yasi da geciyo. kapida acilir mi bilemem artik.nasip.Ay Rabbim hayırlı kapılar açsın da gitsinler. Onun yüzünden o evde hep misafir gibiyim. Alışamadım bi türlü. Evde hiç bi şeye elimi attırmıyo
Burası akşam da sıcak ama yine mecbur akşam çıkacaz yürüyüşe.gunduz daha disari cikilmaz buralarda. su okul bir bitse. aksam oldu mu cikar serin serin yururuz
Hoş geldin canım aramıza doktora gittin mi hiçMerhaba bende ocak annesi olacağım
aksam gunduze gore serin canim ya...Burası akşam da sıcak ama yine mecbur akşam çıkacaz yürüyüşe.
Doktor gordu mu canim senin benle ayni tarihin beta hcg kac cikti muayene oldun mu belirtiler nasil cok sordum amaMerhaba bende ocak annesi olacağım
Canım tüp bebek olunca yükselene kadar beta hcg bakıldı keseyi bu hafta göreceğiz inşallahHoş geldin canım aramıza doktora gittin mi hiç
Bizim de yaş itibariyle durum aynı. Ben yapı olarak gittiğim yerde rahat etmek için bi işe yardım etmeliyim. Bi de sanki bi şey beceremiyorum elimden bi iş gelmiyo gibi hissettiriyor. Ondan da çok rahatsızlık duyuyorum. Büyük görümcem Allah razı olsun çok iyi biri. Bilmediğim bi şey bile olsa "olsun gel dene yine de. Tecrübe olur" der. Ama bu öyle değil. Elimden alır işi " sen otur karışma ben hallederim" der. Benim tepem atar.benimki farkli o el atmaz kv. calistirir. benimkinin yasi da geciyo. kapida acilir mi bilemem artik.nasip.
Yani ne kadar olsa fark eder muhakkak.aksam gunduze gore serin canim ya...
bende bir tane var sende iki tane sabirlar diliyorym sanaBizim de yaş itibariyle durum aynı. Ben yapı olarak gittiğim yerde rahat etmek için bi işe yardım etmeliyim. Bi de sanki bi şey beceremiyorum elimden bi iş gelmiyo gibi hissettiriyor. Ondan da çok rahatsızlık duyuyorum. Büyük görümcem Allah razı olsun çok iyi biri. Bilmediğim bi şey bile olsa "olsun gel dene yine de. Tecrübe olur" der. Ama bu öyle değil. Elimden alır işi " sen otur karışma ben hallederim" der. Benim tepem atar.
Aaaaamin. Benim büyük olanla sıkıntı Yok çok şükür. Çok insancıl. Sıcak kanlı. Küçük olan mahkeme duvarı gibi. Hiç muhabbet edemezsin onunla.bende bir tane var sende iki tane savirlar diliyorym sana
Can'ım tüp bebekti benimki en son kan onunda 314 tü keseyi bu hafta sonuna doğru göreceğiz inşallah bulantı ve kasık Ağrılarım var malesefDoktor gordu mu canim senin benle ayni tarihin beta hcg kac cikti muayene oldun mu belirtiler nasil cok sordum ama
ayni benimki.Aaaaamin. Benim büyük olanla sıkıntı Yok çok şükür. Çok insancıl. Sıcak kanlı. Küçük olan mahkeme duvarı gibi. Hiç muhabbet edemezsin onunla.
Anladim canim benim 139 cikti bugun kasik agrim benim de cok bu yuzden sordum belirtileri haftasina ozeldir belki.. tedirginim ilkinde olmamisti yarin gorunucem bakalim ben de doktoraCan'ım tüp bebekti benimki en son kan onunda 314 tü keseyi bu hafta sonuna doğru göreceğiz inşallah bulantı ve kasık Ağrılarım var malesef
Gozumuz aydinnnVeee hamileyim bat 12 mayisti sonuc 139 degeri sizce nasil daha doktor gormedi yarina kaldi
Ahh su kasik agrilari nasil tedirgin ediyor.insanıCan'ım tüp bebekti benimki en son kan onunda 314 tü keseyi bu hafta sonuna doğru göreceğiz inşallah bulantı ve kasık Ağrılarım var malesef
bol su içmemi önermişti Bi doktor arkadaşım ben su içersem ağrım azalıyor sanki psikolojik mi bilemedimAhh su kasik agrilari nasil tedirgin ediyor.insanı
Bende iceyim madem hos ben.suyun tadindan hic hoslanmiyorum suarabol su içmemi önermişti Bi doktor arkadaşım ben su içersem ağrım azalıyor sanki psikolojik mi bilemedim